icon

Čo vyviedli vaši muži, keď boli opití?

26. okt 2025

Ženy mňa normálne picne, musím anonymne lebo sa za toho môjho vola hanbím🤣 večer bol na pivo, zrazu sa zobudím, buchot, počúvam a počujem čúranie dosť nahlas, k tomu pípa indukčná doska, vybehnem zo spálne čo robí a ten ch.. ští do rúry, som vybehla na neho či mu nešibe, že čo robí… nasratá som ako pes, ale zároveň sa v duchu smejem čo ho to napadlo… to sa ako prosím vás dá?😆

Strana
z5
tiezjedna
27. okt 2025
@majlo1234

@zuzana76 a teda nie je to normalne, to ani nahodou. Ale pride ni zvlastne, ze sa tu zbehli sani abstinenti, ked na slovensku vidime uplne iny obraz. Myslim, ze kazdy clovek pozna minimalne jedneho, ktory ma s alkoholom problem. Je to u nas normalizovane soravanie, skor je divne, ked je niekto abstinent, to ho kazdy otravuje

@majlo1234 ja nie som abstinent a ani v okolí (ktoré je fakt početné) nepoznám nikoho, kto by bol. Tým nehovorím, že chlastajú. Ale že si príležitostne dajú drink/pivo/víno.

aurora33
27. okt 2025

@anonym_autor no vtipne to nie je ani náhodou. Skôr smutne, a najmä totálne nechutne. Fuj

anonym_0da6f8
27. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_0da6f8 tak ten je hustý... uf. Má zjavne viac životov ako mačka...

@tiezjedna no, uvidime dokedy mu to stastie vydrzi. zavislosti su nieco priserne, velmi mi je ho luto

majlo1234
27. okt 2025
@mircalla

@majlo1234 A kde robis?

@zuzana76 mas pravdu, mne to tiez pride nechutne, aj normalizovanie bezneho pitia oproti tomu, ze niekto povie nechcem nedam si. Ja mam s alkoholom mozno vyostrenejsi vztah, kedze vidim doma, co to s clovekom spravi. Ale tiez byvam na zapade, mame susedov vinohradnikov, a to ked aa vidime na dvore, uz sa flase vytahuju. A mna z toho ide porazit. Dalsi susedia sa hned popridavaju a uz sa sedi a pije. Tato kultura fakt ide mimo mna. Moj muz je z vychodu a tam je to tiez folklor.
@mircalla v bratislavskom korporate. Ludia, co sa cely rok drzia a tvaria dolezito, dokazu z party odist bez topanok, bez kabatov, medzi sebou sa pooblizpvat kolegyne kolegovia. A spustac je tam alkohol. Ale aj na klientskych veceriach tiekla slivovica prudom, klientov som na hotel na ramenach niesla😒proste vidim to vsade. Mozno je ozaj faktor vek, ze mam 34, mozno ludia dostavaju vekom rozum, ale moj otec ma cez 60 a nema ho

mircalla
27. okt 2025
@majlo1234

@zuzana76 mas pravdu, mne to tiez pride nechutne, aj normalizovanie bezneho pitia oproti tomu, ze niekto povie nechcem nedam si. Ja mam s alkoholom mozno vyostrenejsi vztah, kedze vidim doma, co to s clovekom spravi. Ale tiez byvam na zapade, mame susedov vinohradnikov, a to ked aa vidime na dvore, uz sa flase vytahuju. A mna z toho ide porazit. Dalsi susedia sa hned popridavaju a uz sa sedi a pije. Tato kultura fakt ide mimo mna. Moj muz je z vychodu a tam je to tiez folklor.
@mircalla v bratislavskom korporate. Ludia, co sa cely rok drzia a tvaria dolezito, dokazu z party odist bez topanok, bez kabatov, medzi sebou sa pooblizpvat kolegyne kolegovia. A spustac je tam alkohol. Ale aj na klientskych veceriach tiekla slivovica prudom, klientov som na hotel na ramenach niesla😒proste vidim to vsade. Mozno je ozaj faktor vek, ze mam 34, mozno ludia dostavaju vekom rozum, ale moj otec ma cez 60 a nema ho

@majlo1234 Ja som robila v korporate 16 rokov. Na party som chodila minimalne, tam dake ozieracky boli ale davno a par ludi, co je pri 800 ludoch nic.
V novom praci sa nic take nedeje, som tam 3. rok. Mozno je to vek sme vsetci tak okolo 40-45. Ani jeden z mojich frajerov nepil nijako nadmerne, vacsina naopak skoro vobec a mala som ich dost.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_dbcd0a
29. okt 2025

Po takomto niecom by sa mi muz zhnusil.

anonym_e74280
30. okt 2025
@anonym_1332b6

@anonym_autor u nás doma sa žiadny bizar nestal, ale známa raz hovorila, že sa zobudila na to, že tečie voda v sprche nejak dlho. Resp. vnímala, že chlap sa šiel ospršiť keď prišiel zo žúru a potom po polhodine spánku si uvedomila, že tá sprcha stále tečie... Tak šla kuk a chlap opitý spal postojačky pod sprchou, normálne sa oprel o stenu a spinkal.

@anonym_1332b6 toto sa stalo aj kamarátovi, a ani nebol opitý, len unavený po nejakom filmovom maratóne neviemčoho... proste dlho nespal, tak zaspal v sprche, a zobudil sa o pár hodín na to, že na neho tečie voda...

Strana
z5