Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?
Ženy mňa normálne picne, musím anonymne lebo sa za toho môjho vola hanbím🤣 večer bol na pivo, zrazu sa zobudím, buchot, počúvam a počujem čúranie dosť nahlas, k tomu pípa indukčná doska, vybehnem zo spálne čo robí a ten ch.. ští do rúry, som vybehla na neho či mu nešibe, že čo robí… nasratá som ako pes, ale zároveň sa v duchu smejem čo ho to napadlo… to sa ako prosím vás dá?😆
Aj keby sa toto mojmu muzovi stalo (co asi nie, kedze sa neoziera), tak by mi to urcite neprislo vtipne a hanbila by som sa aj zanho a iste by som to nikomu nevesala na nos, ani na anonymne forum. Ak je toto vtipne, tak ja uz neviem...
@anonym_autor u nás doma sa žiadny bizar nestal, ale známa raz hovorila, že sa zobudila na to, že tečie voda v sprche nejak dlho. Resp. vnímala, že chlap sa šiel ospršiť keď prišiel zo žúru a potom po polhodine spánku si uvedomila, že tá sprcha stále tečie... Tak šla kuk a chlap opitý spal postojačky pod sprchou, normálne sa oprel o stenu a spinkal.
jaj no zapojim sa. Dlho nic nevyviedol, uz ma po 35 a snad uz pozna svoje moznosti. Ale raz ked bol opity a vyrazne mladsi celej krcme kupil vstupenky na koncert a sli na koncert. mno
By letel z domu aj s ošťatou rúrou!!! A ty takéto zviera doma znesieš?
To sa dospely chlap musi ožrať ako puberťák čo nevie o sebe?
A k tvojmu slovníku...asi ste sa našli no.
@anonym_autor nebudem sa tváriť, že si manžel nikdy nedal pohárik a nebol v poriadnej nálade ale teda vždy vedel, kde máme záchod. Ja som raz na intráku kriesila spolubývajúci, ktorú priniesli z baru a to bola hrôza. Bola počuraná, povracaná, bezvládna. Ja som chcela volať sanitku ale baby od vedľa mi povedali, že to bude ok, niečo jej dali. Ráno sa zobudila a odniesla si to akurát hlava, ktorá ju riadne bolela ale inak ok. Chlapa by som si takto veru riešiť nechcela 🫤
Rúru už by som mala objednanú novú....
No aby som sa neposrala, ale môj muž napríklad nebol opity za 20rokov čo sme spolu (a to nie som anonym ktorému si odpovedala) akože je snáď niečo divné na Tom ak muž nepije alkohol až tak aby robil taketo trapasy? 😏.. ale teda na takomto niečom sa smiať ako na vtipnej historke mi príde skôr smutné.. dospelý chlap aby sa sťal tak, že sa vymoči do rúry je naozaj nechutné a vôbec nie smiešne... Ešte keby sa jednalo o puberťáka, možno o 5rokov by som sa na Tom zasmiala... Ale aj to len možno.. no ale je pravda, že ja som suchár, mám rada suchý anglický humor, takže možno chyba bude aj v Tom, že nemam rada fekálne vtipy z kamenaku..
@dora281 píš za seba, my si tu takto nežijeme a neviem, prečo máš potrebu sem ťahať politiku
@anonym_autor byvaly ma znasilnil.
Dufam,ze na to pivo chodi raz za 10r,preto nevie mieru,lebo neni to uzasny zivot zit s alkoholikom.Naozaj vermi.Ked sa ti vysere do postele,cely byt ogrca.Fuj.
U nas sa nepije ani pivo,ani na oslavach,ani na svadbach.Nemame taku potrebu.
Som za aby sa netahala politika na všetko lebo to každý by len na každého nadaval
Tiež by som mohla povedať úplne inú stranu a to kvoli tomu sa stalo 😅
Úplne odveci
A tak odveci ako mať doma chlapa co chlasce a cika do rúry
Podľa reakcií autorky je táto téma buď troll, alebo je autorka na rovnakej mentálnej úrovni ako jej manžel.
