Čo si myslíte o manželovi?
Ahojte,chcem sa spytat ako by ste reagovali na situaciu, kedy s dcerou som bola cely den na vylete, prisli sme domov a mala isla spat okolo 00.00,zaspala nam cestou v aute. Ja som zaspala ako poleno okolo 20.30 a potom s nou bol muz. Fakt som bola velmi vystavena z vyletu, bola som na malu sama. No vecer ako nespala, tak mna to ale o pol 12 prebudilo a najprv som dcere povedala, ze je cas ist spinkat, ze mamu to zmohlo, ale ked nepocuvala, tak som ju schytila a isla prelozit,nech nekope do steny. Aj som jej to povedala, ze co to robi, je 23.30, ma spat. V tom ma muz zdrapil pod krk a viac krat sa pokusal mi krk stlacit s tym, ze nemam co svhmatnut malu a hlavne sa tak k nej spravat ( ako nasilim ju vziat aj ked nepocuva). Skoro ma udusil, lapala som po dychu.mala je nervacka, dost ma nepocuva, manzel je pre nu svaty kral, no uprimne sa jej minimum venuje a kebyze nemam rodicov, tak sa mozem zblaznit, nakolko mam vycerpavajucu pracu a este popri sa snazim venovat dietatu, ale som.na to sama. Odovodnenie jeho je, ze ma pracu, ze je vytazeny, zaraba. Pritom nemame zdielane peniaze a a co ma, to minie, lebo nevie hospodarit.ja setrim co to da. Pomahaju mi aj rodicia. No nik nevie v akej som situacii.
Myslím si, že je psychopat. A bála by som sa, že ma v noci udusí vankúšom. Stačí tak?
zavolala by som políciu a rodičom povedala, že som si vybrala partnera k ničomu
Mna tu polovica koňa teraz zlyncuje, ale nie som celkom ochotná uveriť, že tá schmatol pod krk len tak,
myslím, že to ako si narábala s dcérou, ho dosť rozzúrilo a asi to bolo inak ako si to opísala
Ale samozrejme že neschvaľuje násilie medzi partnermi a ani medzi deťmi a rodičmi
Asi sa takto bude chovať aj v budúcnosti a nečakaj, že sa zmení. Možno skôr k horšiem sa to bude meniť. Daj si pozor.
@pribinak suhlasim. Tiez si myslim ze autorka bola surova k dcere a muz mal pocit ze sa jej musi zastat, aj ked to neurobil zrovna najvhodnejsim sposobom.
Ked bol moj ex surovy k detom, tiez som bola schopna ho fyzicky napadnut - bezne som mierumilovna, ale v takych momentoch som mala cerveno pred ocami
Zas je to tu dnes samý psychopat. ☹️
@pribinak Ja som úplne v pohode schopná uveriť, že ju schmatol pod krk len tak. Podľa toho, čo tu čítam, tak som normálne zdesená, čo majú niektoré ženy za chlapov. Minimálne v dvoch prípadoch by som už na nich ja osobne podávala trestné oznámenie. Jeden z nich je tento, druhý je ten, čo znásilnil tú 19 ročnú mamičku v inej dnešnej téme. Hrôza! 😡
@pribinak ako som teda narabala s dcerou? Hadam ja viem posudit pricetne ako som s dcerou narabala...normalne som ju vzala a povedala, ze ide do postele, ze trieskat do steny sa nesmie, lebo je vela hodin. To som mala co, nechat to tak? Ano, povedala som to neprijemnym hlasom, ale predpokladam, vela z nas je tu takych, co niekedy zvysili hlas na svoje deti. Lebo len tak to tie deti pochopia...svoje dieta som nikdy neudrela ani nic som mu neurobila...stve ma len to,ze vzdy, ked chcem ja nieco dosiahnut -pozitvne spravanie sa dcery, tak muz, ak tam je, ma stopne...dosledkom je, ze mala ma nepocuva...a ja nechcem, aby ma udusil.nestalo sa to 1x...
Prečo si s ním?
Horšie si myslím o tebe. Načo si sa montovala do toho v noci keď bol s ňou manžel a tuším spala?
