Čo robiť, keď svokrovci chcú ísť na dovolenku?
Ahojte s mužom a deťmi chceme ísť na dovolenku. Len muž sa začal na túto tému rozprávať pred svokrovcami a oni hneď že pôjdu s nami. Prvý krát šli snami lebo že pomôžu s deťmi a varili sme na striedačku... Už by som takto ísť nechcela. S deťmi nepomohli. Iba jeden krát nám boli pri nich keď sme si ráno dali na 6:00 budík a zbehli do obchodu. Aj to sme sa vrátili a deti ešte spali. Mužovi som naznačila že by som chcela ísť sama. No jemu to asi nedopina alebo to robí naschvál... Ide má z toho rozdrapit. Nemám chuť ísť na žiadnu dovolenku. Aj najstarší syn chce aby sme šli len my. Zas ked niečo poviem budú urazený a neviem čo ešte... Omg asi si niečo vymyslím aby sme nesli. Čo spravit? Ja sa pri nich úplne uvolnit neviem. Svokra je extrém proti alkoholu a ja by som si aj s mužom rada dala pohár vína pri západe slnka. No prd môžem lebo už budú zase narážky :(
@cacianka samozrejme, ze sa aj opacne, pripadne rovnako dohodnut .. vychadzam z toho, ze uz suhlasila, ze ide tento krat so svokrovcami... Nevieme kolko este maju dovolenky do konca roka, ci ine plany. Teraz mozu byt svokrovci nazhaveni z vnucat, mozno skor sa bude dat s nimi dohodnut
Dovolenky sa planuju vopred, najma tie velke, nie kazdy moze kedy chce ist a na dlho, tiez to nestoji maly peniaz.. preto ten "kompromis" na maly pobyt. Aj ked aj 2 noci bez deti je mozno pre niekoho ovela lepsie ako tyzden so vsetkymi v 1 apartmane 🙈
To je skor nápad ako to riesit v budúcnosti pri planovani

@pralinka86 a prečo nie naopak ?
aby bol muž spokojný ? ona nemôže byť spokojná ?
veľká so svokrovcami ?, ale prečo nie malý výlet, a veľká dovolenka iba sama rodina ?
nepoviem, že keď sa rodina stretáva málo, lebo diaľka, rôzne pracovné vyťaženie že sa aj víkendy ťažko dajú zladiť, dosť zavážia aj povahy členov rodiny, je OK zorganizovať občas hromadnú akciu. niekedy je aj hromadná dovolenka OK, ale iba vtedy ked sú všetci účastníci Ok. ale nie nútiť, kde to niekomu nevyhovuje.
alebo vydierať že nám požičali peniaze, to je taká kravina, že až. veď ich splacame, alebo v dohodnutom čase splatíme, tak čo je to za dôvod ? ked mi požičia banka, aj to mám trepať so sebou zamestnanca banky ???!