icon

Čo si mám podľa vás o tomto klamstve myslieť??

30. mar 2020

Zdravim žienky..prosim poradte, alebo napiste mi Vás nazor na tuto situaciu ktoru momentalne riesime v rodine: Moj manzel ma jednu sestru.mamu nepoznali lebo umrela ked boli ešte malí tak im ju nahrádzala jej sestra ktorá zije v Brne..v novembri ju bola svagrina s manzelom navstivit a ukazat jej ich novonarodeneho syna..koncom februara mala táto teta 70tku tak sme jej s manzelom zavolali aby sme jej zagratulovali..ked sme koncili hovor teta s usmevom hovorí ze dufa ze tých 500 eur co nam poslala sme dali nasej dcerke na knizku ..s manzelom na seba prekvapene pozerame ze akych 500 eur..vraj nam ich poslala po svagrinej ze aj im dala pre malého aj nám pre nasu dcerku..kedze ona vlastne vnucata nemá chcela nieco dat aspon nasim detom..ze aj tak nema komu dat...ked videla akí sme prekvapeni s muzom hned ze ide volat svagrinej a si to snou vydiskutovat..ze co to ma znamenat..nechceli sme aby sa rozculovala kedze je chora na srdce tak sme jej povedali ze ano dostali sme peniaze len sme na to zabudli akosi..ze vsetko Ok..tak sa ukludnila..po skonceni hovori manzel hned volal svagrinej ze ci nam nahodou nezabudla nieco dat co poslala teta..tak najskor sa tvarila ze nevie o com hovori ze nic nezabudla..ked sme jej povedali ze sme volali s tetou tak zrazu si spomenula ze heej ze poslala peniaze ale ze nam ich zabudla dat ze nam ich posle na ucet..to bolo 27 februara odvtedy nic..peniaze neposlala..ked jej manzel odvtedy volal zakazdym ze ano posle. ze čaka na vyplatu..potom zase caka na manzelovu vyplatu..potom jej nejde internet banking..uz je to vyse mesiaca a dotearz sme peniasky ktore nam poslala teta nevideli..

Strana
z2
joannita
31. mar 2020

@ciaciacia och paneboze 🤦‍♀️🤦‍♀️ je to este horsie ako som si myslela.

canany
31. mar 2020

@joannita ano, ale s tebou. Najskor si vystuduj aspon zaklady prava a potom sa obuvaj do ludi, co maju za sebou studium a prax v odbore. A ked neviem, radsej nereagujem. Ale chapem corona a prisne opatrenia uz idu na mozog.

joannita
31. mar 2020

@canany teraz na teba plati komentar dotycnej, ze dufam ze si hrda na svoj primitivny komentar 👏👏👏
Kde konkretne sa obuvam? Prosim skopirovat. Ze pozera us filmy? Podla toho co pise tak urcite pozera a podla vsetkeho ty s nou. Dotycna a aj ty tak maximalne poznate TEORIU ale ani zdaleka nie PRAX. Ste take tie typicke studentky prava, velke pravnice, ktore vedia vsetko a pritom este nic. Mate skreslene predstavy o tom cim sa bude prokurator zaoberat 🤦‍♀️ pretoze toto by zmietol zo stola. A policia ani nehovorim 🙏

ciaciacia
31. mar 2020

@canany veľmi trefny komentár. Viete internety znesú strašne veľa, najma pod ruskom anonymity. Som zvedavá, či by bola pani hustá aj v reálnom osobnom živote, tak ako je virtuálnom. Ci by bola taka odvážna a išla takto osobne uraziť tie desať tisíce ľudí, ktorí každý deň poctivo a zodpovedne pracujú na tom, aby aj ona mohla bezpečné žiť tu na SR. Kvôli pár nepodareným jedincom ide hádzať všetkých poctivých zamestnancov do jedného vrece. To je obrovská neucta. Ja by som odporučila, aby si pani zašla do niektorej z mála afrických krajín, kde skutočne justícia nefunguje, aby videla ako človeka pripravia o život doslova pred svojím domom, a nikto s tým nič neurobí a tela kľudne hnije priamo na ulici bez povšimnutia. Potom by si možno vážila ľudí, ktorí aj za ňu nasadzuju životy v prvej línii.

