icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

dai
19. nov 2013

@ejuskaaa asi nieco potrebuje?🙂

zuzkaanicka
19. nov 2013

@ejuskaaa Tebe kolegovia nikdy nevolali? 😖

sissmiss
19. nov 2013

@sorciera24 hmm...mozno si v takej spolocnosti ktora verejne prezentuje neveru ako nieco negativne, ale to neznamena ze clenovia tej spolocnosti nie su neverni. Aj ked samozrejme moze to tak byt. Ja som bezne v skupinach s mojimi priatelmi kde neviem o nikom zeby bol neverny, ani teroeticky, povazuje sa to v tych mojich okruhoch za negativne. Ale co napr. chodim na jedny stretnutia, tak tam je uplna otvorenost a su tam ludia ktori na seba prezradia vacsie lumpstva nez neveru, takze sa svojim sposobom s tym stretam pomerne bezne, ale tam ide o ine problemy, vaznejsie nez je nevera. Ale keby som tych ludi poznala len ako priatelov, susedov, asi by som o nich prave tieto veci nevedela, lebo toto sa priatelom nehovori

ejuskaaa
19. nov 2013

Ale preco jej nepovedal o tej sms teda?

sorciera24
19. nov 2013

@sissmiss ale ved ano, ja vravim, ze som sa osobne s tym nestretla...mozno su neverni....ale popravde, skutocnymi praitelmi su len taki, kt. za to stoja (a teda takych skutocnych je malo)....ostatna vseobecna spolocnost ma v sukromi nezaujima (ani nema pravo).... 😉

dai
19. nov 2013

@ejuskaaa a preco by mal? ved ked nieco potrebuje od uctovnicky tak preco by to mal riesit so zenou... ved sa len pyta ze kde je , v sms jej vyka a ona mu normalne odpoveda... osobne na tej komunikacii nevidim ani naznak hodny nejakeho upodozrievania - normalna komunikacia

sorciera24
19. nov 2013

@ejuskaaa ty vravis muzovi o kazdej sms, kt. dostanes? a jej presne znenie textu? (ja vravim, len tie dolezite....tie nedolezite su pre mna tak nedolezite, resp. pracovne, ze ich netreba nikomu vraviet, precitam, vezmem na vedomie, prip. odpisem a idem dalej...)

sissmiss
19. nov 2013

@sorciera24 jasne, ja len na margo toho, ze pritahujes taku spolocnost...ze to ze sa niekto neprezentuje ako neveru schvalujuci alebo prevadzajuci neznamena ze neverny nie je. A to ze ja sa napr.pohybujem aj v spolocnosti kde je ta nevera otvorenou temou bez toho ze by to niekomu ublizilo, tak....Ved vies 🙂
Napr.terapeut sa denne stretava s neverou, jeho klienti mu narozpravaju strasne kvanta veci a tiez nemozno hovorit ze aku spolocnosti pritahuje....

sorciera24
19. nov 2013

@sissmiss skor som ymslela taku osobnejsiu spolocnost (cize velmi blizkych ludi....aj ked tych je prave preto tak malo;))....vseobecna spolocnost je aka je...tak ako som vysvetlila (chapeme)

zuzkaanicka
19. nov 2013

@sorciera24 zase si mi to ukradla z klavesnice 😅
@ejuskaaa keby som ja mala manzelovi (alebo on mne) hovorit o kazdej sprave, ktoru mi posle nejaky kolega, tak o nicom inom sa nebavime ... proste o pracovnych veciach sa tiez bavime, ale tym, ze mu nepoviem o kazdom maili, tak to este neznamena, ze mu nieco tajim ... Ty pracujes? 😖

ejuskaaa
19. nov 2013

Nie ja som na materskej ale to s tym nic nema..)ale ok uz sa do toho nepletiem..)

zuzkaanicka
19. nov 2013

@ejuskaaa nechcela som ta odbit 😉 ale tak snad pred materskou si pracovala, tak proste mi nejde do mojej hlavy, ze Ti je divne, preco jej manzel nehovori o tom, ze potrebuje vybavit nieco s uctovnickou ... ale tak ja neviem, ako je to na inych pracoviskach, my to tu mame asi nejake uvolnene🙂

