icon

Čo urobiť, ak sa chcem rozísť s priateľom, no nemá kam ísť?

2. dec 2019

Dievčata,byvame s partnerom u mojej mamu,resp.on sa k nam nastahoval ked sme sa dali dokopy,pred nejakym casom prestal.pracovat,nema ziadny prijem,a da sa povedat,ze sa mu ani nechce robit.Ja sa s nim chcem rozist,ale problem je v tom,ze on nema kam ist.Vyhodili by ste ho? Alebo ho tu mam nechat byvat?

Strana
z2
sovica
3. dec 2019

Ako písali kočky vyššie. Mamka nech mu ide okamžite zrušiť trvalý pobyt. Aby ste mali čisté svedomie, dajte mu teda ešte týždeň, nech si nájde nové bývanie. Potom vymeňte vchodový zámok. Ak sa po týždni nevysťahuje, zbaľte mu veci, položte pred dvere a nech sa chlapec stará. Ak ho nevezme späť jeho mamka, tak má smolu. Ale môže si za to sám.

bozzie
3. dec 2019

Dat mu ultimatum, nech si najde pracu, byvanie. Ak si do mesiaca alebo do dvoch nebude schopny najst, tak by som ho vyhodila. Takto budes vediet, ci bude mat snahu si hladat alebo mu to bude jedno.

ndrag
3. dec 2019

byt tebou, tak leti ako handra, to nieje tvoja zodpovednost, ze nema kam ist ;), Mozno ho to donuti sa nad sebou zamysliet a postavit sa na nohy.

simca06022011
3. dec 2019

A prosim ta, ak si najde prace tak s nim chces ostat? Preco? 🙂

kammik
3. dec 2019

@simca06022011 tiež nechápem, veď časom to bude len horšie a horšie to si treba uvedomiť, že len tak k zmene nepríde, keď bude brať na neho ohľady, čiže čím skôr sa ho zbaví tým lepšie

Strana
z2