Čo si myslíte o takejto babe?
Dievca 27r ma celkom jednoduchu pracu na dnesnu dobu v administrative par hod denne takze z toho urcite nie je unavena. Po praci pride domov a spi do vecera potom vstane a caka co jej kto prichysta jest. Cez vikend nema problem prespat aj cely den nakolko jej vikendy su len o zurkach a piti. Vypije dost vela povedala by som aj viac ako chlap aj tvrde aj pivo nema s tym problem. Vyfajci skatulku denne a proste jej navyky su pre mna tak trochu mimo na babu pride mi to ako nejaky krcmovy povalac alebo take nieco. Robit sa jej velmi nechce sama povedala ze doma uprace tak raz za mesiac a tam to konci co sa tyka prac domacich. Co ju vidim ja tak vacsinu dna s cigou v ruke alebo pivkom a telefonom pokial nespi. Mne to pride take zvlastne ale druhi ju stale chvalia aka je sikovna a ked nieco nahodou poviem na nu tak som ja ta zla. Uz som si povedala ze kaslem na to teda nech si ju maju ale nakolko bude patrit cochvila do nasej rodiny celkom ma to mrzi. U nas boli zeny vzdy zvyknute robit a to aj tvrdu pracu este sme za to casto pocuvali kritiku aj tak ze ake sme lenive a pod. a zrazu na takuto nikto nic nepovie..co by ste si o tom mysleli? Mam naozaj taky zly pohlad len ja na nu alebo mam pocit ze vela mladych ludi dnes takto funguje a pre mna je to divne az nepredstavitelne..
no pokiaľ nebýva u Vás , nech si robí, čo chce
Je to jej vec, nech si robi co chce, je to jej spôsob zivota...a ten u koho byva, pokial mu to nevadí, nema do toho kto co zasahovať...
Ze jej zavidim... nie, nezavidim, ale ze by som chcela mat taku mamvpi*i povahu, aby som si cely den dokazala sediet s cigaretkou v ustach a ostatni by skakali. Ale asi mam trosku vyssie ciele. No obcas si hovorim, ako dobre sa maju takito ludia. Ziadne starosti 🙂
Pozri, ako si kto zariadi, tak ma. Ocividne jej to vyhovuje a vyhovuje to asi aj okoliu, ked ju kazdy chvali. Ak s tebou nebyva a ak nie si jedna z tych, co ju obskakuju, tak ti to moze byt ukradnute.
Ved jej daj pokoj, pracovat pracuje - administrativna praca sice neznamena na linke srobovat auta - ale casto je to psychicky a organizacne narocne, ked to nevies porovnat, nechaj tak. Ci pije, fajci, flaka sa, spi, je len jej vec...predpokladam, ze nema deti, rodinu, nema dovod to menit, stara sa proste len sama o seba a uziva si...ono sa to casom zmeni...
Ako sa hovorí - na každú svinu sa voda vari, daj tomu čas, nič nikomu nehovor, aj tak to nemá význam, ju to raz dobehne všetko, prinajmenšom, keď prídu deti. Čas je na všetko najlepší 🙂
dakujem babam za normalne nazory a ostatne co sa do mna navazate vam nenapisem nic konkretne lebo vas uz poznam z inych diskusii len nech sa vam v zivote dari a nech ste uspesne ako spominana baba lebo takyto zivot povazujete za uspech a neberiem vam to :D
@katkami123 ano vsak nemala by som to riesit ale bude sucastou nasej rodiny cloveka sa to dotkne to je jasne ale vsak kto si ako vyberie bude mat a uprimne neviem si prestavit zeby ona mala deti vsetko bude na muzovi a ona asi v posteli alebo v krcme pri pive ako to robi aj teraz..ale vidis pre niektore zeny to je uspesny zivot ako tak citam :D ludia maju zvlastne hodnoty ale ja som bola inak vychovana vdakabohu asi zato
@diewcatqoo vsak ano pokial jej to vyhovuje okej no trosku ma to zaraza preto co som spominala vyssie ale tak ja nie som ta ktora sa zvykne niekomu starat do zivota zeby som robila prieky atd urcite nie. tymto som vlastne chcela vediet co si o tom myslia ini ludia a nazor na niekoho mozem mat stale aj ked sa nestaram snad 🙂
@anja27 alebo je to zena, ktora vie oddychovat a este si uziva pozitky mladosti. Nefandim chlastaniu a uz vobec nie fajceniu, ale som toho nazoru, ze nech si kazdy robi so svojim zdravim co chce. Druhych snad nenuti opakovat po nej. Je zaujimave, ze ostatni ludia maju na nu pozitivny nazor... Nieco na tom mozno bude.
a tiez je zaujimave sledovat v inych diskusiach ako baby casto sudia to ked ma niekto mamahotel a je lenivy a tu uplny opak hmmm aj na tom nieco asi bude :D
@anja27 pozri, ten, kto si ju berie, je asi spokojny, inak by si ju nebral. Poviem rovno, kym som nemala deti, tak po praci som sa tiez uz nepretrhla..zila som s rodicmi, sla som na rande, kamosky, dost dlho aj disky ci chaty.. akurat som nefajcila, ani prehnane nepila kazdy vikend..
