Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
a este jedna poznamka k tomu, ze ked vztah funguje dobre, tak si muz nehlada sex mimo vztahu.... to je dobra blbost, zeny! 😀 na tom sa fakt smejem...
chlapi nie su zeny! zeny si hladaju vacsinou chlapa mimo manzelstva, ak manzelstvo nefunguje. ale u muzov to tak nie je. muzi vedia mat milenku, alebo mimomanzelsky sex len tak. svoju zenu miluju, ale sex je pre nich nieco ine... to nie je spojene s laskou. a je len velmi malo muzov, ktori nepodvedu svoju zenu. nepodvedu nie preto, ze ta ich doma je dracica 😀, ale preto, ze maju asi velmi silne moralne zasady....
a viem aj preco tato diskusia nema riesenie.... lebo tie zeny, co sem pisu o ich super vernych manzeloch a perfektnych manzelstvach si nechcu dat dole ruzove okuliare. ja im to neberiem. svojim sposobom ich chapem, lebo je to ich obrana pred moznou bolestou....
ale nech sa tu nenavazaju do druhych. naozaj nevedia, ci aj ony sa niekedy nedostanu do podobnej situacie...
Nooo. tak odpoveď na otázku zakladateľky témy..Že manžel už aj zabudol, že takú sms písal...Toť vsjo... 😉
@paris3 ja si myslim, ze toto az tak na pohlavi nezalezi ... to je od povahy ... aj zeny mozu mat take sklony ako popisujes ... ale tak ja som z tych naivnych s ruzovymi okuliarmi, takze ja by som asi mala cusat ... okuliare mam bordove a ked ich dam dolu, tak budem vidiet horsie 😉
tak tak..suhlas...mne wypisowala nejaka mindza abi som si myslela ze moj niekoho ma..ale bohuzial mojmu mozem werit..ano som ziarliwa ale zdrawo..on wie co moze cakat odomna a ja wiem co mozem cakat od neho..ale newera to nieje....dlho sme sa hladali na to abi ske si wztah pokazily uletom alebo poblaznenim skrz romaniku..wztah je o inom nez len o sexe..sme sice wo wztahubtraja..ale som wnom ja moj anjelik a nasa mala princezna..a zena ktorej muz nahodou zahyba a uz dlhsiu dobu musi sa zamysliet aj nad aebou..ale je wela pripadou..radim prediakutowat to z druhou stanou..alebo naj nesnorit po mobiloch...cmuk a bru nocku
@zuzkaanicka mas pravdu, aj zeny mozu mat take sklony.... co je pre tie, co tie sklony nemaju, velmi zla sprava 😀
ale v poho.... aj ja som mala ruzove okuliare 😀 len poznam to uz z dvoch stran... clovek je potom trochu mudrejsi, opatrnejsi a zial, uz nie viac slepy.... a nedalo by mi navazat sa do zien, ktore maju nejake trapenie tohto druhu 😉
@h2 😀 😀 nevies, ze zeny su stvorenia tak dokonale, ze dokazu rozpytvat aj ten najmenej dolezity detail bezneho dna tak podrobne a kvetnato, ze dokazu o tom viest diskusie cele hodiny ? 😀 😀
och inak ved aj ja som zena a tiez sa ma tato vlastnost urcite niekedy tyka...
ale tato tema.. nevedela som ci sa vyjadrit, alebo len potichu s napatim citat komentare ako sa to bude vsetko odvijat a teda ci to bude mat happyend alebo bude rozvod 😅
@paris3 neviem, ja som sa nenavazala, ale stale si myslim, ze ak je ta sms-ka jediny problem (ak teda zakladatelka temy netaji nejake ine manzelske problemy), tak aj v tejto nocnej hodine a na 14. strane si myslim, ze ta sms-ka je neskodna a zbytocne sa kvoli tomu trapi 🙂
@zuzkaanicka myslim, ze zakladatelka temy ma male dieta. to je pre muzov celkovo problem. ine manzelske problemy mozu, ale nemusia mat. muzovi moze stacit, ze sa dostane docasne na 'druhu kolaj' a je zarobene....
necitala som uplne celu diskusiu, ale zachytila som, ze uz sa posunuli od 'neskodnej smsky' po tykanie a obed s uctovnickou. to ide podla mna presne tym smerom, aky som ocakavala....
