icon

Čo robiť, keď sa doma stále niečo stráca?

15. okt 2025

Stále sa nieco stráca. Som úplne na nervy. Teraz sa dcére stratili nohavice vychádzala som celú skriňu a neviem ich nájsť. Tak je to skoro so vsetkym. Máme malé deti a oni proste to hocikam položia. Mávate aj vy toto doma? Pol dňa stále niečo hľadáme. Či fľaše dudle menšej. Ale aj väčšia stále niečo 😔

vorkola
15. okt 2025

Deti maju väcsiu schopnost nieco doma najst,,,povedz im ,aby hladali, dokonca ich to bude bavit

zlatkapaps
15. okt 2025

@anonym_autor ano, ja som minule hladala asi hodinu a pol kluce od domu, vsetko som prehladala a nakoniec som ich nasla v policke za svieckou padnute a stale som sa pytala, ci nevedia kde su a kdeze. Tak som sa citila ako taky hladaci psik :D

anonym_67d6a3
15. okt 2025

ja nie, ja mam na kazdu vec svoje miesto, takze vacsinou je to tam. iba okuliare stale hladam, na blizko s nimi nevidim, tak ich hocikde zlozim a potom ich hladam, lebo bez okuliari nevidim a neviem ich najst. ked nieco hladaju deti a nevedia to najst, tak je to na 99% pripadov pod gaucom v obyvacke. a potom manzel stale nieco hlada.

anonym_f00581
15. okt 2025

@anonym_autor ja sa snažím dať každú vec na svoje miesto, ale my už nemáme malé deti, tak je to už o inom ako s tromi malými deťmi. Ale raz som hľadala vyše polhodinu mobil. Položila som si ho na pracovnú dosku linky, kde ho nikdy nedávam a ktorá je rovnakej farby, ako obal na mobile, takže splýval s ňou. Doma nikto, aby ma prezvonil. Paráda

anonym_baa170
16. okt 2025

Aj u nás sa strácajú veci. Aké vždy sa nájdu, keď si doma riadne upraceme.

saxana000
16. okt 2025

Mna ide porazit ked pridem z roboty po dvoch poobediach rano sa hram s malou 18m. a chybaju nam dieliky v hrackach.jeden valcek v zatlkacke jeden cervik v magnetkach jeden dielik z vkladacky.potom chodim a hladam.zatial som vzdy nasla ale vacsinou na takych miestach kde by to uz nikto nehladal.. ja proste nemam pokoj kym to nenajdem..

arieska
16. okt 2025

u nás sa vždy strácajú veci keď príde domov môj muž (pracuje v zahraničí a chodí domov fakt že občas)
On proste napríklad odpratáva riad a položí ho úplne na nezvyčajné miesto. Moje tričká do skrine detí...nervy máme aj s deťmi z neho 😂

anonym_6dde20
16. okt 2025

kazdy druhy vikend mesiaca treba urobit rodinnu akciu hladania stratenych veci, kto najde najviac stratenych veci nemusi dva tyzdne umyvat riad, a basta.. bude vyriesene

letfenixa
16. okt 2025

@anonym_autor som zaviedla pravidlo, že keď to nájdem ja, dotyčný mi dá 5 eur. Výrazne to zvýšilo snahu hľadať sám

ghoul_
16. okt 2025

@anonym_autor posli deti nak hľadajú, ja keď som bola dieťa tak mama povedala že kým danú vec nenájdem nak sa jej ani na oči neukážem

laila22
17. okt 2025

@anonym_autor nehľadala som, ani keď som mala malé dieťa.. veď kam môže hodiť nohavice a stratiť? Skriňa, práčka, pod postelou.. nerozumiem čo môžu strácať a kde?