icon

Čo robit? yhráža sa samovraždou

lucyjuris
4. júl 2018

Ahoj, dlhsie sa trapim a rada by som sa vyzalovala ana zaroven Vas prosim o radu alebo nazor. S priatelom sme spolu 1 rok a pol. Uz od zaciatku sme sa hadali. V poslednej dobe to je coraz horsie. Bohuzial je z detskeho domova, nema rodicov, je rozvedeny a ma dceru ktoru ale nemoze vidat bol totiz vo vazeni. Ked sa pohadame alebo mu hrozim rozchodom zacne sa mi vyhrazat ze si nieco urobi, alebo naopak vezme noz a zacne sa rezat do ruky ale brutalne. Naposledy sa aj bodal do krku. Fajci marihuanu. Momentalne je praceneschopny a to ho depta a zacal aj pit, denne flasu vina. Snazim sa ho podporovat ale uz neviem co robit ako mu pomoct. Naviac ma stve ze zo vsetkeho obvinuje mna, naposledy ked sme sa opat raz pohadali isiel v noci prec a ako sa neskor priznal bol v kasine a prehral dost penazi... samozrejme nezabudol z toho obvinit mna. Ked mu dojde co urobil prosi ma nkolenach, nosi mi kvety. Ja uz takto dalej nevladzem, co mam robit? Ukoncit to?

Strana
z3
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sabmarkusova
29. aug 2018

Preboha, dievča, ja sa čudujem fakt, že ostávaš v takom vzťahu. Veď to je jeden manipulátor, ktorý psychicky vydiera a asi si myslí, že je nenahraditeľný...

caroline_
29. aug 2018

Zaujímalo by ma ako to dopadlo, autorka by sa mohla vyjadriť. A za mňa len toľko, ako by si sa cítila alebo co by si povedala svojej dcére kebyže ma takéhoto "chlapa"?

beky1813
29. aug 2018

@caroline_ no co. Pridala nedavno temu "priatel a marihuana". Takze asi tak to dopadlo 😊

caroline_
29. aug 2018

@beky1813 aha nevšimla som si, ďakujem

eva8
29. aug 2018

mne bolo ex-a tiež ľúto a teraz mi je ľúto detí, že museli toľko toho prežiť...

eva8
29. aug 2018

@beky1813 kde je tá téma? Aj ex užíval marihuanu

jaroy
29. aug 2018

@lucyjuris vysrat nanho, chytro het od neho. Taka pekna, mozes mat 1000 lepsich ako je on. Naco ti bude taky?

martinka150
29. aug 2018

Bodal sa do krku? Neveriiim, scifi

kreata
29. aug 2018

Ukonci to. Uctivo a dostojne voci nemu. Ale rozhodne ukonci.

Strana
z3