Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?
Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?
@viestta dobre idem do toho stereotypu ,že svina chlap a bije ženu a treba to hneď decku povedať lebo chlapi sú svine agresívne,možno jej už chcel zavrieť hubu lebo sa hádali kedy môže byt s deckom
Keď už ideme do fabulácii ,že otec môže byt agresívny aj voči decku
@minenkaa ale však ty nemáš deti a toto všetko je len tvoje teoretizovanie?
Ak to aj nebol otec dievčaťa treba jej povedať pravdu, už len pre jej vlastnú bezpečnosť, keď ho uvidí nech sa mu vyhne atď
@minenkaa jaaaaj, ano, veď ma len krvavé oko, to bude "jednorazovka" to stačí vybaviť v tichosti. Žasnem
@ria_sprout ake krvavé oko,na monokel a ten je rýchlo spravený a nikde to neobhajujem
@minenkaa ty to nemyslíš vážne ze tu obhajujes takého sviniara, však?
@bielasovicka tebe nejdem odpisovať,ty si kde vietor tam plast
A Skus citát čo píšem
@minenkaa ale však ty nemáš deti a toto všetko je len tvoje teoretizovanie?
@ria_sprout čo?
@ria_sprout čo?
@minenkaa čo čo? Nevieš čo sa pýtam? Nemáš deti však?
@minenkaa čo čo? Nevieš čo sa pýtam? Nemáš deti však?
@ria_sprout mám
@bielasovicka tebe nejdem odpisovať,ty si kde vietor tam plast
A Skus citát čo píšem
@minenkaa tak načo si mi odpísala? Nevieš čo robíš?
@viestta dobre idem do toho stereotypu ,že svina chlap a bije ženu a treba to hneď decku povedať lebo chlapi sú svine agresívne,možno jej už chcel zavrieť hubu lebo sa hádali kedy môže byt s deckom
@minenkaa nie, to nie je stereotyp. TENTO konkretny chlap udrel zenu. Toto konkretne dieta ma pravo vediet, co sa stalo jeho mame a kto jej ublizil. Neexistuje ziaden dovod, ktory by opravnoval kohokolvek k pouzitiu sily a ak chlap pouzije fyzicku silu voci zene, tak je to obzvlast neakceptovatelne a neobhajitelne. To nie je ziaden muster, ze chlapi biju zeny. NIEKTORI chlapi biju zeny. To, ze je to otec, ktory zautocil na jej matku ma dieta v jej veku pravo vediet. A ze moze byt agresivny aj voci dcere, nie je nemozne. Ale aj v pripade, ze by voci nej agresivny nebol, bol agresivny voci zene, matke jeho dietata a to staci na to aby bola s tym oboznamena.
@minenkaa nie, to nie je stereotyp. TENTO konkretny chlap udrel zenu. Toto konkretne dieta ma pravo vediet, co sa stalo jeho mame a kto jej ublizil. Neexistuje ziaden dovod, ktory by opravnoval kohokolvek k pouzitiu sily a ak chlap pouzije fyzicku silu voci zene, tak je to obzvlast neakceptovatelne a neobhajitelne. To nie je ziaden muster, ze chlapi biju zeny. NIEKTORI chlapi biju zeny. To, ze je to otec, ktory zautocil na jej matku ma dieta v jej veku pravo vediet. A ze moze byt agresivny aj voci dcere, nie je nemozne. Ale aj v pripade, ze by voci nej agresivny nebol, bol agresivny voci zene, matke jeho dietata a to staci na to aby bola s tym oboznamena.
@viestta ešte raz napisala som ,ak to bolo jednorazové tak by som nepovedala a ešte raz ,napisala som aj to nech to riesi ,že to nepodporujem
@ria_sprout ake krvavé oko,na monokel a ten je rýchlo spravený a nikde to neobhajujem
@minenkaa aj keby jej len nadaval, uz aj to je nepripustne, nie to este past do oka. Bagatelizujes to co sa stalo. Vazne by to bolo az vtedy, keby tiekla krv alebo by zbierala zuby po chodniku? To fakt toto dokaze napisat zena? Naozaj si stojis za tym co pises? Je uplne jedno ci to bolo jednotazove, alebo bol agresivny uz pred tym. Je jedno, ci je nasraty, ze ho opustila alebo si na nej vylial zlost ked ho sef v robote vytocil. Akekolvek nasilne spravanie nie je ospravedlnitelne. Jedina kto to tu vsemozne zlahcuje a ospravedlnuje si ty a dost ma to prekvapuje, ze niekto toto dokaze.
To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre
@minenkaa bohužiaľ je to jej tatko, nech si zvyká 😅
@minenkaa aj keby jej len nadaval, uz aj to je nepripustne, nie to este past do oka. Bagatelizujes to co sa stalo. Vazne by to bolo az vtedy, keby tiekla krv alebo by zbierala zuby po chodniku? To fakt toto dokaze napisat zena? Naozaj si stojis za tym co pises? Je uplne jedno ci to bolo jednotazove, alebo bol agresivny uz pred tym. Je jedno, ci je nasraty, ze ho opustila alebo si na nej vylial zlost ked ho sef v robote vytocil. Akekolvek nasilne spravanie nie je ospravedlnitelne. Jedina kto to tu vsemozne zlahcuje a ospravedlnuje si ty a dost ma to prekvapuje, ze niekto toto dokaze.
@viestta nič nebagatelizujem som realista ,nič ani neospravedlňujem a od začiatku píšem nech to ta zena riesi ,píšem že to netreba vravieť tomu decku
@viestta to tu nie je vôbec napísané ,že by bol agresívny len ,že jednu dostala a ma monokel,monokel sa spraví rýchlo aj po dávke keď sa dobre trafí ,nepíše sa tu o tyrani ,o dlhodobom bití
@minenkaa jaj takže tebe príde úplne normálne,keď jej ex dal na ulici "po papuli",lebo to je iba jednorázové,to nie je týranie..no nemám slov
Čo jej chceš klamať, že si bola na vine a si si to zaslúžila?
Takto uč dcéru, že je normálne sa nechať otĺkať.
Dufam ze si bola na policii a je spisany zaznam.
@anonym_aab6a7
Keď tak pozerám dotyčná ho neudala lebo sa už neozvala v diskusií

@minenkaa ty to nemyslíš vážne ze tu obhajujes takého sviniara, však?