icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka aha, furt sa nieco nove naucim. 😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@jabadaba no, ale hlavne, ze sa to snad ubera spravnym smerom ... drzim zakladatelke diskusie vsetky prsty, aby to zmakla 😉 ... a veru uc sa, o keksiku prevazne vazne, to si doteraz nevedela? ... no, snad si si predtym srandu dovolila robit? 😅

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka svata pravda. Konecne normalny ton zavial do diskusie.
No nevedela, hm...ale uz si dam bacha. 😵

zuzkaanicka
20. nov 2013

@jabadaba tak teraz este nas optimizmus nejako teleportovat @emmina1978 a bude po problemoch 😉 aj ked sudiac podla jej poslednej sms-ky ho uz snad ma aj dost, ale kludne jej este preposlem🙂

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka tak. Ale uz nad ani nepotrebuje a vsetko ide spravnym smerom. Tfuj tfuj.

zuriva
21. nov 2013

@sorciera24 to je v pohode, ze mate s manzelom taky vztah. Aj ja som ho mala predtym, ako si zacal hladat
kamosky na pokeci. Verila som, doverovala, respektovala 😖 A bola som slepa, lebo som si nevsimala jasne signaly, mobil na WC, pisanie a telefonovanie v inej izbe, zacal znovu citat, atd atd...keby mi hned na zaciatku doslo, co sa deje, tak by sme tohto roku nemuseli riesit rozvod 🙄 🙄 🙄
A ohladom toho, ze je to trestne. Chces povedat, ze nemas ani jednu stiahnutu MP3? Ani jeden film? Ani raz v zivote si nesla rychlejsie ako je povolena rychlost? Nepoznas ani jedneho cloveka, ktory je na podpore a robi nacierno??? 😕 😕 😕 A milion inych veci, ktorymi Ty, alebo ludia okolo Teba porusuju zakon.
Ja netvrdim, ze si maju partneri od zaciatku vztahu sledovat mobily, emaily, atd...ale ak ma niekto podozrenie, tak by s tym mal nieco robit. Ak by si prisla na to, ze Ti zo zahrady miznu jablka, neskumala by si, kto to je a preco??? A ano, jablka su mozno Tvoj majetok a manzel nie je, ale myslim,zeby malo byt v Tvojom zaujme zaujimat sa o to, co sa deje.

A k tym detom. Mozete s detmi komunikovat, ucit ich, co je spravne, a co nie, ale ak sa raz dostanu do zlej partie, nepomoze im nic 😔 A ked sa Ti dcera alebo syn zacne v 15tich flakat, nebude chodit cely vikend domov, ver mi, ze budes hladat vselijake mozne cesty, ako prist na to, co sa deje a s kym je, aby si ju ochranila

zuzkaanicka
21. nov 2013

@zuriva uz som si sice povedala, ze sem neprispejem, ale aspon kratko ... je rozdiel zaujimat sa a smirovat ... toto si myslim, ze sa tu snazila @sorciera24 vysvetlit, aspon ja som to tak pochopila. Citanie posty je smirovanie a bez ohladu na to, ci je to trestne, alebo nie-je to proste neslusne ... ked to otocim, Tebe by sa pacilo, keby Ti manzel, alebo deti citali e-maily, ktore si pises s kamoskami? 😖 ... mne by sa to nepacilo a pritom nemam co skryvat 😉

maminuska
21. nov 2013

@zuriva keby ti hned na začiatku došlo čo sa deje tak čo by si urobila ? Zatrhla mu to ? prestrihla mu šnúru na PS , vypichla oči ?
Aj keby ti to došlo včas , tak s veľkou pravdepodobnosťou by si bola tam kde si . Pretože na toto nemáš dosah , ak tá druhá strana nechce. Môžeš sa aj potrhať , byť super , milá a sexuálne výkonná , raz ked si chce vypisovať tak si bude.

zuzkaanicka
21. nov 2013

@emmina1978 tak je nieco nove? ... obed sa zrealizoval?