ak by mi nevadilo, ze som nechutna, tak by som uzatvorila stavku na tento pripad kludne s celym MK 😀
@paris3 vidis a prave mna ani to tykanie a obed nevzrusuje, lebo take absolvujem casto a nic za tym nehladam ... neviem, mne to pripada, ze sa z komara robi somar 🙂
@paris3 alebo som nenormalne nechapava a ziadneho z tych chlapov, s ktorymi si tykam, som neodhadla a oni ma vsetci balili? 😅 ... teraz to neber ako vyryvanie ... robim si srandu zo seba 😅
Podľa mňa nejde o nič. Potreboval od nej niečo pracovné, vyvolával jej, nedvíhala. Poobede prišla z pláže, našla neprijaté hovory, tak mu napísala, že je v zahraničí na dovolenke. Ešte jej aj vyká.
Ak ju ešte nepodvádza, tak začne... ale on ju žiaľ podvádza už teraz... Bez vetra sa lístok nepohne a keby to tá dotyčná, čo začala diskusiu, tak necítila, tak by nepísala... Ale my ženy máme šiesty zmysel a proste tá žena to cíti, že nie je niečo o.k. a hlavne vtedy, keď je na materskej a je doma, vtedy vníma oveľa viac všetky signály, ktoré tomu nasvedčujú...
@h2 😀 😀 😀 😀 😀 😀
moj si vcera dovolil s usmevom pozdravit v stavebnictve mladucku blondinu , ktoru samozrejme dokladne zrondgenoval, pri ktorej som ja vyzerala momentalne ako kus vreca od zemiakov.
Ja som svojím orlím zrakom upriamila pohlad na muza, muz na blondínkin zadok / dcera majitela firmy/ blondinka na nikoho, lebo si nic nevsimla.. nasledne muz na mna, a ja na blondinku... zhruba 10 sekund som premyslala, co je na nej take super... pozrela som sa na seba v odraze akehosi kusu nalesteneho plechu co sme kupovali, a pretrela si usta aspon vonavym balzamom, nadychla, vydychla a videla som ako sa moj chlap ku mne spoza regala nesmelo priblizuje, lebo vedel, ze som ten okamih jeho zlyhania zachytila a teraz ked vyjdeme von z budovy mu to vytmavim....
vysli sme, sadli do auta a on na mna : "videla si ze vidim ze ty ma vidis ? videl som, ze sa divas a preto som ju naschval tak pozdravil / boli stary znami / " a vtedy mi to doslo...... napisem tuto prihodu na kona a tam mi urcite povedia ci s nou nieco ma , alebo nie.... ak ma nech si ma nepraje.. pre istotu mam doma aj papiere k rozvodu, aby som bola na vsetko pripravena ....a ak naaahodou by nic spolu nemali.. nic to, aspon som urobila dusno v rodine a ostarla o 10 rokov trapenim sa co videl na tej " Járovej "
sorry ale musela som trochu odlahcit .. kedze sa uz blizi vecer a tento pribeh je z 95 % akoze uplne pravdivy, dokonca sa odohral vcera 😀 😀 akurat posledna cast je uz mimo real , vymyslena na zaklade konceptu tejto diskusie 😉
@zuzkaanicka no vidis a ja tvrdim, ze najlepsia je prevencia... takze ja a ani mm nechodime osamote s druhym pohlavim na obedy, vecere, ani nic podobne. tiez som z tych, ktore neveria na kamaratstvo s opacnym pohlavim. nie, ze by take neexistovalo, ale je to chodenie po tenkom lade. a samozrejme, ze si tykame s mnozstvom ludi, na tom nic nie je.... a ta smska mi smrdi - nehovorim, ze to je milenecka smska, ale nejaku iskricku, zarodok tam bude... a vacsinou to zacina vsetko nevinne 🙂
@paris3 Vieš čo mi je smiešne? Ako majú väčšina žien, čo sem píšu, úžasných a perfektných partnerov a manželov. Už ak by to aj tak bolo, nikdy by som chlapa nechválila a neprezentovala by som sa ako "rodinka úžasných". A nerobila by som to ani vtedy, keby to tak nebolo. A najlepšia pointa na tom všetkom je, že ono to tak ani v živote nikdy nie je, možno tak v románe od Daniely Stellovej. Takže žienky píšte, akí sú vaši chlapi úžasní a ja si myslím o tom svoje 🙂
no pecka... okrem toho, že ženy, ktoré nekontrolujú mužov LEN Z DôVODU, že "chlapom sa nedá veriť" - sú úplné naivky (ktorých tí muži istotne podvádzajú, lebo keď nekontrolujú, nemôžu mať predsa istotu) sa teraz dozviem, že vlastné malé dieťa je pre chlapov celkovo problém 😲
tu už skutočne nemám čo dodať, som šťastná, že mám toho svojho mužíka, ktorému dôverujem a pre ktorého sú naše malé detičky tým najväčším šťastím....
