Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
jo a este dolozim to na co som zabudla uplne v prvom prispevku na tuto temu: cely ten text SMS ako tu je uvedeny je vytrhnuty z kontextu a neposkytuje uceleny obraz o sposobe komunikacie tych dvoch "vytrznikov", o ktorych je tu rec! Takze tazko vobec zaujat objektivny postoj ako aj tazko z toho vyvodzovat unahlene zavery.
@emmina1978 tri roky si vykaju. No tak mozno usudili a uplne nevinne bez postrannych umyslov, ze je na case si tykat. Tebe sa to nikdy nestalo? Ak si s niekym vykas tak na veky vekov? Je to nemenne? Pracovny obed tiez nie je podozrivy. Obed je obed. Minimalne tam sa sotva nieco zomelie.
ANO - ešte aj túto reakciu som presne čakala! tie čo "tvrdia" že majú doma milujúcich chlapov určite klamú!!! 🙂
no, ništ, veru zbytočne sa pokúšať ukázať, či vysvetliť ženám, ktoré proste na mužov nejak zanevreli, aj iný spôsob partnerského spolužitia
idem ja za tým mojim tyranom, klamárom a alkoholikom, pre ktorého narodenie našich detí znamenalo zrejme obrovský problém (keďže ich máme s malým vekovým odstupom), idem sa utešiť, že to tak nie je 🙂 idem si naďalej snívať svoj krásny sen 😵
@emmina1978 teba som sa včera pýtala zopár otázok, neodpovedala si mi, máš na to právo samozrejme 😉 ... a teda na základe tých info, ktoré si poskytla, by som asi nehľadala za tým okamžite neveru.... držím palce, aby to tak nebolo 🙂
@dejnas 😀
@emmina1978 sak mu povedz, ze pojdes s nim, sak si potrebujes nieco kupit po ceste a nemas aj tak co robit (napriklad) a uvdis, jak sa zaxichti....
@dejnas akurat som pisala @jabadaba, ze som mala na Slovensku kolegu, ktoreho som oslovovala kocurik (ja som bola macicka) ... nikdy medzi nami nic nebolo, aj ked prilezitosti by bolo byvalo habadej ... moj manzel o kocurikovi vedel a vzdy sme sa na tom spolu dobre bavili ... a oslovenie menit nebudeme, uz navzdy kocurik a macicka 😅
už len posledná vec, nedalo, mi a včera do témy nakukol aj môj manžel... pri niektorých výrokoch si zaťukal na čelo a potom spomenul, že niektorí jeho kolegovia majú podobné zážitky doma, napokon sa usmial a dodal: "ja mám takú dobrú ženu, takú normálnu" 🙂
prosím, aby nikto neprekrúcal kontext tejto správy - nakoľko nejde o moje vyjadrenie, ale o vyjadrenie môjho manžela
pekný deň!
@dejnas tiez som vcera davala manzelovi nieco citat a stratil na chvilu rec 😉
@katka577 ano, s tvojim prispevkom suhlasim kde pises, ze idealne manzelstvo bez hadok obcasnych neexzistuje. toho nazoru som aj ja. a ten, kto tvrdi opak podla mna klame. tiez neverim, zeby v jednom partnerstve sa nikdy v zivote neposekali. to je aj u nas. a ako pises - ked sa pohadame, dokazala by som ho niekedy zabit. ja si to priznam. ale vieme si to nakoniec vydiskutovat, najst kompromis,zamysliet sa nad tym co kto povedal. vsetko je v komunikacii. ale jedno napisem - nikdy si v hadke skarede nenadavame,neurazame sa, nevytahujeme stare veci. aj hadat sa treba vediet. a nase hadky, ktore obcas mame sa skoro stale tykaju nasich deti. vlastne sa pohadame kvoli nim.
ale vo vztahu obcasna hadka, ktora sa da ukocirovat a rozumne ukoncit je v poriadku. vzdy je lepsie problemy nakopene vyventilovat takto, ako to dusit v sebe a chodit bez slova okolo seba, zazerat na seba, nic nepovedat, proste mat tichu domacnost - to by som nedokazala.
ja taketo hadky beriem ako sucast partnerstva a stale tvrdim, ze zatial som v manzelstve s mojim muzom spokojna a stastna.
ale toto pisem mimo temy. tu nejde o neveru.
@zuzkaanicka
ktovie preco ...
