Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@zita19 a moze mat riesenie nieco, co ani neexistuje? 😅 ... uplne normalna sms-ka a tu hned hon na nevernika ... ved toto je chore 😝
@paris3
naivky je slabe slovo , ja som sa dnes dozvedela ze nevera na pracovysku neexistuje, vlastne ziadna nevera,
ze statistiky nic neznamenaju teda ze neviem co je statistyka, ze sloveske dievcata maju prvu sexulanu skusensot az po 20 ci rovno po svadbe a 15rocne "deticky" nemyslia este na sex ani ich to nezaujma ...
ak ak som si dovolila napisat ze to tka nie je hned som bola odsudena bez dokazov 😉 ze tak asi zijem a som vyrastala a neviem co vsetko tam a tak a moja skuskensto, som jedna z nich atd 😀
ale pravdu? pekny svet by to bol .. keby.. to tak bolo.....
@vvrka
napisala som uplne to iste a keby sa dalo ma za to posadit do vezenia dnes uz sedim 2X 😀
tak napr.ja sama som účtovníčka a robila som aj jednoduché účto pár chalanom. keby si vedela čo všetko oni o mne vedia, so všetkými si tykám a bežne chodili ku mne domov aj o 22-hej hodine. a väčšina z nich prišla ku mne s deťmi (poistka) alebo mali kvôli tomu žiarlivostný výstup doma...takže klud, myslím si že robíš ruch pre nič, ale z mojich skúseností patríš k priemeru, tzn nie si jediná 😀 😀
pýtaš sa čo si myslíme,,,,no ja len to že je slušný,ona tiež a ty mu nemáš čo čítať sms 😀 a ešte dodám,,milujem chlapov čo používaju smajlíky 😎 😎 😎 😎 😉 😝
@emmina1978 dá sa to pochopiť rôzne...jednak nepíšeš či má tvoj manžel firmu a podáva DPH mesačne,alebo je živnostník a 1x ročne...môj manžel je živnostník a neviem si predstaviť že by hľadal svoju účtovníčku skôr ako na začiatku ďalšieho roka.že si zasranduje?niekedy hovorí aj s kamarátom tak vrelo kto ho nepozná by to inak pochopil...ty ho musíš poznať najlepšie na koho ako reaguje,či je to bežné u neho alebo nie je.aj môj muž aj ja si bežne napíšeme v smske kadečo(nemyslím jeden druhému)a nič to neznamená.a tomu že sa hrabeš v jeho telefóne?no a čo?ja to neberiem ako niečo hrozné,zakázané,kľudne sa môže pozrieť kedykoľvek do môjho a ja do jeho.vôbec to nie je o nedôvere,ani o zvedavosti.podľa mňa na tom nič nie je.ak chce mať tajnosti,tak ich nebude ukladať do mobilu ale rovno mazať.je to o vzťahu.bývalému priateľovi som kontrolovala preto,lebo ma podvádzal a to som vedela aj bez toho,no len som sa utvrdila...ale môj terajší manžel,kdeže ani vo sne by ho nič podobné nenapadlo to viem určite,ale niekedy som proste zvedavá,a čo je na tom???hold babám,ktoré to nerodia nikdy nerobili a robiť nebudú(o čom ja pochybujem).no a ked išla s mamou a sestrou tak isto nebude mať 58....🙂len tak pre ostatných...
@severanka96 DPH sa podava bud mesacne alebo stvrtrocne....takze ak podava len raz rocne, nech zmeni uctovnicku 😉
ja mam na to takyto nazor....za prve....ak žena číta mužove sms...znamená že ma podozrenie...za druhé...prečo ho učtovníčka v sms ubezpečovala že je tam s mamou a sestrou....pred pár rokmi som velmi podobne až by som povedala rovnako reagovala svojmu terajsiemu manželovi ked sa snažil cez sms zistiť či niekoho mam...respektíve s kým trávim víkend...tiež som mu mohla napisat že som na chalupe.....ale kedže som mala o neho záujem doplnila som, že som na chalupe s rodičmi.....
