icon

Čo si ceníte najviac na svojom partnerovi?

labutienka82
1. okt 2018
dskjhfdlkdjhl
1. okt 2018

Robis si prieskum?
To sa velmi neda vypichnut jednu konkretnu vec, lebo (aspon ja to tak mam) cloveka vnimame komplexne-nestaci jedna jedina vlastnost. Takze napriklad zodpovednost, zmysel pre rodinu, pracovitost, je toho strasne vela. Ale v podstate pre mna je dolezite, ze to so mno vydrzal a snad este dlho vydrzi😉

natalia11111
1. okt 2018

Schopnosť vždy ma rozveseliť aj v ťažkých časoch.. Ze mi je vždy oporou a môžem sa naňho 100%spolahnut.. Ze nie len ja sa starám o neho ale aj o mňa.. Ze vie pomôcť aj v domácnosti na rozdiel od iných mužov.. Je toho veeeeelmi veľa :D

matta308
1. okt 2018

Nebojí sa prace, je šikovný. Je úprimný, zábavný, bláznivý, človek sa s ním nikdy nenudí. A ľúbi ma aj s mojimi nedostatkami 🙂

eva112014
1. okt 2018

@labutienka82 A ty si čo ceníš najviac na komentároch od ľudí? 🤔

magduska2
1. okt 2018

Raz som niekde čítala..že nie vtedy je pravá láska ,ked vieme pomenovat čo konkrétne na tom druhom milujeme..ale práve vtedy ked to vlastne ani nevieme.A ja to tak nejako aj mám...samozrejme by sa dalo vymenovat X Y vlastností pre ktoré ho milujem..ale rovnako tak aj XY vlastností ktoré na ňom nenávidím 😂
a asi o tom to je..že láska sa nedá pomenovat

lubik87
1. okt 2018

@magduska2 som rada že si to napísala.lebo.neviem.co.napisat :D je veľa veci čo si na ňom.cenim.a tiež veľa za ktoré ho viem.kopnut do zadku :P tak isto je to asi opačne 🙂

catherinah
1. okt 2018

@lubik87
@magduska2
Ja tak isto. Nie je to jedna vlastnost, je to on so všetkým co sme spolu prezili

lubik87
1. okt 2018

@catherinah presne 🙂 ceníme si nášho chlapa celého :P

lubik87
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
1. okt 2018

som stastna, ze je to moj najlepsi priatel, ze ma podrzi a snazi pochopit, ze sa snazi byt vybornym otcom a ide mu to.. ze ma vzdy pozitivnejsi pohlad na problem a ze je kludna a rozvazna povaha, ktora uz tolke roky odolava tej mojej horkokrvnej srbskej krvi..

a inak podla mna to je mila, pozitivna tema v zaplave negativnych tem, ktore nastoluju pocit, ze vsetko je na nic a zle.. mam rada, ked niekto zalozi diskusiu, kde sa nemusi stale len stazovat na to aki su druhi strasni..

kim12345
1. okt 2018

To aký JE ,je jednym slovom pre mňa úžasný💞
Je to jeden spoľahlivý,obetavý chlap,ktorého nadovšetko ľúbim a som šťastná,že je môj

labutienka82
autor
1. okt 2018

@eva112014 úprimnosť....jednoducho ma zaujíma názor iných. Nieže by som to chcela porovnávať s mojimi pocitmi...niekedy, keď si ľudia prečítajú to, čo píšu, tak to začnú viac chápať....psychológia 😁

labutienka82
autor
1. okt 2018

@catherinah a predsa ste spolu zostali 😀

whistler
1. okt 2018

VŠETKO

renab
1. okt 2018

@labutienka82 najviac? Asi to, ze si ma vazi.