queen_mary
31. mar 2020

To je puca 🤣 minula aj co neni jej, a teraz vam to nema z coho zaplatit. To je chudera

ciaciacia
31. mar 2020

@joannita áno som študentka s najmenej s 15 ročnými skúsenosťami z praxe, v predošlom komentári som písala o svojom zamestnaní, tak neviem kto tu nečíta s porozumením. Bohužiaľ, aj keď to nedokazate pochopit, organy činné v trestnom konaní musia denno denne riešiť oveľa väčšie banality ako popísala autorka v úvodnom komentári. Vo veľkej miere je pachana kriminalita medzi blízkymi rodine, najmä násilná a ekonomická. Ale vy predsa mate bohaté skúsenosti s prácou v justícii, keď robíte takéto závery.

joannita
31. mar 2020

@ciaciacia ano presne, mam. Mam skusenosti ako viem ako to chodi a preto pisem to co pisem. Ale ok, tak nech sa paci, poradte autorke ako ma postupovat a ja vam garantujem, ze uz policia sa tym nebude zaoberat, nie este prokurator a sud. Potom si najdite tuto debatu a spomente si. A myslim ze ste si odpovedala sama v poslednom komentari.
A trosku sa uvolnite.

ciaciacia
31. mar 2020

@joannita ale ja už som predsa autorke poradila. Prečo sa musím stále opakovať. Jedna sa o ukážkovu spreneveru. Je úplne jedno, že bola spachana v rámci rodiny. Ja by som si toto zo stola nedovolila zmietnuť, ani moji kolegovia. Za tie roky mam za sebou desaťtisíce prípadov a to z rôznych oblastí práva, teda veľmi bohaté skúsenosti a vy koľko? Jednu, či dve skúsenosti? To vám skutočne nedáva právo takto obludne generalizovat. Ja som sa vo svojej práci stretla s rôznymi sialenostami a musela som sa s nimi na vysporiadať.

joannita
31. mar 2020

@ciaciacia studentka prava, a riesili ste desattisice pripadov 🤦‍♀️ myslim ze toto hovori za vsetko.

ciaciacia
31. mar 2020

@joannita ale ja nie som študentka práva, to ste kde vzali? Asi viem, čo ma živí. Už nemáte čo rozumne napísať, tak sa oháňať týmto? Už na vás nebudem reagovať, nemá to zmysel. Vám už nikto nedokáže pomôcť.

joannita
31. mar 2020

@ciaciacia na moj koment ze ste este s jednou damou tu asi studentky prava, ste odpisali: áno som študentka s najmenej s 15 ročnými skúsenosťami z praxe.
Takze ste studentka coho?? Socialnej prace? A idete sa vyjadrivat k pravnym veciam tohto charakteru? To ako vazne??
Vy ste vlastne pomenovali samu seba vo svojom vyroku: "Viete internety znesú strašne veľa, najma pod ruskom anonymity"
Waw 👏

ciaciacia
31. mar 2020

@joannita ved to bola z mojej strany ironicka odpoveď na vaše bludy, čo tu vypisujete. Z vašich komentárov srší len nenávisť, zatrpknutost a posmech. Aši už 4 krát som v rôznych vetnych súvetiach zdôraznila, že som z praxe a vy si idete stále svoje, že som študentka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Bohužiaľ vy ste ukážkový strateny prípad. Internetový troll. Ja nemám dôvod si vymýšľať.

joannita
31. mar 2020

@ciaciacia vy vlastne ani nepotrebujete partnera k dialogu a preto si vas znova dovolim citovat:
dúfam, že ste hrdá na svoj primitívny komentár 👏👏👏

Zelam pekny zvysok dna 🌻 a znova...... Uvolnite sa 🙏

kitycat
31. mar 2020

mozes zabudnut vyniest smeti...ale zabudnut poslat 500€ to proste nejde. AK ma financnu gramotnost tak sa musela velmi divit, kde sa vzalo 1000€na jej ucte (pocitam aj ti epre nu co dala)

Minula a nema...Mate dev moznosti...Hustit do nej aby Vam to dala alebo informovat tetku, ze ste jej klamali a ze teraz klame ta svagrina...Z dazda pod odkvap no ...

Strana
z2