icon

Čo robiť, keď sa stratia peniaze alebo veci?

anickatothova
11. feb 2024

ahojte baby. idem sa odreagovať lebo neviem ci mne pripína ci co sa deje. kedze moj manzel ma horúčky a Paralén uz skoro nemame tak som si zobrala 20€ aj na ine nákupy. samozrejme to by som nebola ja kebyze nezabudnem kupit lieky. zostalo mi 10€ na lieky. 3x hádajte co.. penazi nikde. povedala som si dobre sice nasrata ale dobre. viete mne je vela aj 1€ nie to este 10€. to by bolo cca 300 korun, v minulosti by som si za to kupila zimne cizmy. nevadi idem do kabelky pre flasu do ktorej si davam caj do roboty. flasa NI-KDE. ja som naozaj v koncoch ja neviem co mam robit ci to mam za nieco ci preco sa mi toto deje. prehladala som cely byt hore nohami az po strop nikde nic. ja som stratena. co mam robit respektive co mam zmenit.

nops
11. feb 2024

@anickatothova stáva sa aj mne.Vela povinností,v hlave kopa čo chces urobiť, nezabudnúť no a práve preto to urobíš inak a zabudneš. Ja si neviem pomôcť. Nepomohli ani papieriky ani pripomienky v mobile. Snažím sa občas zastaviť,proste keď idem do obchodu pred odchodom sústrediť sa aspoň 2min a opakovať si tu podstatnú vec čo potrebujem splniť, konkrétne nezabudni si skontrolovať peniaze. Nezabudni kľúče. Zavri psa. Ak je toho viac,bohužiaľ,vždy niečo vypustím. Tiež si rada prečítam nejaké lepšie grify

anickatothova
autor
11. feb 2024

@nops presne tak to mam aj ja. dakujem.

kika2079
11. feb 2024

@anickatothova ako ja už sa nad zabudnime nepozastavujem .. nákupy píšem aj tak som schopná zabudnúť a snažím sa myslieť a opakovať si ci som kam dala ale keď sa ponáhľam aj tak zabudnem aktuálne hľadám obidva kľúče od chodbovej skrine 😀

janickacrazy
11. feb 2024

@anickatothova skús ten trik s prevráteným pohárom. Akože ja som ho vyskúšala zo zúfalstva asi 3-krat a neuveríš, ale vždy sa ťa stratená vec do večera naozaj našla.

tina_tar
11. feb 2024

@janickacrazy zaujalo ma to, čo to je za trik prosím ťa? 😄

janickacrazy
11. feb 2024

@tina_tar Normálne povieš do pohára, prosím ťa pomôž mi nájsť prsteň, ďakujem. Prevratis ho hore dnom a hľadáš. Funguje to ale len v tom prípade, keď určite vieš, že daná vec je v dome/byte, kde si. Mne to vždy zabralo. 😁

babydesire
12. feb 2024

@janickacrazy a zaberie to aj na dvore? V lete som tam stratila obrucku ☹ a nevieme ju najst,, priblizne miesto viem ,no moj prstienok nikde

anickatothova
autor
12. feb 2024

@janickacrazy zo zúfalstva to spravím. dakujem

janickacrazy
12. feb 2024

@babydesire Netuším, to som neskúšala, ale za pokus nič nedáš.

majlo1234
12. feb 2024

@janickacrazy hahahahahaha, to je super trik😂 vyskusaj to povedat do hocicoho ineho, a ked je ta vec v byte, skor ci neskor ju najdes☺️ inak veci sa stracaju aj mne, ale hlavne pre to, ze som lajdak, a malokedy ich ulozim tam, kde patria. A potom hladam furt dookola

janickacrazy
12. feb 2024

@majlo1234 vieš čo, ty sa smeješ, ale ja som prehladala celý dom a nie a nie tú vec nájsť, potom som použila pohár a vždy cca do hodiny som vec úplne náhodou našla na úplne neobvyklom mieste, čo by mne ani vo sne nenapadlo, ale možno to bola ozaj len náhoda, neviem 😀

majlo1234
12. feb 2024

@janickacrazy moze byt, ze zo zufalstva spravis hocico. Ale bude to urcite nahoda 🙂 len ma to pobavilo, nikdy som nic take nepocul

janage
13. feb 2024

@babydesire a co tak požičať si detektor kovov? Alebo poprosiť niekoho kto ho má?

saxana000
13. feb 2024

@babydesire toto sa stalo.kamoske..vyrastla.jej potom aj s mrkvou o par tyzdnov... 😉

babydesire
13. feb 2024

@janage uz nas to napadlo ale raz sme ho mali lebo muz uz ponachadzal sice velmi stare ale zial bezcenne mince,,a to stale pipalo,lebo tam uz je kadecooo,,to mam zato ze som neopatrna