paskolinka
21. nov 2013

@emmina1978 necitala som celu diskusiu, ale nerozumiem tym nenavistnym reakciam. urcite smirovat v telefone sa nema, ale ked uz sa stalo, uplne ti rozumiem, ze mas podozrenie a chces sa o tom s niekym bavit. mne by ta konverzacia bola tiez podozriva, a to pre tri veci: 1. preco sa on zaujima, co je s nou a nie o pracovne veci? 2. preco ona vysvetluje, s kym je na dovolenke? ja keby som bola uctovnicka, tak to klientovi urcite nevesam na nos 3. uplne zbytocny smajlik na zaver. cele je to divne. je tu ta moznost, ze manzel je velmi starostlivy, spolocensky a mily clovek a cele to nic neznamena... ale ako hovorim, u mna by tiez iskierka podozrenia zahorela. a ako sa poznam, svojmu manzelovi by som to asi hned otrepala o hlavu 😀 a verim, ze by to nejako vysvetlil. tebe @emmina1978 prajem, nech sa cela vec vyriesi, skus sa s manzelom porozpravat... nic ine sa tu asi neda robit 😉

sissmiss
21. nov 2013

@zuriva to je presne to co ti pise maminuska. Co by si akoze robila keby si to zistila hned? Ak myslis ze by si robila sceny a to by ho akoze zastavilo tak to su veci ktore tie ktore nekontroluju mobil robit nemaju v umysle. Ja muzovi nelozim ani do mobilu ani do pc a pritom by som vedela heslo, ale ja nechcem narusat tu tenku hranicu dovery, dovernosti, viery, ucty. Neviem co by som robila keby sa vsetko zmeni, ze nemame otvoreny vztah, ze spolu prestaneme komunikovat, ze sa prestaneme lubit ale tam uz preco zostavat, to uz naozaj nepotrebuje posledny klinec, to je samo o sebe dost na staci. Ak ale zena nie je spokojna vo vztahu a stale v nom zotrvava, nie je si ista tak tam chapem ze zena kontroluje mobil, hlada stale nejaky pevnejsi bod. Len cia je to potom chyba, vina.

K tomu prvemu...odznelo tu ze keby som to vedela skor mozem sa viac snazit o vztah. Aha, takze o vztah sa snazi len ked to ide do prdele 🙄 ?

ella555
21. nov 2013

@sissmiss Ide aj o to, ze cim skor to vie, tym skor sa vie preventivne zariadit, aby sa vyhla tomu, ze jedneho dna u gynekologa zisti, ze chytila nejaku pliagu a na dvere zaklope manzelova milenka s dietatom na rukach, spolocny ucet prazdny a manzel sa chysta odstahovat. Aj ked toto je extrem, ale stava sa.

sorciera24
21. nov 2013

@sissmiss presne si odpovedala za mna...uz som to tu parkrat pisala, len niektore nei su schopne citat, ci chapat textu.....dufam, ze tak ako panie kontroluju svojich muzov a deti, tak im nevadi a dufam, ze to iste robia ich partneri im.... 😎

zuzkaanicka
21. nov 2013

@sorciera24, @sissmiss ja mam dojem, ze uz to tu bolo tolkokrat vysvetlene odpredu, odzadu, vsetkymi sposobmi a neviem ci to pomohlo ... tie, co to sem piseme, tak to chapeme ... ale ci to niekomu dalsiemu otvorilo oci? ... neviem 😖

959touareg
21. nov 2013

jeeej baby, tu sa este pokracuje???? dobre som pisala na zaciatku tejto temy, ze toto sa bude riesit niekolko dni a stale dookola. kazdy si melie svoje odpredu,odzadu......autorka uz urcite aj zabudla, ze tu hladala odpoved na svoj problem. alebo prispieva aj ona? idem citat.

sissmiss
21. nov 2013

@ella555 neviem...rozmyslam ci je nejaka zena pri fakte ze muz klape ako hodinky a nema tusenia ze jej zahyba ale preventivne prehladava mobil a najde jasne dokazy o nevere, ze ci je schopna zachovat chladnu hlavu a poslat ho do prdele. Ze ci jej to naozaj tak velmi pomoze. Ked sa zena dozvie ze chlap zahyba tak by skor odtrhla hlavu tomu co jej to povie a bude hladat dokazy ze to vlastne tak nie je a je ochotna uverit. Nikto sa nechce vzdat preziteho a ak zena zisti ze bola roky klamana tak jasne ze to nechce pripustit, lebo to znamena aj popriet to prezite. Proste...kedy je to zavcasu? Ked sa mu v hlave zrodi nejaka myslienka na neveru? Alebo ked sa odtiahne ked ho pobozka znama az po dvoch sekundach? Alebo si s niekym rozumie, pise, udrziava kontakt? Ta dovera, vernost, je to strasne krehke. Ten kto veri dava strasne vela, dava sameho seba. Dava sa vsanc. Viem samozrejme co myslis...ale to si tu piseme len my zeny, teoretizujeme...je fajn ze my to citime takto, ale ta nasa muzska polovicka si moze robit co chce. Tak ako my. Ak zacneme vlastnit a ovladat u muza tuto cast so sexom, tak potom to uz nebude laska...