idem sa k nemu pritúliť a skutočne vám všetkým, bez štipky irónie, prajem, aby ste aj vy našli takých partnerov, pri ktorých netreba riešiť smsky s kolegyňou, tykanie, či pracovné obedy.... 😵
pekný večer prajem aj ostatným 🙂
@paris3 len toto nie je prevencia ... to uz fakt hranici s niecim divnym ... ja teda radsej na MK budem vyzerat ako naivny idiot (mozno sa @dejnas prida), ale takuto prevenciu nebudem praktikovat 😅 ... a vraciam sa k mojim neopravenym pisomkam, lebo to, co som si tu teraz precitala, tak to je este horsie ako ta pisomka, ktora skoncila s cistou nulou 😅
aj ja žiarlim na toho môjho niekedy ako besná 😀 mám to trošku ako "defekt" z predošlého vzťahu s neverou..ale kedˇ vidím, ako má ostatné na háku, ako mi dáva najavo, že ma ľúbi potom si uvedomím aká som len krava 🙂 párkrát som mala také narážky na iné, ale ako som to nepremyslene povedala tak som to hneď aj oľutovala,..žiarlivostné scény alebo lozenie do tel či pc, to nie..strápnila by som len samú seba a ešte ho časom fakt uhnala k tej nevere..musí byť predsa v tom vzťahu dôvera..a navyše sa riadim pravidlom "nerob druhým to, čo nechceš aby oni robili tebe" ..
@zuzkaanicka aj ja budem radsej naivny idiot a budem zit v sladkom sne ako robit prevenciu podla vzoru paris3. takze sa pripajam k tebe. a napisat to, ze konecne ma ina pani triezve uvazovanie ked napise autorke temy ..ak ju este nepodvadza, tak zacne...tak toto je gool.
nic v zlom damy, no vsetky tieto co takto triezvo uvazujete a robite prevenciu doma pravidelnu mi pripadate riadne sklamane vo vztahoch, pravdepodobne ste si neverou a niecim podobnym presli. inak by ste nereagovali tak, ako reagujete. z mojej strany sa mi to zda chore. doslova nenavidite tych chrapunov muzskeho pohlavia a v kazdom vidite toho sviniara, ktory skor ci neskor skonci v posteli s inou.
pokial ste na nich tak zanevreli a neviete sa cez to vsetko preniest, nemusite zneprijemnovat a odradzat vztahy inych, doteraz stastnych manzelstiev. je to pre niektore z vas tak nepochopitelne si predstavit, ze aj take manzelstva su? ja sa nepotrebujem na nieco hrat. kto ma pozna vie, ako zijem s mojim muzom. a pre mna je nase manzelstvo stastne. mozno preto, ze prevencie nerobime a doprajeme si obcasnej slobody a vlastneho sukromia.
@959touareg ved prave ten prispevok (ak nepodvadza, tak zacne ...) som mala na mysli, ked som to porovnala s tou najhorsou pisomkou ... to som fakt cumela, ci nahodou zle nevidim 😝
Žiarlivosť je drak, ktorý popraví lásku pod zámienkou, že ju udržiava nažive.
@cybulka krasne🙂 ... to je vlastny citat, alebo "pozicany" ? ... maximalne vystizny 😉
jasne zienky 🙂 mate pravo na svoj nazor, tak isto ako ja....
ak ma tu niekto zle pochopil, skusi to napisat est raz. ja nenavadzam nikoho na smirovanie v mobile, citanie emailov, kontrolovanie muza. ja len hovorim, ze nikdy nemozete vediet, ci sa to nestane aj vam! nezabranite tomu smirovanim, ale ani nesmirovanim....
nezozerem vam to, ze to je vdaka vam, uzasnym manzelkam, vas chlapi nepodvadzaju. ak si tlieskate, obuvate sa tu do druhych, tak si len spomente na stare, otrepane, ale pravdive.... ze bozie mlyny melu...
nepisala by som to, keby som nepoznala zopar presne takych ako vy a ako dopadli 😒 nikomu tu neprajem. a mozte sa na mne a mojom nazore na dnesny svet a chlapov smiat. ale dufam, ze si nikdy nebudete musiet spomenut na tuto diskusiu 😉
a vypracem vam tu priestor 🙂 pretoze tato diskusia nema konca...
deli sa to tu na tie, ktore vytriezveli, ktore vytriezveju a na tie, ktore budu mat velke stastie, ze ich to obide 🙂 takze nemozme prist k spolocnemu zaveru... majte sa pekne!
