Čo robiť, keď partner hrá automaty a zanedbáva rodinu?
Dobrý deň potrebujem radu... s mužom sa vkuse hádam mame dve deti, hraje automaty, chodí do krčmy. Vzdy si nqjde dovod ist do tej krcmy, baru a pride potom domov nad ranom a prespí celý deň. Mali sme spoločný účet ale keďže som videla že aj dva razy do mesiaca mu nebol problém prehrať štyristo eur plus zarobené peniaze za taxík, rozhodla som sa pre rozdielne účty. Už dva mesiace mame rozdielne úcty a platíme všetko na poli. On zarába trojnásobne viac ako ja skoro chodí na turnusy a keď je doma tak ma taxík. Ja zarábam 950 eur peniaze mi žiadne nedáva povedal že to není jeho problém ze ja zaraba menej, že si mám nájsť ešte jednu prácu. Vadilo mu ked som si niečo kúpila nepovedal, že mu to vadí ale ja som to videla preto ze ho za tie roky poznám Treba nám novú skriňu viac ako pol roka, on povedal, že jedna to stačí. Pleseň v kuchyni, v kúpeľni dva roky neurobil to. Ja to len prestrekujem savom keď nie sú deti doma. Sľúbil mi, že tento rok to cez leto urobí, no neurobil to. Dá sa povedať, že už mu vôbec neverím jediné čo ma drží pri nom sú deti, tých sa nevzdám. Na vlastný podnájom nemám. Našetrene peniaze tiež nie aby som začala od znova s deťmi bez neho. Sme v podnajme, podnájom na jeho meno napísané je to jeho jeho sestry byt. V byte sú gamatky tiež som ho žiadala vymeniť
. On kúpil radšej si s bratom na poli štvorkolku minulého roku. Potrebujem radu čo by ste na mojom mieste robili Vy? Samozrejme, že v domácnosti ani prstom nepomôže. Podľa mňa sa len od poslednej hádky pretvaroval a čall kým skončia Vianoce. Teraz sme sa pohádali kvôli tomu ze ma cakal 15 min. v taxiku lebo som nepovedala ze budem dlhšie. Ďakujem za Vaše odpovede
Dala by som si návrh na určenie výživného pre deti a sakra dobre by som to napísala, neodpustila by som mu ani cent
To by kukla ten pako 🤣🤣🤣🤣
Zbav sa ho čím skôr, okrádaš svoje deti o normálne detstvo.
povedz mu, že ideš do Rakuska a našla si si lepšie platenu pracu, on sa zatiaĺ bude starat o deti...musi jednu pracu pustit a ked nebude mat peniaze, teba to nezaujima, nech si najde nočne...či sa mu to bude pačiť...začni sa spravať ako on. a že ti neda na skrine a opravy? načo ti je chlap, čo 3x viac zarába a nemáš z neho nič, lebo automaty a krčma su dôležitejšie? načo sa ženil? pleseň na stene, kurenie žiadne, ale cigarety, alkohol, gembling áno, deti na poslednom mieste, teba posiela do dvoch robot...otras, jeden hnus!
A predtym bol vzorny otec a manzel....
@stanulienkat nie.
@pribinak on robil nákup medzi sviatkami deťom kúpi, keď niečo chcú lenže veci na oblečenie o to sa starám ja väčšinou. On to urobí alebo vie to urobiť len keď je medzi nami kríza. Proste naschvál, schválne. A cez tie sviatky mi to pripadalo ako keby to len hral, že seká dobrotu. Včera hádka kvôli tomu, že ma čakal v taxíku 15 min. Bola som s mladším synom. Muž povedal, že ma ostať v taxíku keď idem si len do mäsiarne. Sadla som si do taxíka a už bol nervózny. Ila som este v leakarni kupit sirup od kašlu pre syna. Cez jeho pauzu sme sa pohádali kričal po mne. Už viackrát som mu povedala ze si to neprajem, že ja nie som jeho pes a hlavne nie pred deťmi aby to neopakovali po nemu...