maminuska
21. nov 2013

@ella555 ak už niekto práši niekoho iného , tak tu pliagu chytíš tak či tak ak ju má , učet ti môže vybrat ešte pred tým ako sa mu začneš rýpať v mobile, tehotenstvo milenky trvá 9 mesiacov a raz ked sa ona rozhodne že si ho nechá , tak sa aj na hlavu môžeš postaviť.
Čo sa týka toho účtu , ked na to prídeš vrtaním sa v mobile ako zablokuješ spoločný učet alebo ho chceš predbehnut a vybrat tie peniaze ty ? 100 krát ak bude chcieť ta predbehne.

A ak prídeš na to že sa niečo rozbieha a tvoj manžel to nebude chciet ukončit , tak nič nezmôžeš. Môžeš prosit , plakať , apelovať na jeho svedomie , na deti .. a ak zostane práve kvôli tomuto , tak ver tomu , že si to časom vyžerie každá jedna , ktorá takto muža k sebe priviaže.

maminuska
21. nov 2013

@sissmiss mne sa to stalo , nabehol u mna taký zvláštny obranný mechanizmus , ako keby som bola mimo toho , ako keby sa ma to ani netýkalo . Už som to písala v jednej inej téme.
Reagovala som absolutne racionálne, so slovami ešte raz tak letíš. Nikdy som to nerozoberala s ním a ani po tomto mu mobil nekontrolujem , nechodím do PC , neprehladávam vrecká .

sissmiss
21. nov 2013

@maminuska viem, pamatam si ta...asi si nejaky specialny zjav, ja by som mu hlavu odtrhla 😖 Alebo mozno vobec, len by som si zbalila veci a potichu odisla

maminuska
21. nov 2013

@sissmiss mne po rokoch povedal manžel že sa ma v tej chvíi bál , že som pôsobila tak chladne a tak vyrovnane , že keby povedal ešte slovo navyše tak letí už vtedy. A že taktiež vedel že ak by to zopakoval že som toho 100 % schopná .
A to som .
Preto nerozumiem ženám ktoré kontroluju mobil manželom , pretože ak sa dozvedia že ich muž podvádza tak zrazu nevedia čo robit . Ak už k takejto veci pristupim - teda ku kontrole , musím mať jasno čo urobím ak na to prídem . Pretože ak nemá trpí jedine ona.

ella555
21. nov 2013

@sissmiss Ved ja neobhajujem preventivne snorenie v mobile, ci PC, to zas nie, ale ak ma zena podozrenie je lepsie si to vyjasnit. Ano dovera je velmi krehka, to je to, ze kto doveruje dava strasne vela.
@maminuska Tak minimalne s nim ten sex mat nebudem, ked podvadza, ano financnu rezervu by som si zabezpecila a ano ja som rada, ze u nas to trvalo len 2 mesiace a ze sme si to vyjasnili, lebo by to asi tym dalsim dedicom skoncilo, bola velmi aktivna.

opica89
21. nov 2013

no aj ja sa hrabem muzovi v telefone aj ked mu verim ale drzim sa hesla : doveruj ale preveruj :D keby som mu nasla takuto sms tak mu otvorene poviem ze co jej vypisuje take sms ze chcel vediet co je snou... ze co ho to zaujima... a vydiskutujem si to s nim a nie tu lebo tu ti jedna bude hovorit to a druha to a on sam viem co tym myslel a preco jej pisal... odpovede na tvoje otazky ma on... a nestresuj cica, nic to neznamena este...

sissmiss
21. nov 2013

@ella555 tiez neviem co by som robila keby boli naznaky alebo podozrenie...ale na vsetko sa da pozerat s viacerych uhlov (((a nieco co vyzera ako gay sex na wc je pomahanie chlapikovi co mu zabehlo dalsim ktory bol prave pri vykonavani potreby...nahodny prichodzi si pomyslel svoje a odisiel. To by sa tazko vysvetlovalo a zrejme by malokto veril.))) Takze chlapik moze posobit podozrivo ale preto ze moze mat zdravotne problemy a v mobile sa nic nenajde, v pc sa nic nenajde, ale uz to je vychodena cesticka, toho by som sa bala

ella555
21. nov 2013

@sissmiss Tak to ja nieviem na zaklade coho clovek zacne pochybovat, ja urcite nie na zaklade jednej situacie, u nas toho bolo vela, na priame otazky boli odpovedou klamstva. Nebolo to jedna vec, ale vela veci. A aj napriek tomu som nesliedila, ale zasiahla nahoda, potom uz som nedoverovala a priznam sa aj snorila, nastatie ma to rychlo preslo, tiez sa to prieci mojmu presvedceniu, ale jednoducho niekedy ide o vela a clovek chce vediet kde je pravda a ako na tom je.

