Čo robiť, ak priateľ trávi čas len hrami?
Ahojte, mám priateľa ktorý nemyslí na budúcnosť, len hraje hry keď je doma a s mmojou rodinou sa nechce akokeby zchádzať kedže idem k jemu (k jeho mame, rodine) prespať a ráno ma dovezie a ide hneď preč. Celý deň je preč, poprípade dôjde o 19stej večer či idem prespať to je celé. Doma hraje na Pc všeliaké hry a aj keď som u neho tak hraje. Viem čo si už myslíte že som nejaká hlupaňa keď to pri ňom vydržím, áno viem že by som ho mala opustiť len sme spolu 4 roky je to troška tažšie. No ešte niečo k tomu. Ako som už dávnejšie písala, nechce ísť zo svojej deckej izby preč lebo to má zadarmo nechce ísť bývať somnou do podnájmu, s ničím mi nepomáha keď potrebujem na jedlo alebo keď si chcu vypozicat rodicia od neho tak povie ze sa stale o nas stara ze niesme schopny sa sami o seba postarať podotýkam, 10€ a už výčitky... S nadávkami nemá problém ide to jak násobilka z rukáva. S ničím mi nepomáha bývam ešte s rodičmi. Nastupujem do novéj práce...
@earlgrey myslela som si, že sa zmeni ale nezmenil sa...
No keby moja dcéra chodila za priateľom iba trtkať na noc, tak by dostala po papuli 🤦🏻♀️ a chalan tiež ak je také neschopné decko
@xddddoxxxx nezmení! A ak by sa zmenil, tak k horšiemu
@sisska96 on somnou ani netrtká iba raz za 3 mesiace to môžem odprísahať. Ja len že či sa zmení očividne nie.
@xddddoxxxx NIKDY SA NEZMENI
@xddddoxxxx a to načo ti je taký priateľ?
@sense neraz som mu povedala že sním končím on stále nie nie nie.
@xddddoxxxx tak mu to len nehovor ale to aj urob....on môže hovoriť čo chce , a ty môžeš robiť tiež čo chces
@xddddoxxxx zivot s epileptikom? Uff.. ty sa rada sebatriznis, ze? To aj svatojanska muska ma lepsi vyhlad a dlhsiu zivotnost ako to, co je u vas dvoch...
Ty ako 19 r. Máš viac rozumu ako tvoj priateľ. Tak dobre porozmýšľaj, či má význam si zničiť celý život.
ak ma epilepsiu nemal by hrať vôbec tie zvuky a ten obraz škodia pri epilepsii môže vyvolať záchvat epileptický.Skonči tento nie vzťah.
@egonsk aj aj mám epilepsiu a čo život s epileptikom.Normálný život.Bud rad že si zdraví a nehodnoť človeka z epilepsiou normálne je žiť s epilepsiou.Juj ako môžu žiť TY s rakovinou no môžu aj s epilepsiou žiť môžu.Ako môžeš žiť s človekom čo ma cukrovku, ako môžu žiť chlapi zo ženami čo majú tetaniu vysoky tlak no ako môžu a hotovo.
@alickapusinka ano ja nemám nič proti epilepsii mám tetániu ale to ako sa ku mne on správa to je niečo iné...
@xddddoxxxx kedy sa s ním chceš rozísť? Rada by som vedela ako to dopadlo
@xddddoxxxx ale to nepatrilo tebe moja rada pre teba skonči to.
@alickapusinka ked odhladnem od faktu, ze clovek s epilepsiou zvacsa neziska vodicak, tak na starsie kolena to predstavuje dost neprijemne zazitky, ked zrazu ho hodi o zem a on si rozmlati o nieco hlavu, ruku, alebo akokolvek inaksie zrani a ty mu prakticky nevies v tom momente pomoct a musis pockat, nez mu to odzneje, pricom to moze byt ozaj v roznych situaciach a rozneho rozsahu. Zvlast blbe je, ked epileptik robi tie veci, ktore by nemal a svoj stav tak zhorsuje.
Ja to mam stale pred ocami, ako epilepticka chytila zachvat a mala vacsie zranenie a obdivujem ludi, co si taku zodpovednost zoberu na ramena, pokial maju na vyber.
@egonsk
vies epilepsia sa dá podchytiť, pokial sa človek zodpovedne postaví k svojmu zdravotnému stavu. Kamoska ma vodicak, dieta, vychováva ho sama a ešte aj diaľkovo študuje a chodi do prace. U žien je to "lepsie". Po porode sa záchvaty casto až do 50 -60 rokov zastavia alebo veľmi zmiernia.
A pokial s niekym takym zijes, nastavíš sa na to.
Ôk, nie každý ale sú aj horšie stavy.
Ale tento jedinec je uplne mimo, robi všetko čo nemá a potrebuje len babku, ktorej bude rozkazovať a vkastnit ju.
@xddddoxxxx
počúvaj, nepisala si tu náhodou, že si chcela ísť bývať do toho mobilného domu s tým chlapom a otec ti to zakázal??
Lebo ak áno, tak daj do poriadku v prvom rade svoju psychiku a vypadni zo Slovenska! Ty potrebuješ odstup aj od svojej rodiny, pokial si dobre pamätám tému bývalú tému.
Nechce si robit problemy ked ich nema :D druha cesta je ist makat 16 tky denne alebo zahraničie , aby sa postaral o vsetko, to sa tiež ženam nepači ... Pači sa mu jeho život, ak chceš niečo ine tak hladaj... On bude spokojny tam kde je. Rozchod ho podla mna ani velmi nerozhodi
@drago12587 no však ano
@drago12587 ale nikde som nepísala že by to platil všetko on, alebo že by sa o všetko mal postarať on. Bohužial neviem ako si to ty pochopil. Moja cesta vedie úplne inam než tá jeho to je pravda. Keď chce mať život taký ako má a bývať u svojej mami v izbe do smrti, dobre beriem je to jeho rozhodnutie. Bohužial chcela som posúvať vzťah dopredu ale budem sa musieť pohnúť bez neho aby som mala vlastné bývanie, trvalú prácu a plnohodnotný život. Radšej si budem cestovať ako strácať čas s chlapom ktorý sa nechce osamostatniť a hrať hry do smrti. Ďakujem za pochopenie...
@xddddoxxxx Ako si sa rozhodla? Si este s nim, ci uz nie?

Takže si s ním kvôli tej klobáske 😀 ináč to nevidím, ale určite vieš, že klobásku majú aj iní muži a možno natrafíš na takého, ktorý ti ju bude servírovať s láskou, úctou, rešpektom....