959touareg
19. nov 2013

@sorciera24
@zuzkaanicka
zdielam vas nazor. pisete moje myslienky.
ja tiez hovorim, ze ked si jeden z partnerov najde ineho, v ich vztahu to musi skripat. nech mi nikto nepovie, ze ked je vztah partnerov OK tak si jeden z nich hlada bokovku.neexzist. ono moze aj to byt, ale ten clovek uz musi byt chorobne posadnuty sexom a potrebuje to robit x-krat denne a je mu jedno s kym. ale normalne fungujuci vztah to nepotrebuje. a pokial vidim, ze nas vztah je doteraz v poriadku,nemam dovod mojho stareho upodozrievat. a preto mi absolutne nevadi, ze ide s babami na tenis, na obed , na.... atd, atd. funguje to u nas tak, ako stale, takze ma to netrapi.
podla mojho nazoru vztah medzi autorkou temy a jej manzelom nie je v poriadku, kedze robi to, co robi. tam to uz muselo skripat a teraz pani hlada dovody preco to tak je a co- kto je toho pricinou. a ako jedine ju napada - bude v tom cudzia zena.
inak to nevidim, pretoze taketo spravanie a upodozrievanie sa mi zda chore , zeby toho bola schopna iba tak , bez priciny, keby to v ich vztahu bolo ok. vsetky sms-ky a telefonaty co tu udava medzi jej mnz a uctovnickou sa mi zdaju uplne normalne.

apropo, preco sa ho nato neopyta otvorene? ved je jej manzel a ked sa jej to nezda, tak sa ho priamo opytam. aj na tento obed. a podla jeho reakcii musi predsa vidiet,ci je v pomykove,ci bude normalne suvisle odpovedat. ved ho uz musi poznat.

ejuskaaa
19. nov 2013

A tak preco to bolo cudne jej?ale tak co nevolal?naco pisal?a ona pise ze je to ich uctovnicka aj jeho aj jej,nie len jeho,tak ked nieco potreboval preco to neprebral s nou,akoze so zenou aj?🙂ale nie neodbila si ma,je pravda ze to ani nemam cele precitane..)

sorciera24
19. nov 2013

@959touareg presne tak...moja rec;)

zuzkaanicka
19. nov 2013

@959touareg mna napr. zaraza, ze sme uz na 13. strane ... pritom sms-ka uplne bezneho typu ... ja pisem osobnejsie a nic s tymi kolegami nemam ... celkom ma prekvapuju nejake reakcie ... ja som sa tu uz dozvedela, ze som naivna chudera a je nas takych viac 😝

ella555
19. nov 2013

@sorciera24 Poznam nevernych, co to vlastnej rodine nepovedali a uz vobec nie niekomu blizskemu. Ja som 15 rokov manzelovi nic nekontrolovala, vedela som, ze ma nepodvadza, ked zacal za miesiac som to vedela, za dalsi nasla dokaz. Nikto nevidi do nikoho a to co tu popisuje zakladatelka moze a nemusi nic znamenat, ale aj takto sa moze zacat nevera, ale tak isto to moze byt bezna komunikacia. Ale suhlasim, ze je zbytocne preventivne niekomu kontrolovat mobil, ci PC, skor treba popracovat na vzajomnom vztahu.