sissmiss
21. nov 2013

@ella555 ja s tebou viac menej suhlasim. Tiez sa mi to prieci a nerada by som sa dostala do situacie ze by som mala pochybnosti ci az dokonca neprijemnu istotu ale zrejme by som tiez hladala...takto sa mi ale lahko teoretizuje

ella555
21. nov 2013

@sissmiss Ja som nemala nikdy dovod v tomto muzovi neverit a tak som si hovorila, ze sa mi to zda, ze prehanam, aj ked mi mnoho veci nesedelo, presviedcala som samu seba, ze prehanam. Preto si myslim, ze je to az niekedy nebezpecne ako clovek vlozi seba a tu doveru v niekoho, aj ked samozrejme urcite su muzi co ju nikdy nesklamu.

sissmiss
21. nov 2013

@ella555 jasne, ak to zacne dost nesediet tak za tym nieco bude. Ak sa klame. To uz nie je ok. Ta dovera by mozno mala byt taka s rucenim obmedzenym. Verim ti pokial neklames. Ked zacnes klamat beriem spat svoju doveru.

zuriva
22. nov 2013

@sissmiss ok, takze moja vlastna skusenost, a kludne napis, ci som zle reagovala:
Raz som nahodou nasla v historii PC, ze manzel chodieva na pokec. Opakujem nahodou, pretoze on tam chodil uz rok, ja som si nic nevsimla, a v historii som potrebovala moju vlastnu stranku. Ked som si ju teda prelistovala, zistila som,ze chodi na sexzoznamku, ked som dala jeho nick do webu, tak mi vyskocili stranky, kde inym zenam, verejne, pisal, ake su krasne,a podobne s*acky. To nie je snorenie, ani to nie je proti ustave, vsak??? Lebo to je verejne.
Hned vecer som mu povedala, ze bud s tym konci, alebo rozvod. A nebolo to s kludom Anglicana, ver mi, kedze som si vzdy myslela, ze prave moj manzel nie je taka svina. Ale je. On to zlahcoval, vyvracal, nikomu nic prvy nepisal, bla bla bla, proste zviera chytene do sieti sa myka a kruti a snazi sa vyvliect von.
Takze som mu dala sancu, Dva tyzdne som ho obskakovala, chvalila, dobreze som mu modre z neba nezniesla, sex sme mali 1-3xdenne. Historiu uz mazal, ale chlapec nevedel, ze si mozem na jeho stranke zistit, kedy naposledy bol prihlaseny, a chodil tam zase kazdy den 🙄 🙄 A vtedy som zacala snorit. Pretoze som chcela vediet, o co mu ide /on mi to odmietal vysvetlit, stale klamal/ a chcela som tiez vediet, ako daleko to doslo /ak by mi bol fyzicky neverny, tak sa ihned rozvadzam/. TAkze ano, priznavam, naburala som sa mu do stranky /moj manzel je ten typ, ktory si nechal heslo v zasuvke v PC stole 😔 😔 😔 , taky si bol sebou isty, ze na to nepridem/ a vsetko som si precitala. A potom so mu, s papierom v ruke, povedala vsetko, co som zistila,a v com mi klamal a ze chcem definitivne rozvod.
Celu noc sme vtedy nespali, on ma uprosoval, proste sa chytal kazdej slamky, slubil napravu, prosil ma, aby sme sli na poradnu.

Poviem Ti, neprajem Ti, aby si to v zivote zazila. Jediny clovek, ktoremu veris, ze Ti nebodne noz do chrbta, to spravi 😔 😔 😔. Ani raz preddtym som ho nepodozrievala, aj ked tam boli jasne signaly, ale to som si uvedomila az spatne: Zacal znovu cvicit, bral si telefon na hajzel, vyvolaval hadky, a az potom som vedela, preco je to tak...

A teraz mi povedz, co by si robila v takej situacii? A nehovor, ze by si to vybavila kludne. Mas deti, mate spolocnu domacnost, mate minulost, doteraz to klapalo...A co by si robila potom, ako mu das sancu a on ju nevyuzije a znovu klame??? DAla by si mu dalsiu sancu, verila by si mu???