Priklašlujes a riadne, ty si ju schmatla (to je ale výraz, viem si to predstaviť v reále) a muž si branil dieťa. Čo si myslíš že dieťa je cvicena opica, že mu rozkaze čo nespíš a lusknutim prsta bude spať?
Stačilo sa jej spýtať či ju niečo neboli keď nespí, čo s tatinkom robia a tatovi dohovoriť nech ide spať aj on aj mala. Zbytočná hádka a stresy
Ja osobne po prečítaní si myslim ze je to K ..... S veľkým ale prevelkym K 🤣🤣🤣🤣
Ako už to, že ťa chytil pod krk, je neprípustné.. Takto sa hádate? Pred malou? Nečuduj sa, že ťa nepočúva.. Porieš si vzťah s manželom, či už tak ,či onak.. Aby si mala ty a dieťa lepší život v harmónii.
Nestalo sa to 1x?
Prečo si nevolala políciu? Raz ťa zaškrti.
S muzom ktory ma nie raz chytil pod krk,by som nemohla zit.
Bala by som sa ho.
Muz,ktory zaraba ale neprispieva,je prizivnik,vydierac,vypocitavec.
Muz,ktory na teba surovo utoci,nie je muz,ktory ta miluje.
Mohol ti dat facku,mohol na teba skriknut....
Ale chytit ta pod krk a dusit...to je prilis.
Agresivita,ktora sa moze stupnovat .
To by som nemohla strpiet.
A aby som svojmu dietatu nemohla dohovorit...to je vrchol.
Strasne vela agresivity u vas doma. Kolko mà mala rokov? Kope do steny !! Ty ju zdrapnes hmm .. potom Ta muz zdrapne pod krk., a to mala videla ? A to Nebolo prvy x? ? Naco ti je nas nazor na muza ? Ked nebalis kufre ostavas snim., no chudak dieta v tomto zit. Potom sa cudujes ze o pol noci kope do steny?
Ejha kocka, toto je u mna show stopper 😳.
Mas agresivneho muza a radim asap zacat planovat unikovy manever.
Jeho prinos je vo vasom rodinnom zivote horsi ako minimalny a jeho reakcia bola sialena a aj trestna z toho co si opisala.
Run run run.
to bolo od neho prvý krát že sa takto zachoval? Lebo sa môže stať že to bude robiť čoraz častejšie ....
však mu nechaj dieťa na celý deň - aj na dva a uvidí čo to je behať celý deň okolo nepočúvneho drobizgu... hneď zmení taktiku výchovy...
Mala som niečo podobné, po rozchode som bola z toho nešťastná, postupne mi došlo, že nič lepšie sa mi nemohlo stať ako to že už s ním nie som. Bohužial som sa ho nezbavila úplne, stále musím s ním riešiť deti. A aj po 4 rokoch ma dokáže pekne zdeptať. Ale viem, že len ja musím ešte na sebe popracovať a naučiť sa tomu odolávať, nepripúšťať si. Teraz mám skvelého chlapa, o ktorého dúfam neprídem mojimi náladami po rozhovore o deťoch s bývalým. Najradšej by som ho už v živote nevidela. Chápem ako sa cítiš, tiež sme mali osobitne aj peniaze, nikdy mi na nič nedal, a drankal odo mňa aj to čo som mala pri deťoch. Mama mi musela dávať zo svojej výplaty. A ani teraz od neho nedostávam žiadne peniaze na deti, na súd som zatiaľ odvahu nenašla. Tvrdí, že mi peniaze dá až keď mu vyúčtujem čo som za mesiac kúpila na deti, že si mám viesť účtovníctvo. Že dostávam aj bonus aj prídavky, že to mu mám vyúčtovať. No k....... Je komunikatívnejší, myslím, že aj súd by dokázal obalamutiť proti mne. Mrzí ma za mňa, že vo mne niekto dokáže vyvolať takú nenávisť, hnev, zlosť, ubíjam samu seba. Učím sa byť v poho, nie vždy mi to ide. Držím ti veľmi palce
Ako náhle by ma muž schytili pod krk tak konečná. Na čo čakáš prosím ťa, kým ťa začne mlátiť? On asi nie je v poriadku.

Takže peniaze ti nedava, doma nepomáha o dcéru sa moc nestara a este ta chytí pod krk...tak nevien ake odpovede čakáš a naco ti je taky chlap