Čo vlastne znamená žiť naplno?
Citam,pocuvam mnozstvo tazko povedat ci motivacnych,alebo skor premotivovanych speachov o ziti naplno,"kym je cas",zivot je kratky a podobne.No a to ma teda ako manzelku a matku 2 deti na materskej,ktora vacsinu svojho casu riesi byt plny hraciek,nekonecny kolobeh plneho drezu,prania ci varenia prinutilo uvazovat,co to teda vlastne znamena zit naplno?A ked ten den,ked sa pominieme z tohto sveta nadide,nebude vlastne uz uplne jedno ako naplno sme zili?
Citanie vasich prispevkov mi urobilo vo vnutri velmi prijemne 😊
zit naplno je zit svoj dream life. a je jedno, ci chces rodit jedno dieta za druhym, cestovat po celom svete alebo si len tak existovat v ramci moznosti...
ide len o to, ci ta to naplna
Ahoj, žiť na okno moze aj matka 10-tich detí, stačí sa pozastaviť nad tým či ťa to napĺňa, žiť na plno podľa mňa neznamená párty, sex, bazén, drink....ide o to ako deň prezijes...áno píšem den pretože sme tu fakt len na chvíľku život zbehne ako voda...ľudia sa naháňajú za peniazmi ktoré sú pravdaže potrebné k životu...ale občas mám pocit že sa to až preháňa mám doma workoholika ktorý chce mať veľa peňazí a tak sa ani nevídame riadne. A keď sa aj vidíme väčšinou spi ...akurát dnes som sa ho pýtala či mu to za to stojí že život je krátky a on mi povedal že stojí, keď vidí že nám môže dopriať všetko čo chceme....jeho to proste napĺňa . Takže záver? Ži tak aby si bola šťastná ako žiješ, nikomu nerob to , či nechceš aby druhý robil tebe, nestresuj sa....a usmievaj ☺️

@0silvia0 jeeej to je krásne napisane