icon

Cudzia matka mi vyfackala dcéru

28. dec 2022

Rozmýšlala som, či napísať tento príspevok.. no nakoniec som sa predsalen rozhodla, že tak urobím.
Podelím sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, z ktorej ma ešte teraz od jedu trasie..
Dnes som si s mojou dcerkou (3roky) a mojou maminou urobili taký babský deň.. Išli sme do OC do FunnyLandu (v Trenčíne).. Dcerka sa tam krásne hrala, bláznila, našla si tam kamošky, s kt.sa hrala.. S mojou maminou sme sa pri nej prestriedavali.. Potom moja mamina išla domov a zostala som tam ešte s dcerkou.. Sedela som pri stole, dojedala po dcerke hranolky.. pričom som ju stále očami sledovala, kde je a čo robí. V danú chvilu bola pri guličkách a zrazu som uvidela, ako nejakému malému chlapcovi capla po tvári. Tak som sa hneď postavila, že idem zakročiť a vysvetliť jej, že to nesmie robiť a dohovoriť jej..
Lenže kým som k nej prišla, tak prišla matka toho malého chlapca a začala húkať po mojej dcérke a brutálne ju prefackala po tvári!!!!!!! Dcerka začala velmi plakať , bola v obrovskom šoku až sa z toho pocikala. Matka hneď na mňa vyletela, že prečo si nestražim svoje dieťa (pričom ani ona nebola v danú chvilu pri svojom ročnom synovi) a ja som si síce svoju dcerku z dialky sledovala, no nestihla som zakročiť.. Ja som sa jej za dcerkine spravanie ospravedlnila a mrzelo ma, že capla jej synovi.. Ale ako si môže dospelá žena, ktorá má 3deti dovoliť niečo takéto voči cudziemu dieťaťu??? Samozrejme hneď som na ňu vyletela, že čo si to dovoluje, a mala to riešiť inak a nie tak, že mi začne fackať a biť malé dievčatko po tvári!!! Hneď som začala baliť veci, ukludňovať svoju dcerku, ktorá stále plakala.. Všetci neveriacky krútili hlavou a nik nechápal, že takéto niečo si niekto dokáže dovoliť. Naozaj velmi velmi velmi som v duchu predýchavala, čo urobila.. Mala som 100chutí ju tam vyťahať za pačesy a jednu jej vraziť. A môj slovník v mojich myslienkach na ňu tiež nebol zrovna pekný. Nakolko som si uvedomovala, že mám pri sebe dcerku a je tam ďalších XY detí a nieje vhodné jej to akýmkolvek spôsobom "vracať" , kedže sme boli v detskom zábavnom parku.. Zmohla som sa iba na to, a povedala jej, že je CHUDERA a môže sa hambiť za to, čo urobila. Lutujem jej deti, keď takáto MATKA dokáže takto zaútočiť na cudzie malé dieťa, čo potom robí doma s tými svojimi ,keď náhodou "neposlúchajú"? Nejaký pán sa na to nemohol tiež pozerať, vstal a tiež jej išiel slušne vynadať.. V šatni prišli za nami ešte nejaké mamičky, čo boli tiež velmi zaskočené z jej konania. Tá chudera nemala ani tolko chochmesu príšť sa ospravedlniť. Bola tam aj s mužom, ktorý sa za ňu evidentne dosť hambil.
Obsluha tohoto podniku bola velmi zlatá a milá, a velmi ich mrzelo , čo sa stalo.. doniesli dcerke kinderko a dali nám gratis poukaz na 1vstup k nim.
Určite sa tam ešte vrátime a nezanevreme.. Takéto psychicky labilné matky môže ktokolvek stretnúť kdekolvek.. (pevne verim a dúfam,že si tento prispevok snáď konkrétna osoba prečíta a zamyslí sa nad sebou). A áno, dcérke som samozrejme dohovorila, že detičky sa nebijú..

simona20201309
29. dec 2022

@pink_lady ak som si pozrela co za diagnozy dali Like tvojmu prispevku....
Za facky je zodpovedná autorka 🤦‍♀️
Kriste pane akí sme hlúpi národ!!!!!!!!!!!

autor
29. dec 2022

@toskanka ešte tam má to dieťa vycapené verejne

ankare
29. dec 2022

Inak... mám dvoch synov a snažím sa byť vždy pri nich, lebo aj malé deti vedia byť veľmi kruté. Moji sú takí, že nikomu neublizia, ani keď ostatní ubližujú im, preto ich musím aspoň takto chrániť. Väčšina matiek si šťuka do mobilu a deti majú na haku, no a tie si robia, čo chcú. Viem, že sú aj iné deti,ako moje, ktoré aj udrú a bijú druhé deti a beriem to tak, že sú to deti. Ale matka má byť pri dieťati a striehnuť ho, tobôž, keď vie, že zvykne byť aj útočné.
Viem,že sa nedá byť 100% času pri dietati nikomu.
Vy ste mali veľkú smolu, že ste natrafili na túto bezcitnu kravu. Neviem si predstaviť, čo robí doma s deťmi. Nuž ale to je dôsledok tej starej výchovy, že deti treba biť. Mne to neublizilo a som tu. 🤦
Držím palce!