@katren zle som to asi napísala ako som myslela,alebo nedopísala,toto viem...myslela som tým,môj muž je živnostník a podáva daňové len raz ročne a nechápala by som ak by vypisoval svojej účtovníčke..ak je firma,tak mesačne,ano alebo štvrťročne.ak podáva často,dá sa pochopiť že sa kontaktujú,no ak len 1x ročne tak je to divné....
No, ak mas pochybnosti, tak asi na zaklade niecoho, osobne mna by to asi zneistilo tiez. Neviem, aky ma vztah tvoj muz s uctovnickou, ci je to bezne, ze si takto pisu, ale ak nie, tak by som to za uplne nevinne nepovazovala, nic mu nehovor a skus ho nenapadne kontrolovat dalej a aj hovory a ak este nieco najdes potom by som s tym vysla na rovinu, ze co to ma byt. Dnes nemozes verit nikomu.A reciam o tom, ze ako si mozes dovolit sparat sa muzovi v mobile , ze to je hnusne, never.Mne nevadi, ak muz prezera moj mobil, lebo sa nebojim, ze v nom nieco najde, vadilo by mi to len vtedy, keby som tam nieco tajne mala, to iste on.S istotou viem, ze ak partner zacne mobil schovavat a vypinat si zvonenia, je za tym nieco. Pravidelne kontroly partnera uznavam, aby si potom neostala ako krava, ze tvoj muz ta roky podvadza a ty, kvoli svojej naivite si o tom nemala ani paru..
@katkasofi a mna len utvrdzuju v tom, ze mozno same byvaju neverne a preto by sa im tiez nepacilo, keby im partneri liezli do mobilov a na internet. Ved ake sukromie??? Ak su raz dvaja manzelia, tak vedia, ake spodky nosia, ako tomu druhemu smrdia nohy, ako chrape, atd....preco zrazu chcu sukromie v mobile??? To chcel len ten, co nieco skryva
@emmina1978 Či je ti muž neverný, asi vytušíš na základe iných vecí a nie jednej nič nehovoriacej sms. A ak je u vás všetko ok potrebuješ to vlastne vedieť?
dovera je urcita ucta. Moj muz ma k mojmu sukromiu uctu, nie preto mi nejde do mobilu ci mailu lebo by tam mohol nieco najst, ale kazdy ma svoj intimny osobny priestor a je vecou ucty dodrziavat ho. Poznam narusenie dovery rozne, matka citala dospelej dcere dennik, otvarala postu. Holka mala potom problemy niekomu verit lebo jej nebola dozicena ta ucta. Klopanie na dvere deti, je to nevhodne? My to robime ako samozrejme, aj dieta ma pravo na uctu a svoje sukromie, ked chce podeli sa, ked nie, je to jeho vec. Kontrolami nedosiahnem aby bolo vzorne a dobre sa spravalo, iba zmensim jeho manipulacny priestor a ono sa nauci klamat a podvadzat a predstierat. Taka vernost ze vynutena by mi nestala za to. A tie ktore ste pisali ze lepsie je to vediet...nie som si ista. Kazda zena by mala zit tak aby bola uplne sebestacna, ma zit svoj zivot a nieco so svojim muzom zdielat, nie mat ho ako stred vesmiru, aj ked ho sialene miluje. Ze keby ste vedeli ze nieco zacina tak tomu mozete zabranit? Spravat sa tak aby muz nemal na druhu pomyslenie? Preco sa tak nespravat stale aj bez toho ze mam info o ohrozeni?
Pre mna je tiez z mojich skusenosti fakt ze ak si niekto s kym som sa vidala profesne a raz za mesiac chcel potykat slo o zaujem muzsky nie o kamaratsky alebo beznu komunikaciu.