Ked sa mi chcelo spat, spala som, citala vela.. prosto bola som slobodna a nemusela som sa prekonavat, ked sa mi nieco nechcelo.
Lenze, jasne, ze som chcela rodinu, deti.. Akonahle to prislo, normalne sa staram, upratujem a pod, ci sa mi chce, ci nechce. Lebo je to ine!
Mozno aj ona len potrebuje mat nejaku motivaciu. Napr.ak este s tym svojim nebyva, byvat spolu alebo to bude ich dieta.. a mozno sa nezmeni.. kazdopadne, ty im do toho nemozes hovorit, bude to ich zivot..
@siska53 ale ved ja nikde nepisem ze clovek nema oddychovat :D chapes. ja si vzdy najdem cas pre seba aj na oddych ale ten zaklad si porobim tak ci tak a necakam ze mi niekto iny bude vyvarat pokial ja spim cely den v posteli. pre mna je to premrhany cas ktory mi nic neda ale to som ja som inak vychovana naucena. A ten kto si ju berie mal vzdy velke naroky na zeny aj co sa prace tyka a zrazu toto? zvlastne ale tak jeho vec. Ta baba stale hlada vyhovorky ako sa co neda atd zase nejdem tu dopodrobna rozoberat ale ja som ju zazila vela x. Jej mama je napr rovnaka chodia spolu do krcmy kazdy piatok toto je tiez nieco co ja nechapem ale tak su tak zvyknute budis. Kazdy potrebuje restart aspon raz za cas mozem povedat ze my s partnerom si tiez uzivame chodime kade tade ale ja napr nepijem takmer vobec nakolko otec aj stary otec boli alkoholici a mam k tomu zdrzanlivost az nechut a odpor. tak len tolko k tomu 🙂
@anja27 su ludia, co su dost spavi..sestrin ex.. a aj tak trvam na tom, ze ten, kto si ju berie, asi vie preco. Zvlast, ak su spolu dlhsie. Dohovarat nepomoze. Just sa zatne. Zit s nou bude on, nie vy. Ked mu nebude vyhovovat, potom to bude riesit. Ale on, nie vy. Lebo presne ako pises - jeho vec.
Podobné tu už raz pisala jedna mama,ze jej syn má takúto priateľku, v rodičovskom dome na ten syn samostatne bývanie a tam maju brajgel a jest si prídu pýtať k jeho mame,co ma doma este ,asi už väčšie dieťa no s postihnutým.
Nie si to ty?
@mariejenka nemam deti ani surodencov s postihnutim. toto je o partnerke mojho brata..
Nemas s Tym co spravit aj ked sa ti nepaci. Mozno na to pride sam, ze to nie je najlepsia kocka pre neho, no mozno aj nie. Clovek sa uci na vlastych chybach
@matkaleskova jasne ale tak vies ako ked na toho mojho napr raz povedal ze ci musi mat pivo ked sme sli na koncert tusim to bolo a to moj si da pivo max raz za mesiac jedno dve a on ma babu ktora kazdy piatok v krcme a aj v sobotu cez den si da pivo a to uz nevadi. proste mi to pride zvlastne
@anja27 oki,len sa pýtam. Tak buduca svagrina bude podobný typ, este aj to pitie,fajcenie, piatkové posedenia s rodicmi v krcme... možno budú tie dve sestry 😂
Ak je to bratova volba, neostáva iné len rešpektovať, prípadne sa snažiť nevtieravo a neageresivne bratovi naznačovať,ci sa mu takýto život bude páčiť. Ze , možno všetko ostane na ňom. A možno sa uz ako pani,vo vlastnom bývaní zbadá,a zacne aktívnejšia byt...
@anja27 je to lenivá lemra. Ale... brat je svojprávny, keď mu toto vyhovuje, on s ňou budeš žiť. Ak žije brat ešte s rodičmi, tak má mamahotel a moc sa starať nemusí. Keď začne žiť s ňou a zistí, že dievčina ani neuprace ani nenavarí, tak možno sa mu otvoria oči. Preto vždy a stále tvrdím, že ľudia majú čím skôr začať spolu žiť, aby zistili, či sú skutočne kompatibilní do života. Môžeš bratovi raz a slušne bez výčitiek povedať svoj názor, ale tak tvoja rola končí.

no povalacka :D co druhe... zena bez ambicii co sa len pretlka zivotom co najpohodlnejsou cestou... a ked uz v takomto veku nenasla daky normalny zmysel zivota tak nvm nvm....