icon

Čo vás motivuje robiť zmeny?

michaltat
10. jan 2019

Čo Vás v živote/v práci motivuje robit zmeny? Priklad.

nelinka2009
10. jan 2019

@michaltat Deti. Dobijaju energiu, dodavaju chut zit, rozsiruju fantaziu... Su moje vsetko, pre ne vsetko a neustale ma pozitivne prekvapuju... Uzasne, keby som vedela, ze zivot mami bude takto uzasny, mam ich ovela skor. ;)

17juraj17
10. jan 2019

@michaltat Preco zmeny ked je to skvele a pomaly sa to zlepsuje 😝

saslavka73
10. jan 2019

Pripojím sa.

pininka
10. jan 2019

Osobné veľmi zmeny nemusím, som tak nastavená. Ale ak treba skôr ma motivuju negatívne emócie.

lujza123
10. jan 2019

@michaltat asi najvacsou motivaciou nieco zmenit byvaju problemy, lebo ked je cloveku fajn akosi nema potrebu nieco robit, ci menit. Svojim sposobom spohodlnie.
No a potom male uspechy, ked sa nieco podari a vidim ze to ma zmysel tak ma to zenie dopredu.

A samozrejme ludia, ti vedia byt velmi motivujuci. Tim ako ziju, ako sa vedia popasovat s problemami ci dosiahnut uspech tvrdou pracou, silou a schopnostou bojovat. Nemyslim tym vseliakych motivacnych koucov a ine do vetra tarajuce kreatury, skor obycajnych skromnych ludi co jednoducho len ziju svoj sen a nevzdavaju sa

moonlight1210
10. jan 2019

@michaltat motivaciou je, ked ma k tomu dotlacia aktulane problemy.

alebo potom spontanne rozhodnutie (ked tu myslienku uz nejaky cas nosim v hlave, ale nemam chut a naladu realizovat. a potom pride taka iskricka, co to zapali.)
to potom funguje najlepsie a zvycajne ho dovediem do konca.

planovane zmeny u mna nefunguju. vydrzim pri nich kratko. je to pre mna nasilu.

29simona29
10. jan 2019

@michaltat mna v akejkoľvek sfére v živote motivujú výzvy- následne pocit, že som ich zvládla, ktorý je na nezaplatenie. Každý ma tie hranice a limity inde, ale pre mna už len to, že vyjdem mimo komfortnej zóny a posuniem sa v čomkoľvek dopredu je obrovská motivácia. A niekoľkokrát som sa presvedčila, že väčšinou treba skusit veci, pred ktorými máš najväčší rešpekt a strach...Ja som ale typ cloveka, čo potrebuje stále progres- úplne vo všetkom, takze akákoľvek nová vec ma veľmi motivuje. Obzvlast veci, od ktorých ma druhí odhovaraju a viem, že by do toho väčšina nešla- kto neriskuje, nepije šampanské☺️😃

akinom0077
12. jan 2019

ja takmer vobec nedokazem robit zmeny.. ci uz sa jedna o mensie bezne veci alebo ine zmeny v zivote, budem citat tuto temu zaujima ma ako to dokazete