Takze ano, z casu na cas kontrolujem historiu, aj ked on uz prisiel na to, ze musi mazat vsetko, co nechce, aby som nasla. Vsimam si tie znaky, ktore mal predtym. Na zaciatku som mu aj obcas kontrolovala mobil, ale to on sam navrhol, ze mi da aj vypisy. Je to stale proti ustave?

A co on? Je iny clovek. Dostal po papuli, dokonca 2x a myslim, ze si uvedomil, o co moze prist. Pretoze jeho zamerom nebolo odist od nas. On chcel oboje, aj si uzivat, aj mat zabezpecenu rodinu. A vies, co mi este povedal??? Ze je vdacny, ze som na to prisla, lebo to mohlo skoncit niekde, skade uz niet navratu naspat. Nastastie, moj manzel je v takych veciach dost spomaleny, jemu dlho trvalo, kym sa odhodlal napisat niekomu. Mozno iny chlap by uz davno mal milenky...

No a ja??? Stale to boli, stale nie som uplne presvedcena, ze chcem s nim byt, ale zmenila sa situacia u mna s pracou, takze si teraz nemozem ´dovolit´ odist.

Vies, je lahke povedat, toto by som nikdy v zivote nespravila. Kym to nezazijes 😔 😔 😔

@sorciera24 mne by to nevadilo, ak by mi manzel kontroloval mobil, nemam co skryvat. Bezne nechavam mobil doma, ked idem na nakup, ci po dcerku do skoly, nechavam svoj email otvoreny, a pod.

@zuzkaanicka pozri sa okolo seba....tolko veci sa deje neslusnych a nemoralnych okolo nas. A preco som to robila, som vysvetlila vyssie. Takze teraz mi povedz, ci som sa zachovala nespravne. Mala som sa rovno odstahovat? Mala som mu nechat dcerku a odist? Mala som ho nechat v tom dalej pokracovat?

@maminuska ak by som na to prisla skor, tak by som sa nedostala do takeho stavu, v akom som bola, psychicky na dne. Ano, Ty si silna, ale je mozne, ze taku situaciu si prezila aj predtym, a si viac menej s neverou zmierena. Ja nie. Mna to bolelo a boli doteraz. Ak by som na to prisla skor, vzala by som inu pracu, ktora by mi bola ponukana, nemala by som teraz problemy, ake mam a mohla by som sa v klude rozviest, ak by k tomu doslo znovu. Ak by som na to neprisla vobec, tak by som manzela mozno zabila, ak by som mu prisla na neveru. Alebo by prisiel o gule, neviem, tazko povedat. A mozno nie, pretoze som slusne vychovana. Aj teraz som mala chut vliezt do jeho skrine a vyhadzat mu vsetko von oknom, ale svedomie mi nedalo...
Vidis, Tvojmu /mozno/ stacilo pohrozit raz. Moj je vacsi idiot a raz nestacilo. Teraz aspon vie, ze som schopna najst vsetko a musi si sakramentsky zvazit, ci by to vsetko stalo za to. Lebo uz vie, ze to s rozvodom myslim vazne, ze mi nedokaze hocico zatajit a ze som vo vela veciach zdatnejsia ako on.

maminuska
22. nov 2013

@zuriva ja ťa chápem . Skutočne ano.
Len u mňa by to skončilo s tým , že ak by to urobil znova a v tvojom prípade to bolo opakované , tak už by letel. A nepomohla by mu ani svätená voda.
A môj muž to vie , už bol svedkom mojich rozhodnutí - raz a dosť. Ja som proste typ ženy s ktorou sa neradno zahrávať, je to aj povahou aj tým čím sa živím ( a to hlavne , pretože to ma riadne zocelilo ). Preto ak opätovne vstúpi do týcho vôd , je to jeho rozhodnutie ukončiť náš vzťah .

Preto mu ten mobil nekontrolujem , ani PS ani nič. Jednoducho ak si tak sprostý , že to urobíš znova alebo taký idiot že na to prídem , tak nemáš čo pri mne robiť. S hlupákmi ja nemienim žiť.
A po tomto incidente je to už piaty rok .

seraa
22. nov 2013

@maminuska

takze tu ide len o to ci na to prides ?
ak podvadza je lepsie na to neprist ? ak na to prides koniec vztahu lebo sa dal nachytat?
cize radsej nekontrolujes, nie preto ze mu veris..