@paris3 ale vsak presne toto som uz viackrat tu pisala, ze ziadna z nas to nema zarucene, ze sa jej to nestane. sama som pisal, ze vo vztahu si nikdy clovek nie je isty tym druhym. pisala som, ze aj mne sa to moze stat, ze ma podvedie, alebo podvediem ja jeho. ale naco dopredu malovat certa na stenu. pokial ten vztah funguje tak to neriesim. ked sa to stane,budem to riesit potom, ale dopredu neviem ako budem reagovat. mozno mi to v tej chvili bude aj vyhovovat ze si dame zbohom, pretoze nas vztah bude naozaj v koncoch,mozno naopak. budem vidiet este iskricku akej-takej napravy, tak zabojujem. ale dopredu sa tym urcite nejdem zaoberat, ze co az nahodou niekedy, alebo nedajboze robit paniku a stresovat s nejakych sms, mailov. a uz toboz nie preventivne smirovat polovicke mobil,PC............clovek ma dost inych problemov, starosti s ktorymi denne musi zapasit a nie to sa zapodievat niecim, co este nie je.
ja som clovek, co triezvo a racionalne uvazuje. nikdy si nie som ista nicim,. ani manzelstvom, ani vlastnymi detmi. poznam ludi,co sa biju do prs a vsade prehlasuju, ze ich deti nikdy nebudu drogovat, nikdy nezidu z cesty. ja to neprehlasujem. aj ked si myslim, ze som im dala dobru vychovu, snazila som sa ako som vedela, ani v nich nemem istotu, aj ked im verim, ze raz prepadnu niecomu, co clovek nechce. dieta moze byt akokolvek dobre vychovane, staci zla partia, alebo iba tak zo srandy raz nieco zakazane okostovat a.....takze nespim na vavrinoch.
mne z tohoto vsetkeho vychadza iba jedno. bud autorke temy uz vztah skripe, kedze je v strehu zo vsetkeho, co pipne, zazvoni v mobile partnerovi a v kazdej zene uz vidi tu bestiu,ktora jej berie manzela, alebo je chorobne ziarliva. a to je ta horsia varianta. lebo pokial jej vztah funguje perfektne, je vylucene, aby jej tieto sms-ky a telefonaty od uctovnicky nahanali taky strach. a pokial jej vztah klape, opytala by sa normalne manzela co chcela ta pani, preco sa jej pytalkde je, ci potrebuje nieco s nou poriesit, preco s nou ide na obed.
a este ma napadla a nejde do hlavy jedna vec zo strany autorky diskusie. preco sa hned neopytala manzela, ze ...nasla som SMS od nasej uctovnicky, potrebujes poriesit papiere vo firme ze si ju kontaktoval? alebo by som sa normalne opytala....tebe je co? raz jej vykas, raz tykas....proste by som s nim komunikovala. je to normalne vo vztahu. nenormalne mi pride to, ze pani sa nepyta priamo muza co ju trapi, ale tu zien na diskusii. nerozumiem tomu. ved stacilo sa jeho opytat a mozno by to vedela za par minut co je vo veci. a mala by to priamo zo zdroja. a najma by spozorovala jeho reakciu na otazky.
ale kedze to robi takouto formou, vychadza mi z toho len to, ze asi mu neveri, podozrieva z niecoho a tym padom vztah je nastrbeny. neviem. mozno sa mylim. ale inak to nevidim.
Ja by som sa nad takou sms ani nepozastavila vyzera cisto pracovna podla mna 🙂 a mobil je sukromna vec tak neviem preco liezt druhemu do mobilu podla toho mi vychadza za bud je tam ziarlivost, alebo vztah v krachu ked sa kontroluje mobil a zvlast sms.

@h2 😀 to co si si vzala za manzela? 😀