icon

Čo s urážlivou mamou?

10. sep 2022

Ženy ,ja už neviem , moja mama je veľmi urazliva , a ja už neviem ako s tym zit, niektoré veci ma nenastvu a niekedy som ozaj zúfalá..
Ako napríklad teraz , boli sme so švagrinou a deťmi našimi a mužmi ,na jednej akcii..volala mi , som jej zdvihla a nepočula v tom hluku veľmi , len mi teda volala len tak , že nič vážne ,tak som jej povedala teda kde som a tak a urazila sa na mňa ,že s ňou nevolam ,tak predsa keď mi niekto niečo rozpráva a mám s tým človekom niečo rozdebatovane tak nebudem s ňou volať dve hodiny a ešte sa ani nepočujeme
Urazila sa nerozpráva sa so mnou poriadne ..
Pre presnosť ,volali sme spolu v ten deň , vie že sme ok boli , manželstvo má usporiadané , a má 50rokov čiže ani stará nie je..a volavame pravidelne ale toto mám.stale aby som musela dávať čo poviem a ako poviem ..no ja neviem ,má niekto skúsenosť?

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
reanda
11. sep 2022

ano, moze to byt tym, ze mama ma prazdny zivot a je nespokojna, ale s tym zas ty nic neurobis.. mozes sa jej to pokusit nejak naznacit a navrhnut, co by s tym mohla robit, ale ked ona sa na to nechyti, tak nic .. ty sa tym zas len zbytocne zatazis.. deti nie su na to, aby riesili zivot svojich rodicov.. to je jej zodpovednost.. mozno je nespokojna vo vztahu, mozno nema chut chodit niekam s tvojim otcom, mozno sa s nim neda, alebo sama ma nejake presvedcenia, ktore jej v tom brania, proste sa nevie najst a uvedomit si, ze zivot ma zit pre radost a dusevne aj fyzicke naplnenie a nie len plnit povinnosti.. ale to je uplne bezne pre mnohych ludi takto nevedomo zit, hlavne pre starsiu generaciu, oni to ani nevedia inak a ani si neuvedomuju, ze by to mohlo a malo byt inak.. ty ju mozes tak max. skusit nakopnut, aby o tom zacala aspon premyslat, ale urobit to za nu nemozes.. a ked teba zatazuje svojimi problemami, tak sa mozes iba ochranit.. a mala by si.. lebo jej nepomozes tym, keby aj si sa chovala presne tak, ako ona chce.. ani tak by nebola spokojna.. lebo jej problem nie je v tom, ako ty sa ku nej chovas.. to si ona ale neuvedomuje

svokrinjazykmonika
11. sep 2022

Šak nech je urazená keď chce koľko chce 🤷

Strana
z2