zuzkaanicka
19. nov 2013

@ejuskaaa niekde bolo, ze jej volal a nedovolal sa, tak preto sms-ka ... ale tiez si uz detaily ani nepamatam ... ked je to aj ich spolocna uctovnicka, tak predsa nemusia vsetko riesit dvojmo ... ja by som za tym fakt nic nevidela ... ina vec je, ak maju aj ine problemy a toto je uz len ceresnicka na torte. Ale ine problemy zaladtelka temy nespomenula, takze ak sa mam vyjadrit len na zaklade toho, co napisala, tak toto podla mna nic neznamena a bola by som kludna🙂

sissmiss
19. nov 2013

@ella555 amen

959touareg
19. nov 2013

@ejuskaaa to nemyslis vazne? to naco ma zene hovorit o pracovnych SMS-kach, telefonatoch, prac.obedoch? ja keby mi to moj aj chcel denne hlasit ho asi zabijem. ved to by sme nic ine denne nepreberali. mi je smiesne,ked si teraz predstavim, ako mi moj hlasi...zajtra idem na obed s uctovnickou,este predtym mam stretnutie s tym a tym, poobede zase idem do firmy k tej a tej a vecer na tenis s tou 20-tkou. ved by som ho ukamenovala....mna to nezaujima. ked chce mi povie,ked chcem ja vediet kde bude zajtra sa opytam, ale zeby mi povinne vsetko hlasil? ved je dospely svojpravny jedinec, je to jeho praca tak nech si robi co potrebuje a s kym chce nech sa stretava.
je smutne, ze mnohe z vas si manzelstvo predstavuju tak, ze vsetko si treba povedat, kazdy krok hlasit ako na povel, vsade chodit iba ty a ja, nedajboze ist s niekym inym a najma opacnym pohlavim, citanie mailov, sms-iek a kutranie po vreckach kabata je uplne normalna vec, ved mi je manzel...
a co tak dopriat tomu druhemu kus sukromia? ved clovek nemoze zit ako v pasci uvazneny len preto,ze zije v manzelstve s niekym. kazdy z nas potrebuje aj v partnerstve mat chvilu pre seba, kus slobody, kus sukromia....lebo v takom zvazku ake tu mnohe prezentujete sa zadusia obaja.

lucinkax
19. nov 2013

@emmina1978 Niekedy ma zena intuiciu....Proste nemala si citat ale ked uz tak co..... Ale na druhej strane odpoved typu som s mamou a sestrou je dost osobne.... Nie pracovne. To je moj nazor a mozno za tym nieco je.... tazko povedat,treba si to vysvetlit a uvidis 😉

ejuskaaa
19. nov 2013

Presne suhlasim s @lucinkax naco tam spomina s kym tam je???

959touareg
19. nov 2013

@zuzkaanicka aj ty? aj ja som uz bola takto nominovana, a nielen ze som naivna chudera, ale aj doverciva zena, ktorej muz je clovek bez chrbtovej kosti, ktory je taky profik v podvadzani , ze som to doteraz nezistila -mozno, alebo som tak zaslepena doverou v neho,ze to ani nikdy nezistim a ze asi to ani zistit nechcem.
no co uz- pomaly z mojho stareho urobili nevernika a ani o tom neviem. a co je najhorsie - ani on sam o tom nevie.
lebo kazdy chlap je neverny. su to vsetko zvery. zaujimave. najma ked statistiky dokazuju,ze viac je nevernych zien ako muzov. viac podvadzaju zeny.

sorciera24
19. nov 2013

@959touareg tak vyzera dnesna zavist....zavidia ti....ze oni nemaju to co ty.....ja take neriesim, to je ich problem, nie moj, ty si vaz, co mas doma...a to, ze ti neikto neveri?....tiez jeho problem....len ty sama vies, co ams a aky mas vztah...nik iny! a preto je mi smiesne citat odsudzujuce reci toho typu..... 😉

zuzkaanicka
19. nov 2013

@959touareg tak ked sa pozries do inej temy, tak sa dozvies, ze napr. ja a @jabadaba sme ta ista osoba ... tu na MK su tak deduktivne osoby, ze nestiham mrkat ... a presne ako pise @sorciera24, je za tym uplne obycajna zavist ... takze kasli na toto tu a uzivaj si doma pohodu🙂