@leri1990 Autorka, vzala si si chuja a asi dúfala v zmenu. Ako mnoho ďalších naivných. Je jedno, koľko zarábaš ty alebo on, deti sú spoločné. Ak nie je ochotný spravovať financie spolu a Teba posiela do práce, treba si požiadať o výživné na deti. Gambling a chlast ani radšej nekomentujem. Úplne mi vyhodila info, že od neho neodídeš kvôli deťom /nechceš sa ich vzdať/-akože veď to ani nejde, to budú Tvoje deti do smrti. Akurát včera som čítala rozhovor s týranou ženou, ona tam povedala, že paradoxne v takých vzťahoch sa má práveže odchádzať kvôli deťom a nie zostávať!Zle mi ostalo, aký smutný a toxický život čaká tie deti!
Odísť, dať si zveriť deti do starostlivosti, žiadať výživné na deti aj na seba.
A ešte zrušiť bsm, porad sa v právnej poradni. Aby si dlhý, čo narobí v automatoch, neplatila ty do konca života.
mrzi ma.ze si nutena zit s alkoholikom gamblerom v plesnivom cudzom byte..... nevie ti pomoct tvoja rodina? asi bt som zvolila krizove centrum radsej
Vies co, on prekrocil rubikon a niet navratu... Rozklad osobnosti, ak nejaku mal, mal nejake plany, ciele, vizie a teraz mas na očiach krach. Ja ja ja jenom ja.... Zarobim 3000 tak predsa mozem prehrat 2*400,to da rozum, nebudem davat na rodinu a do bytu uz vobec nie, ta zaraba 1000 nech si prida robotu a kto sa bude starat o jeho rodinu-nezajem. Mozog zhuntovany rychlym dopaminom, alkoholom, drogami??? Nic dobre ta necaka, o chvilu nebude schopny ani robotu zvladat, nebude za co gemblit a este ti bude nervy zrat... ty sa vcas trhni, vas dvoch uz nic nespaja. Pritom mohlo byt vsetko inak, on mohol rocne 20 000 odlozit, keby chcel a o 5 rokov kupit pre vas byt, no ma zainvestovane v krcme. 💥
Tak nebude ti lepsie, ked budes mat vyzivne a budes s detmi v neplesnivom 1izbaku? Prepac ale muz zaraba 3tis. a vy nemate spolocnu nehnutelnost? Ved on ta len vyuziva, ked sa rozvediete, ani ta nemusi vyplatit z nicoho. Dobre to ma premyslene, zena, deti, ale zavazky ziadne. Ty konecne otvor oci, s tymto to bude horsie, strati pracu, ale gamblenie treba zivit, tak si poberie pozicky. To chces, aby vam pred barakom zastalo cierne SUV a zacali sa hrubokrki vypytovat, ze kde mas muza? Ze sa chcu "porozpravat". Pretoze o take skusenosti nestojis.
@juliet86 píšem im o tom ale nie. Otec mi vraví ze ma počkať kým vyrastú. Otec bol takí istí ties hral automaty. Takže sa nečudujem jeho odpovedi. Skôr by som povedala že pri nemu stojí. Keď mi dava takú odpoveď a moja mama psychicky chorá. Svokra je mŕtva a svokor alkoholik.
@majka99999 to není jeho byt ale jeho sestry. My sme u nej v podnajme. Majiteľka je ona.
@leri1990 ja viem citat, preto sa pytam, co ta tam drzi, vidis, ze nerata s tebou, rodina nie je pre nho zavazok. Keby ste byvali v tom byte, ze si setrite na spolny dom/byt, nepoviem.
Kolko € ti dava +-... Zarobi tych 3000 na turnuse, v taxane spolu? A potom prehana 4kolku s brachom? Kedy je s vami, nenapadlo mu urobit vam radost, na 🎄kupit za tolke prachy nejaku Makarsku na leto, ked uz sa nema k rieseniu bytovej otazky... Jaj, zena, mas to doma Darecek🧊serie na teba a na deti tiez
Žena, chlap sa nevie o vás postarať
1. Nemá vlastne bývanie
2. Rozhajdaka, čo zarobí
3. Myslíš, že deti si z toho neberú príklad?
4. Zrušenie BSM a výživné na deti žiadať.. súdom. To nemusíte byť rozvedení.
5. A odkladať si bokom a pripraviť sa na odchod, určite ti bude ľahšie netrapit sa a neznicit si zdravie z toho. Deti ta potrebujú.
6. Nemáš čo stratiť, iba získať. Deti takému chlapovi neprisudia, ak je gambler...

Išla by som do krízového centra. Nežila by som s týmto chlapom.