@seraa Ked to mam povedat jeho slovami, tak OK ... zasol nad zenskou logikou a ver, ze to nebolo nad mojou 😉
@hanka_april dcérka je chorá....
ty si naozaj myslis ze prides za manzelom, "drahy predstav si zevraj muzi podvadzaju" !? a on ti odpovie
"ano draha to je pravda"
😀
@seraa ale kludne si to otoc ako chces, mne je to jedno 😅
@zuzkaanicka
neboj su ini a ine co sa smeju nad tvoju 😉
@seraa pozri, jasne, ja a par dalsich sme uplne naivne chuderky a vy vsetko viete ... tak si to nadalej mysli, ja idem upiect kolacik a Ty si hladkaj svoje ego 😉
proste bez urazky ale sa tu vysmievas a posmievas zenam , ktore vedia ze nevera existuje..
ja ta proste nechapem ze o co tebe ide ....
@seraa 😀 😀 😀
@seraa ja sa posmievam? ... prosim ta, nesud podla seba inych 😉 ... ja akurat tvrdim, ze tykanie je normalna vec a citanie manzelovej posty je proste neslusnost ... a za tym si stojim a kazdy normalny clovek to uzna ... nepopieram existenciu nevery ... tak si to nejako utried ... maj sa pekne, smiruj manzela, neskor aj deti ... ja to nerobim a robit nebudem a ak som kvoli tomu podla Teba chudina naivna, tak to uz je Tvoj problem, mne je to uplne jedno 🙂
@dejnas
@kykka toto čo písala dejnas ako keby bol ten príbeh čo poznam 🙂 verny manžel, dokonala rodinka, telefony pohodene na stoloch akože dôvera maximalna 🙂, takisto emaily si v pohode všetci čítali navzajom, a on založených dalších tristo emailov a další telefon pre svoje dievčatká o ktorom samozrejme domaca žienka nemala ani potuchy 🙂 jaj niektorí ludia su takí vychcaní že až. a potom že dokonala rodinka.
@jabadaba To už nechaj na ňu, čo si vyberie a čo si z toho vydedukuje... Keď písala ten príspevok, písala ho určite s tým, že očakáva viac názorov... Aj keď pochybujem, že čakala, že niekto ju bude osočovať a znevažovať preto, že išla manželovi do mobilu (aj keď neskôr písala, že on ju tam poslal), ale to už je o minimálne prirodzenej inteligencii každého, kto sem píše...
Podla mna uplne v pohode sms, ale ak mas podozrenie, konfrontuj manzela a normalne sa opytaj 🙂
@emmina1978 najlepsie je nesmirovat v telefone.aspon pre mna je poduroven take nieco...keby sa to mm dozvedel prepadnem sa od hanby...kazdy aj v manzelstve ma mat svoje sukromie..je to tvoja zbytocna paranoia pretoze tam nic nieje a zbytocne ides riesit zatial neexistujuci problem...ak by ta chcel podviest zlikviduje vsetky dokazy ..bud rada ze nemas problemy a zbytocne ich nevyrabaj aby si potom nelutovala..
@lzusak a????
pomohlo tej manželke to čítanie emailov, či smsiek?
ak by ste si prečítali, všetko, čo som napísala - ja nikde netvrdím, že nevera neexistuje a ani netvrdím, že mám 100% istotu, že sa ma raz nebude týkať... naopak, že existujú aj iné náznaky nevery, ktoré netreba podceňovať...
niektoré dámy si totiž vždy vyberú len časť vety a otočia ju a vyťahujú slovíčka z kontextu.... a potom sposmešňujú ženy, ktoré majú ešte akú takú úctu k mužom, deťom, a nelezú im do súkromia...
a áno... aj v manželstve máme nárok na určitý kúsok súkromia... tie, ktoré to nevedia pochopiť, či rešpektovať ma nikdy nepresvedčia o tom, že som naivka a že to vlastne ja konám nesprávne 😝 😝
taktiež som tu nikde nečítala - neviem, či som prehliadla, mám aj inú prácu - že nevera neexistuje.... to neviem, kto kedy napísal, ale zas je to tak prezentované, sposmešňované 😝

@hanka_april ja netvrdím že niečo spolu už majú... Ja si dávam otázku či sa tam niečo risuje...tri roky si vykajú, vidia sa raz mesačne, po cca 2 týždňoch od SMS v ktorej ona vysvetľuje s kým je na dovolenke ( čo nemusela) si tykajú...a zajtra obed...hm