959touareg
19. nov 2013

@sorciera24
@zuzkaanicka to ano, mate pravdu. iba nechapem jednu vec, ze tu ma ide niekto presviedcat, nech mojmu muzovi tak neverim, ze skor ci neskor ma podvedie az to doteraz neurobil, ze aka som naivna chudera.....chapete to? lebo ja nie. nejake inkognito, zeny bez mena ma tu idu presviedcat o tom, ze mi je neverny? alebo bude? nepoznaju mna,mojho muza...ved je to chore. to ako mozu taketo osoby zit s niekym v partnerstve ked uz teraz vedia, ze ich podvadza, alebo bude podvadzat? bozinku. nechapem. to keby som takto ako ony uvazovala -tak sa ani nevydam radsej. naco.
doteraz som u mojho ziadnu zmenu spravania,nic nepozorovala , fungujeme stale rovnako tak naco sa tym zaoberat? nevravim, ze stat sa to nemoze niekedy v buducnosti. jasne ze moze. aj z mojej strany. clovek nikdy nevie. ale to budeme riesit ked k tomu dojde. ale nie teraz stvarat to, co poniektore tu. ze obcas treba pokukat sms-ky, PC muzovi, tak preventivne ...ved je to chore. mat uz teraz halusky v hlave. mna toto absolutne nenapadlo riesit doposial.

zuzkaanicka
19. nov 2013

@959touareg vybocujes z davu a to je zle ... nic ine v tom nehladaj 😉

dai
19. nov 2013

@ejuskaaa ja ti neviem... ja osobne cez pracovne vztahy ziskavam aj vztahy osobne... ked sa s niekym pravidelne stykam - ako napr. s uctovnikom, tak ja by som si s nim napr. ako sa poznam, ak by to bola podobna krvna skupina ako ja, uz potykala... tak ako si moj muz tyka s mnohymi svojimi klientami, tak ako si ja tykam so vsetkymi svojimi kolegami...
ked nieco od niekoho potrebujem a neviem sa dovolat tak sa pytam co s nim je... opaet zalezi od povahy cloveka - ja som povaha ze tiez ak toho druheho trochu poznam tak v odpovedi zvyknem spomenut co som kde som... ak by som bola na dovolenke tak by som asi tiez automaticky bez postrannych umyslov odpovedala ze som na dovolenke s muzom a detmi - lebo tak jednoducho komunikujem, ja neviem preco🙂
vrtat sa riesit slovicka v normalnej sms mi pride divne... to fakt je take nenormalne ze niekto sa pyta svojho uctovnika kde je? a to ze on mu odpoveda ze je na dovolenke? keby napisala ze je na dovolenke s bratom, s kamosmi neviemco, tak by to znamenalo nieco ine? mne to skor pride ako hladanie niecoho za kazdu cenu...

paris3
19. nov 2013

otazka pre zeny, co ju tu posielaju na psychitariu a podobne:
zaujima ma, ze ked tu za nejaky cas zakladatelka temy napise, ze pristihla manzela v akcii, tak co jej potom odpisete? ze si to namysla, ze je paranoidna, stihacka, ziarlivka, nenormalna?
nieeee, vlastne viem! 😀 potom jej vysvetlite, ze si to zapricila sama svojim spravanim a ze chudak jej manzel nevydrzal s takou stihackou! 😀
alebo ako si ospravedlnite svoju naivitu? a tie vyrazy, ktorymi ste ju pocastovali? nebude vam to blbe?
asi jej namiesto ospravedlnenia poviete, ze si za to moze sama, lebo keby si nahodou neprecitala tu inkriminovanu sms-ku, tak by stastne zila v nevedomosti .... ako mozno vy ostatne 😉
kde je nejaka zenska spolupatricnost? v tomto svete si skor myslim, ze je nevera tolerovana a zeny si kradnu muzov namiesto toho, aby sa navzajom podporili a kazda pozerala do svojho hrnca! bleeee 😠

h2
19. nov 2013

Preboha, môj muž dnes ráno pozdravil suseda! Určite spolu niečo majú! Určite je homosexuál!
😀 😀 😀

Ale teraz vážne, baby, už nebláznite, veď je to fakt úúúplne normálna esemeska. Nemôžem uveriť, že sa tu o tomto už popísalo 13 strán!!!