icon

Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?

26. okt 2025

Ženy mňa normálne picne, musím anonymne lebo sa za toho môjho vola hanbím🤣 večer bol na pivo, zrazu sa zobudím, buchot, počúvam a počujem čúranie dosť nahlas, k tomu pípa indukčná doska, vybehnem zo spálne čo robí a ten ch.. ští do rúry, som vybehla na neho či mu nešibe, že čo robí… nasratá som ako pes, ale zároveň sa v duchu smejem čo ho to napadlo… to sa ako prosím vás dá?😆

Strana
z5
chrobak7
26. okt 2025

@anonym_autor Neboj, zajtra kúpi novú rúru.

vela02
26. okt 2025

🫥

doriiis
26. okt 2025

Fuj

anonym_371e94
26. okt 2025

@anonym_autor môj muž nebol za dvadsať rokov nikdy ožratý, nezniesla by som takého človeka vedľa seba. Dáme si pohár vína, alebo piva, výnimočne pohárik tvrdšieho alkoholu a dosť. Píšeš to tu, ako keby bolo normálne, že sa muž ožiera. Ja som nikdy nevidela ožratého ani môjho otca, ani brata, ani jedného dedka a nikto z nich nebol abstinentom. Možno si chcela touto témou len vyprovokovať diskusiu, inak neviem. Baviť sa mi na podbných zážitkoch, ako máš ty, sa mi akosi nedá, skôr mi je pri tej predstave nevoľno

anonym_250e06
26. okt 2025

@anonym_autor Môj muž nepije nikdy som ho ožrateho nevidela.. Ale ex pil a liezol mi s tým na nervy.

tundra
26. okt 2025

Velmi slaby pokus zaujat publikum...

autor
26. okt 2025
@anonym_371e94

@anonym_autor môj muž nebol za dvadsať rokov nikdy ožratý, nezniesla by som takého človeka vedľa seba. Dáme si pohár vína, alebo piva, výnimočne pohárik tvrdšieho alkoholu a dosť. Píšeš to tu, ako keby bolo normálne, že sa muž ožiera. Ja som nikdy nevidela ožratého ani môjho otca, ani brata, ani jedného dedka a nikto z nich nebol abstinentom. Možno si chcela touto témou len vyprovokovať diskusiu, inak neviem. Baviť sa mi na podbných zážitkoch, ako máš ty, sa mi akosi nedá, skôr mi je pri tej predstave nevoľno

@anonym_371e94 No aby si sa neposrala

really8
26. okt 2025

@anonym_autor dojdem sa hrat na svatu. Bol opity ved aj ja ale najhorsie co vyviedol? Neviem. Nic. Este ho rano napadne doniest cerstvy chleba.

misiak7777
26. okt 2025

@anonym_autor no môj niekedy príde po pánskej jazde "tanečným" krokom 😅 za trest mi potom musí robiť palacinky 😃😃😃

amonet
26. okt 2025

za mna je rozdiel byt opity a robit hluposti a byt tak ozraty ze netrafiš zachod. to by som doma netolerovala a to si s mužom v pohode dame na party alkohol. naposledy som isla domov “skratkou” cez pokosene pole mi to došlo ako dobry napad 🤣

anonym_ac90af
26. okt 2025

Vy ste sa našli🙂
Nvm komu normálnemu pride vtipne, ze muž sa vymoci do rúry. Je to na grc.

kvietok2891
26. okt 2025

🙄🤔🤔

mandzula
26. okt 2025

Hanbila by som sa ako pes, keby sa u nas doma nieco take stalo a ty z toho ides robit akoze vtipny pribeh. Moj muz alkohol nepije, takze sa musime zabavat inym sposobom.

januska12323
26. okt 2025

Ešte povedz, že si tam nabehla, rúru vyumývala a pánko sa zobudí na raňajky v posteli.

really8
26. okt 2025
@januska12323

Ešte povedz, že si tam nabehla, rúru vyumývala a pánko sa zobudí na raňajky v posteli.

@januska12323 tak zas snad nenechala ocuranu ruru smrdiet v baraku kym bude on schopny to dat do poriadku. Toez by som to proste umyla

niekto2hy
26. okt 2025

@anonym_autor Prave si sa zobudila a bola si nastavit hodiny,na zimny cas.😎

minenkaa
26. okt 2025

Môjho muza som opitého nevidela,takže neviem ,bývalý raz sa takto na povalu vymocil ,takže viem že ak by toto spravil terajší ,je to začiatok konca a rozišla by som sa s ním

anonym_371e94
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor som rada, že ste si s mužom sadli, vidieť, že ste na rovnakej úrovni

minenkaa
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ona sa asi neposere, ale tvoj muz vám obstiava kuchyňu ,ja sa teda za nič nehanbím čo spravím ,ale to by som v živote nikomu nepovedala

januska12323
26. okt 2025
@really8

@januska12323 tak zas snad nenechala ocuranu ruru smrdiet v baraku kym bude on schopny to dat do poriadku. Toez by som to proste umyla

@really8 vidíš a ja nie, umýval by si to sám

really8
26. okt 2025
@januska12323

@januska12323 fuuuu tak to mas silny zaludok ked by ti nevadili smrad staniek v celom dome.

mandzula
26. okt 2025
@januska12323

@januska12323 Ono hlavne aj tak bude treba kupit novu. Ak to pozateka poza tesnenia, neviem si predstavit tam pripravovat jedlo, mozno akurat tak zavarat kompoty. A ten smrad, co odtial pojde, ked sa vyhajcuje na 180 - ako z vybehu dikobraza.

anonym_b42b3d
26. okt 2025

Na pive? Čo vypil celý sud?No vtipné to žiaľ nie je.

anonym_8d147c
26. okt 2025

@anonym_autor Otras. To na smiech nie je. Nezniesla by som doma alkoholika.

anonym_908882
26. okt 2025

@anonym_autor fuj, to je prasa, stat do rury, ja si takehoto primitiva ani neviem predstavit.

anonym_09bd6a
26. okt 2025
@anonym_371e94

@anonym_371e94 a toto jej načo hovoríš?

anonym_fef498
26. okt 2025

Prajem dobru chut k nedelnemu obedu. Dufam, ze bude nejake pecene kurca.
Fuj 🤮

mooonika1975
26. okt 2025

@anonym_autor kks tak to si inak benevolentna, ze si sa usmiala …..

tundra
26. okt 2025
@anonym_09bd6a

@anonym_371e94 a toto jej načo hovoríš?

@anonym_09bd6a odpovedala na otazku.
"Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?"

zuzanaete
26. okt 2025

Nepochopim zmysel ozierania sa, ked clovek uz ani nevie, co robi. Teraz si to u vas odniesla rura. Co bude nabuduce? Nedavno som bola vypovedat na policii ako svedok dopravnej nehody. Osoba, ktora sposobila nehodu, nafukala 2,5 promile. Vela sme to doma rozoberali. Deti dostali "prednasku", aby sa neozierali, lebo ozrati robia hluposti. Dostali opis CPZ a ze dana osoba tam stravila noc, bude sud, pride trest.

Strana
z5