eva112014
1. okt 2018

@labutienka82 Takže ty vlastne nerobíš prieskum, ale pomáhaš ľuďom! Čiže, keď ľudia odpovedajú na tvoju tému, témy, si prečítajú niekedy to, čo píšu, tak začnú viac chápať .... Chápať akože čo? Seba samých?! Svoje pocity? Takže nám pri založení nových tém, ty vlastne nám pomáhaš! Dobre to chápem? Ty zakladáš tie témy pre nás? Či ako to je s tou psychológiou? Zaujíma Ťa úprimnosť ľudí. A z týchto tvojich tém a názorov na ne, načo si prišla? Sú ľudia úprimný? Ako to vnímaš v reálnom živote (tvoje skúsenosti+psychológia) , sú úprimný?

caroline_
1. okt 2018

to čo tu bolo spomínané že milý spolahlivý vtipný,takych je dost.Ja si na mojom manželovi cením to aký je človek, máme 99,9% názorov rovnakých,je to moja druhá polovica..niečo neopísatelne 🙂

0silvia0
1. okt 2018

@labutienka82 veľkorysosť a životný nadhľad a čestnosť

beky1813
1. okt 2018

@labutienka82 ja zacinam pochybovat o pravdivosti tvojich tem

labutienka82
autor
1. okt 2018

@beky1813 dôvod?

beky1813
1. okt 2018

@labutienka82 mas rada psychologiu, porozmyslaj

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2018

@beky1813 Aj Ty Brute? Ja taky tak.😉

kakawah
1. okt 2018

To co uz bolo spomenute nebudem znovu pisat. Prave dnes som mu povedala ze si na nom vážim to, ze ked si nieco vymyslim, zmyslim al.nieco od neho potrebujem tak stale stoji pri mne a nevyhovara mi to ani nehundre proste pomoze , urobi. Islo aj dnes o konkretnu vec kt.som si vymyslela a on to dotiahol do konca😝

pavucikvet
2. okt 2018

preco hned utocit, naco jej to je? mozno niektore zistia po odpovedi, ze ziju so sebastrednym sebcom, egoistom, agresorom a manipulatorom..
Ja mozem porovnavat. mala som aj takeho o akom sa zmienujem.
Zistila som to sice po 3 rokoch, kedy som si v hlave upratala, ze clovek s ktorym som zila bol mamin cecok, neschopny bezneho zivota. Nieco sa pokazilo? riesila som to ja.., trebalo ist s dietatom k lekarovi a on mal auto? nemohol chudacik, lebo bez neho by zamestnavatel polozil firmu.., ochorela som? nevadi...zena dokaze fungovat aj v horuckach... a milion drobnosti..

teraz mam chlapa, ktoreho milujem najviac na svete a on mna takisto. Kazdy vecer mi v posteli povie, ked zaspavame ako ma miluje a je rad, ze je so mnou.. Nieco sa pokazi? ani nemusim povedat a je to opravene.., som nicitel kablov k telefonu - kazda jedna ma navlecenu nejaku ciernu gumu, aby sa nelamala, ochoriem? uvari mi caj a povie, ze deti rozvezie, nakupi... A nie..., nie je pod papucou. Ak mame rozdielny nazor na nieco, tak si sadneme a kazdy si povie svoje..Ale bez kriku, hadok. A co si na nom neskutocne vazim je jeho zmysel pre humor... vzdy dokaze rozveselit ked sa nieco deje, obratit na vtip.. Ja som v case PMS ako chodiaci tiger a dovolim si povedat, ze to hranici so samonasieranim. On nikdy nesklzne do roviny, ze by sa nechal vytocit, ale vzdy ma s jeho typickym humorom zastavi a ja si uvedomim, ze prehanam.. Ked clovek nieco zazije, az potom si dokaze vazit veci, ktore nemusia byt samozrejmostou.

labutienka82
autor
2. okt 2018

@pavucikvet to si krásne napísala 😉

sasa1310
2. okt 2018

@labutienka82 cením si najviac na ňom to, že som pri ňom šťastná, spokojná, teším sa za ním vždy a milujem čas strávený s ním a že sa máme vždy o čom rozprávať. A od toho sa odvíja všetko.
A ja sa zasa snažím, aby on bol šťastný pri mne.

labutienka82
autor
2. okt 2018

@sasa1310 za tieto slová by nás naši muži na rukách nosili 😉