Čo s manželom? Navrieskal na mňa a o 5 minút sa tvári, že sa nič nedeje.
Prosím o radu ako ďalej s manželom. 3. rok dokončujeme domček tvrdou svojpomocou. Rodina pomáha tak že každý týždeň prichádza k nám 200 km a celý víkend sa pracuje. Prídu moji rodičia aj svokrovci. Vznikajú mensie rozbroje ale nejak sme to vždy ustáli. Pred rokom som nastúpila do práce ale pridali sa k tomu všetkému psychické problémy. Začala som mať panicke ataky a úzkosti. Čo ma ale najviac vytáča je postoj manžela a svokra. Ak sú tí dvaja spolu je to ako svorka vlkov. Stále som najhoršia. Svokor so stále somre popod nos rôzne námietky voči mne. Manžel dnes na mňa nenormalne vyletel, lebo som s ním chcela ísť večer von a oni mali ešte nedokončenú prácu. Nikam nikdy nechodievame keďže nemáme tu ani jeden rodičov a nemáme kde nechať deti. Toto už ale prekročilo všetky moje hranice. Ako mu dať najavo že už to prehnal. Doteraz keď prišlo ku konfliktu tak sa vždy na mňa vyvrieskal a za 10 minút sa tváril že je všetko ok a ako ma nesmierne miluje. Ja som sa s ním Max. Deň nebavila a potom povolila lebo sa to kvôli deťom nedalo nebavit sa s nim. Toto ale ďalej nejde. Stále sa na mňa vyvrieskal ako na špinavú handru a o 5 minút sa tvári že sa nič nedeje. Aj som mu to vravela ale žiadna zmena...čo robiť?
@kassandra25 to si myslíš, že loliki a mijo 53 je jedna osoba
X

@mlada_baculka__23 ďakujem za tip 😉