Ta sms je bud uplne nevinna alebo je to jasny dokaz ze sa nieco deje, ma to svoje oba vyznamy, zalezi len na tom chlapovi co je za charakter, cica podla toho jedneho vyznamu nadbieha. Tiez je mozne ze navrhla tykanie ona, aj ked chlapik je starsi a na profesne vyssej pozicii, ona ako zena mohla prave pohlavie vyuzit...Ale ak je chlap verny tak toto je uplne obycajna konverzacia aj potykanie si nemusi vobec nikam smerovat.
No neviem.....myslim, ze ak by sa kontaktovali, tak by mily mlady muz vedel, ze dotycna kradoska manzelov je na dovcine a este aj co ma na sebe, co pod tym a nie len s kym je. Pre mna by to znamenalo len jedno - nex ho ani nenapadne , aby jej pisal sms na Vianoce, prip. na 2014 a uplny pruser by bol na MDZ 😎 Pre jeho klud v rodine dufam, ze sa ziadnym zenam nezdravi, neusmieva sa na ne a bozeuxovaj aby sa pytal, ako sa maju 😝
@zuriva sprostost.....nic neskryvam a kazdy ma pravo na sukromie (pozri si Ustavu SR....dokonca mozes byt aj potrestana za porusenie tohto prava...ako sa to udialo v Cechach...presne za to, ze manzelka citala muzove smsky a maily ....a on ten sud vyhral......ano, manzelia zdielaju spolu v podstate vsetko, ale myslim si tak ako pisala sissmiss, ze kazdy clovek ma pravo na trochu sukromia...ci je to dieta, ci manzel, ci snubenec.... preto je to dane aj ustavou..... to, ze sa stanete manzelmi, neznamena, ze sa stanete svojim majetkom.....a ano pre mna je uctou a respekt voci druhemu sukromiu......my si sice povieme vsetko, nikomu inemu ako muzovi nie som schopna povedat to, co jemu....ale nehnevaj sa,a by mi cital postu s kamoskou, kt. mi rozprava napr. doverne info o jej problemoch.....a moze to byt opacne......na toto to sukromie je....nie na skryvanie!...mam pocit, ze si niekto pomylil manzelstvo s majetnictvom toho druheho....
@sorciera24 zbytocne to Ty budes niekomu vypisovat 😉 ... ked si zena mysli, ze chlap ju bali, ak si s nou potyka, tak k tomu sa da napisat iba tolko: prasatu sa len o zite sniva 🙂 ... ked niekto nechape, ze nema citat manzelove sms-ky a maily a este napise, ze tie, co necitaju, tak snad toleruju neveru (hoci vobec nemusi existovat), tak potom fakt neviem, v akych bludoch ziju 😖
Este Ta tu obvinia, ze vyryvas, alebo si naivna ... to, ze sa maju nad sebou zamysliet, to bohuzial nepriznaju 😉
hmm zaujmave ja som neni majetok mojho muza a on nie je moj aj ked vlastne sme svoji 😀 tak neviem o co ide .. cize sme jeden majetok druheho 😕
no ale ako tu spominaju ine zeny , ako co mame co pred sebou skryvat?
je jedna vec ze urcite veci robime kazdy v sukromy napriklad sprcha, wc atd ale to je o "sposobe" nie o skryyvani ale aby som sa nemohla pozriet muzovy do telefonu??
a keby som sa pozrela sa urazi a vytiahne na mna nejake sukromie tak nieco v nasom manzelstve nie je ok a ja to nebudem
a este aby na mna vytiahol ustavu??
no priklad ktory uvadzas je cely zly ked skoncili na sude kvoli tomu ... 🤐
kazdy muz co sa vytoci ked mu ide zena do telefonu nieco skryva
a pri velkom sklone muzov mat kamaratku, ci butlavu vrbu a horsie , ako to tu denno denne citam
by som radila manzelkam sa sem tam radsej pozriet
@seraa kazdy, kto sa nastve, ak mu partner cita sukromnu postu, je normalny ... nenormalny je ten, kto tuto elementarnu slusnost nedokaze pochopit 😝
@kykka hovoríš z vlastnej skúsenosti?