@anonym_autor môj muž nebol za dvadsať rokov nikdy ožratý, nezniesla by som takého človeka vedľa seba. Dáme si pohár vína, alebo piva, výnimočne pohárik tvrdšieho alkoholu a dosť. Píšeš to tu, ako keby bolo normálne, že sa muž ožiera. Ja som nikdy nevidela ožratého ani môjho otca, ani brata, ani jedného dedka a nikto z nich nebol abstinentom. Možno si chcela touto témou len vyprovokovať diskusiu, inak neviem. Baviť sa mi na podbných zážitkoch, ako máš ty, sa mi akosi nedá, skôr mi je pri tej predstave nevoľno
@anonym_371e94 a co teda vyviedol ten tvoj?🙈
Muža som nevidela riadne opitého nikdy. Maximálne príde z oslavy v nálade a rozpráva mi blbosti, smeje sa na tom a chce sa túliť🤷🏻♀️.
No môj bývali mal čerstvo zistenú cukrovku a tak sa ožral že bol zmätený ..nie z cukru ale to som nevedela .. chodil po iných miestnostiach a hľadal východ … potom zaspal a ja som ho nevedela prebrať .. plakala som lebo som mu chcela zmerať cukor ale nevedela som ako sa používa ihla na cukor lebo dlho som s tým nerobila 🫣samozrejme na druhý deň mu nič nebolo a sa tomu smial … ja trauma … keď si na to spomeniem nechápem ako som mohla s ním byť… môj súčasný partner nepije
Bolo to na hody. Prisiel domov s metrovym balonom vcielka Maja. 🙂 mame.ho odlozeny, aj ked uz vyfucal. 🙂
Znásilnil ma 😔
moj muz tiez nepije, obcas so mnou pohar vina, alebo liker, takze nevyviedol nic
Alebo teda obcas v lete si dame pivo, ale to je naozaj sem-tam, skor pijeme nealko radlera, alebo tmave nealko, kedze casto chodime autom. Alkohol teda obcas v lete v pripade koktailov, vina a piva a v zime na Vianoce, ked kupim jednu flasu Baileys likeru a toť vsjo.
@anonym_autor trošku nechutný vtipný príbeh 😛 neviem, ani ja ani muž nepijeme (to znamená vôbec ani víno, ani pivo) už roky a to mám pod 30, on tesne nad 30 takže sme mladí, mali by sme si užívať a blabla 😀 bavíme sa ak bez toho. Dokonca na svadbe najlepšiej kamošky som si dala len hlt z prípitku, ešte som aj šoférovala. Nejako mi to absolútne nechuti. Radšej dobrý nealko drink.
Zas sama svatuškárka otvorila diskusiu o alkohole.
Vysvetlite mi načo otvárate takéto diskusie, keď už je každému jasné o čom je reč.
Všetky muža abstinenta ale nakotené v téme o alkoholizme.
Tu čosi nesedí
Mám na niektoré z Vás otázočku ...Netlačí tá svätožiara príliš lebku? 😉😆😁
@anonym_autor moj ex stal do zavreteho zachoda... volal z vypnuteho telefonu a stahoval sa do Rakuska :D
@anonym_autor moj nic, ale on pije malo a znesie malo, proste pre neho su tri pohariky niecoho max a ide domov. Jedine raz sme boli spolu v pivnych kupeloch a museli ist naspat pesi po lade a to nam to dobre stuplo obom do hlavy, no ako dve kozy na lade 😂😂😂 Ale to sme aspon vyviedli spolu, dodnes na to spominame, je to tak 7 rokov
usla pointa mne? alebo 90% prispievatelkam? malo to byt asi na pobavenie... co doviedli vplyvom alkoholu inak normalny muzi... tema nie je antikampan na alkohol, ani erudovane rady a nazory , kto by s kym nezil... ci?

Môže byť rád že ho nezabil elektrický prúd.
Kolega v práci keď bol na mol štvornožkoval okolo stola a chcel sa biť, keď ho tak našli letel z práce.