icon

Čo vlastne chcem?

23. aug 2022

Strasne by som chcela aby ma romanticky chlap poziadal o ruku, ale nie po rokoch chodenia (5-6 a viac) ale proste napriklad po dvoch. To uz sa aj tak nestane. Chcela by som zazit pripravy svadby, ale mlada v 20tke a nie “stara” 30-40 rocna. Chcem zazit to ze dieta príde po svadbe, ze nebudem mat svadbu kvoli tomu ze som tehotna.
Na druhej strane nechcem sa zaviazat manzelstvom len tak z rozmaru ze mam romanticku predstavu ake to je pekne a pritom cely zivot pred sebou, mam 26. Prrto si vravim ze svadbu si mozme spravit ked budem tehotna. Snazime sa o dieta nedari sa. Nechcem byt vydata uz teraz bez dietata.

Mam pocit ze mi sibe a neviem co chcem.

Strana
z2
tatiana56
23. aug 2022

Vydávať sa tehotná? Ďakujem neprosím. Tehotenstvo nieje to krásne čo vidíme všade okolo krásna žena s krásnym bruškom, ver mi že to dá zabrať tebe aj drobcovi a vydávať sa keď už je trochu lepšie? To máš brucho po nos a či pretancuješ celú noc ? Asi nie
Skús si to najskôr poskladať čo chcete skôr
Že sa vám nedarí, skúste sa sústrediť na to že si užívate jeden druhého nie len že musíte splodiť ;)

dadis
23. aug 2022

Nuz ja som to mala romanticke (18 zoznamenie, 23 svadba, 26 prve dieta, 28 druhe dieta) - az do rozvodu 😀😀..darmo si budes zivot linajkovat, nikdy nejde zivot podla ocakavani a tak je to podla mna dobre.. lebo kazda zivotna cesta ma svoje caro..aj zivot bez deti, s detmi, bez partnera, v manzelstve, s frajerom..nie je ziadna jedna sablona pre stastny zivot

vilma7
23. aug 2022

Keby bolo vždy všetko ako by sme.chceli, asi by sme všetci umreli od nudy 🤣🤣🤣

Ja som si myslela, že prvé dieťa do 25,druhé do 30...potom teda že aspoň to prvé do 30.....a mám dve deti, obe po 40. Človek mieni, ale život mení.

kamatopo
24. aug 2022

No to naozaj nevieš čo chces 😂😂😂🤦

Strana
z2