mimochodom - my s manželom tajnosti v tomto určite nemáme, mobily máme voľne k dispozícii, prístupy k emailom, či ku kontu na Fb taktiež.... no možno preto nie som taká zvedavá a neleziem tam s tým zámerom, že prečítať si poštu, či správy.... a či si občas prečíta niečo môj manžel - netuším... predpokladám, že takisto nie
teraz som si spomenula na jeden starý vtip:
ona: miláčik čo hľadáš?
on: hľadám moje..
ona: miláčik, sme manželia, už neexistuje moje a tvoje, ale NAŠE! už si to konečne zapamätaj!
on: ok, drahá, hľadám naše spodky 🙂
predpokladám, že kto chce pochopí, kto nie, tak nie 😉
@dejnas v normalnom vztahu to tak funguje a myslim, ze podla reakcii by sa dalo toho dost vydedukovat ako to kde maju zorganizovane 😉 ... prestavam sa cudovat chlapom, ak sa doma so zenou nebavia, lebo ak maju take "vysetrovacky", tak potom radsej cusia 😉
Je to otazka dovery a len dovery, kto doveruje na 100 percent nepotrebuje kontrolovat, kto ma pochybnosti ( a ja uz verim na zensku intiuciu, najma pri dlhodobom vztahu), tak kontroluje. Bez kontroly pri pochybnostiach by vela zien ani nezistilo to, ze su podvadzane.
@dejnas Myslis to priatelstvo medzi muzom a zenou. Ano hovorim z vlastnej skusenosti. Mam vela znamych, ale ani jednu chlapsku butlavu vrbu okrem mojho manzela. Stale, ked som niekde spoznala nejakeho kamarata, ktory sa zdal byt dobry partak a chapavy a citlivy kamos, tak stale po nejakom case cim viac sme sa kamaratili tym viac sa zvacsovali sympatie a zacalo to medzi nami poriadne iskrit a vtedy bol cas pre mna sa stiahnut a to kamaratstvo zatrhnut. Priroda to zariadila tak, ze najlepsie priatelstva medzi muzom a zenou koncia bud v posteli, alebo manzelstve... Preto netreba byt naivny, pretoze z tvojej strany o priatelstvo moze ist, ale z druhej uz nie. Stale je v takomto vztahu jeden, ktory toho druheho chce. Otazka, ale je, ci dokazu byt zeny same k sebe uprimne a priznat si to....
A to, ze si manzelovi doteraz nekontrolovala email alebo mobil este nic neznamena. Nekric hop kym nepreskocis a nebus sa do hrude, lebo mas este vela rokov manzelstva pred sebou a vsetko sa moze stat. Ak sa ti jedneho dna bude zdat na manzelovi nieco podozrive, tak aj ty instiktivne zacnes prehladavat dokazy tvojho podozrievania, pretoze toto ma clovek v krvi. Ja som tiez svojmu manzelovi nikdy mobil neprehladavala, ale nehovorim, ze to neurobim niekedy v buducnosti, ked budem nieco instinktivne citit, ale dufam, ze nie... treba byt realista, nie naivny. Na naivitu sa v dnesnej dobe doplaca. A to, ze vy si nechavate mobily volne pohodene a mas pristup k muzovmu emailu ti este nezaruci, ze tvoj manzel nema zalozenych 1000 dalsich emailov, o ktorych ty nemas ani paru. 😅 A takisto moze mat dalsi mobil, o ktorom nemusis vediet. Nikdy netreba zit v naivnom svete, pretoze vela takych zien ako ty na to uz doplatili. Muz im akoze dava pristup ku vsetkemu a pritom sam ma tajne zalozene ine kontakty... Ja ti samozrejme prajem, aby to nebol tvoj pripad, aby si mala stale stastne manzelstvo, ale chcem ti len ukazat, ze byt obozierava nikdy nieje na skodu.....

No ani po dvoch dnoch sa nenaslo to spravne riesenie 😀
Dufam, ze chlap je podrobeny lavotovej skuske, uctovnicka vyskrabane oci a zakladatelka temy si uziva pirhovo vitazstvo