Čo robiť, ak preplatok z daní zobrala sestra?
Mama je dôchodkyňa, pracuje ako výpomoc na dohodu mali jej vrátiť dane šekom. Kedže peniaze neprišli ja som odvolala polku sveta za to, peniaze prebrala moja sestra ktorá má rovnaké meno a priezvisko ako mama. Ja ani mama nie sme s s ňou v kontakte, kvôli jej životospráve.
Čo robiť ak aby mama dostala preplatok z daní. Od sestry to nevymozeme
no jedine od sestry, finančná správa vám nepošle ďalšie peniaze a nabudúce dajte poslať na účet nie šekom
@anonym_725376 prečo nepíšu na doklady že pre koho sú určené aspoň rok narodenia?
to sa pýtajte na finančnej správe
to sa pýtajte na finančnej správe
@anonym_725376 a čo s tým má FS? Oni šek poslali. FS nie zodpovedná za to, že dcéra matke ten šek ukradla.
@anonym_725376 prečo nepíšu na doklady že pre koho sú určené aspoň rok narodenia?
@anonym_autor píšeš, že mama nie je so sestrou v kontakte. Čiže spolu nežijú. Ako sa potom sestra dostala k šeku?
@anonym_725376 a čo s tým má FS? Oni šek poslali. FS nie zodpovedná za to, že dcéra matke ten šek ukradla.
@melanta to bola reakcia na to že prečo nepíšu na šek rok narodenia
@anonym_autor ako sa dostala sestra k maminemu seku? Vsak to chodi postou na adresu, ktou uvedies.
a sestra vedela ze je to sek pre jej mamu a nie ju? ak ano a mate dokaz tak jedine ist na policiu s trestnym oznamenim
@anonym_autor ako sa dostala sestra k maminemu seku? Vsak to chodi postou na adresu, ktou uvedies.
@anonym_ca5a49 ona si chodí priamo na poštu po svoje listy, lebo údajne prebýva raz tu raz tam
Udaj sestru na policii. Celkom pekny trestny cin.
@patrike a čo jej spravia za 220€? ani ju hladať nebudú.
Mama nech jej zruší trvalý pobyt keď s vami nebýva.
Nech mama zistí na pošte prečo zásielky pre ňu držia na pošte a nedonesú do schránky, nevieš koľko listov pre mamu takto prevzala.
Mama nech si dá peniaze posielať na svoj bankový účet ten má zdarma a z účtu nech si platí poplatky.
Terigať sa na poštu po peniaze a platiť na pošte je ako z minulého storočia.
@anonym_autor hned zajtra chodte mame vybavit ucet, ziadne seky
Mama nech jej zruší trvalý pobyt keď s vami nebýva.
Nech mama zistí na pošte prečo zásielky pre ňu držia na pošte a nedonesú do schránky, nevieš koľko listov pre mamu takto prevzala.
Mama nech si dá peniaze posielať na svoj bankový účet ten má zdarma a z účtu nech si platí poplatky.
Terigať sa na poštu po peniaze a platiť na pošte je ako z minulého storočia.
@anonym_dac5bc to sa nedá
@anonym_dac5bc to sa nedá
@anonym_autor čo sa nedá?
Na pošte jej nebudú odkladať poštu,to by musela platiť za PObox
smutne, ze mas taku sestru ! to urobila naschval ci omylom?
@anonym_autor čo sa nedá?
Na pošte jej nebudú odkladať poštu,to by musela platiť za PObox
@rozculena zrušiť pobyt
smutne, ze mas taku sestru ! to urobila naschval ci omylom?
@anonym_348664 neviem, jedine čo viem že peniaze prebrala pred 3t,
@anonym_autor prečo by sa nedalo?Ona je majiteľka alebo spolumajiteľka toho bytu?
@rozculena lebo na úrade povedali že treba súhlas všetkých vlastníkov
@anonym_autor pretoze nesmu pouzit verejne viac udajov, ako je nutne.
A ako sa sek dostal k sestre? Dala je ho postarka?
Ak nie ste so sestrou v kontakte, ako dostal na jej adresu?
@anonym_autor a kto je vlastník?preboha,ide to z teba ako z chlpatej deky,už ma to nebaví
@rozculena dom má sedem majiteľov,mama , sestra ,ja a otec mal ďalšie deti, štyroch synov od troch žien. O dvoch sme vedeli o dvoch nie. Keď otec zomrel dedili sme všetci.
@rozculena dom má sedem majiteľov,mama , sestra ,ja a otec mal ďalšie deti, štyroch synov od troch žien. O dvoch sme vedeli o dvoch nie. Keď otec zomrel dedili sme všetci.
@anonym_autor pokiaľ je sestra aj majiteľ nemôžeš jej zrušiť trvalý pobyt. Mame zariaď účet a dúfaj, že ju o iné neokradla.
@anonym_autor ak sestra vlastní časť domu samozrejme jej neviete zrušiť pobyt
takže založiť mame účet v banke, ak má mesačný príjem do 1 006 € tak má v každej banke bezplatný účet, plastovú kartu, výbery z bankomatov a vklady/výbery na pobočke
https://www.mfsr.sk/sk/financie/financny-trh/oc...
ak má vyššie príjmy tak sú 4 bezplatné banky bez podmienok
https://zive.aktuality.sk/clanok/tYwR8Wz/bankov...
najvýhodnejšia je FIO tá má výbery zo všetkých bankomatov bezplatne a vieš bezplatne aj vkladať na pobočke alebo cez bankomat
u vedúcej pošty doriešiť prečo dávajú maminu poštu sestre
@anonym_autor pokiaľ je sestra aj majiteľ nemôžeš jej zrušiť trvalý pobyt. Mame zariaď účet a dúfaj, že ju o iné neokradla.
@januska12323 veď to píšem že sa nedá zrušiť pobyt
@anonym_autor ako vieš,že to bolo 220 eur? Ako sa vôbec sestra dostala k tomu šeku? A nebol to náhodou sestrin šek?
@rozculena ako viem že to bolo 220? To vážne? Veď keď človek podá daňové priznanie, tak mu vrátia jednu stranu čo opečiatkovali . Tak to je napísané čierne na bielom....

no jedine od sestry, finančná správa vám nepošle ďalšie peniaze a nabudúce dajte poslať na účet nie šekom