aurora33
29. dec 2022

Ja som naozaj šokovaná koľko dospelých tu považuje fackať malé dieťa ako niečo normalne. No fuj! Z tejto diskusie mi je normalne smutno. V zivote som sa neznížila k tomu aby som dala facku svojmu dietatu a už vôbec nie cudziemu. Na druhej strane nie som matka, ktorá len sedí v kúte a nechá si srat na svoje dieťa. Ak cudzie robí niečo zle tak sa ozvem. Ale preboha fackať cudzie dieťa? Ženy, ktoré toto schvaľujú su choré. Na vine je matka toho malého chlapca ktorá mu mala byt nablízku.

pink_lady
29. dec 2022

@tamitamitami ci sa ti to paci ci nie, si zodpovedna za svoje dieta ty aj za jeho ciny, a ano naihrisku si v podstate povinna byt pri nom...vzdy je za dieta zodpovedny rodic

@toskanka ano velmi rada sa zdrzim komentarov, tuto diskusiu uz nenavstivim, takze prosim neoznacovat...
ak ste este nepochopili ze toto je evidentne prehnana diskusia a mozno aj vymyslena. Ak by mi niekto naozaj BRUTALNE prefackal dieta, tak v tom momente by tam bola policia ...alebo by ju niekto urcite zavolal, kedze by islo o trestny cin...a byt svedkom trestneho cinu a nenahlasit to je tiez trestny cin ;)

kate211
29. dec 2022

@pink_lady suhlas. Brutalne napadnutie riesi davno policia a nie xy matiek na Konovi.

autor
29. dec 2022

@pink_lady prosím, nemaj viac detí.

tamitamitami
29. dec 2022

@pink_lady Áno v tomto sa zhodneme že za svoje dieťa je zodpovedný každý sám tak ako aj za svoje činy. Preto som tam ako dozor, aby som si na dieťa dozrela. To však neznamená že musím stáť pri ňom. Tak tiež keď sa niečo deje zasiahnem nenechám aby môjmu dieťaťu robil niekto zle ako ani nenechám aby moje dieťa robilo zle, ale je mi úplne jasné že deti sa capnú, strčia a poviem ti nikdy som nezažila že by tam niekto byl dieťaťa alebo tam vykrikoval a robil scénu.

Našťastie aj žena ktorá dala 3 facky tomu malému dievčatku bude potrestaná, keďže je zodpovedná za svoje činy.

roxy2
29. dec 2022

Nech sa stalo čokoľvek medzi deťmi, tak tá pani nemala právo zbiť tvoju malú

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
lucky_k
Autor odpoveď zmazal
oldcountryroses
29. dec 2022

@lucky_k maly chlapec bral gulicku jej dcere a nie naopak. A jej dcera mu nedala facku, pisala to autorka vyssie. V každom druhom komente sa to tu aspon trosku prekruca, aby z toho autorka vyšla zle. Hanbite sa vsetky, co takto potrebujete ociernovat autorku. Keby to ta zenska urobila vasmu dieťaťu, ani trochu by ste nenadrzali druhej strane.

sickynickyobsadene
29. dec 2022

Podávas trestné oznámenie??? Si sa zbláznila??? Začala to tvoja dcéra, ona si chránila svoje dieťa. Ja by som si to nedovolila udrieť druhé decko ,ale ty si smiena že trestné oznámenie???

marisoul17
29. dec 2022

@lucky_k aj keby bola vo vedľajšej miestnosti žiadny súdny dospelý človek nemá čo otlkat deti.

bluka2
29. dec 2022

Čítala som to po všetkých tých reakciách ešte raz. Autorka píše, že sedela pri stole a z diaľky pozorovala. Druhá mamička bola hneď pri dieťati, z toho mi vychádza, že dávala na svoje ročne dieťa pozor.
A trojročná capla po tvári. Nevidím rozdiel medzi "capnut po tvári" (ani nie, že po hlave) a fackou. Nie je to žiadne drgnutie a neviem, čo tu spomínate - je to facka, nie? Ak aj nie po líci, po očiach ešte horšie...

lavinis
29. dec 2022

@cyberk si normálna?

lavinis
29. dec 2022
lucky_k
29. dec 2022

@marisoul17 áno, súhlasím! Ale mala si dat na dieta lepsi pozor tiez a hlavne pri tomto ako pise a vyjadruje sa dotycna NEVIEME co sa skutocne stalo a ci vobec 😁

lyci
29. dec 2022

podla mna tie, co tu vypisuju, ze dievcatko dalo facku chlapcovi a strasne mu ublizilo a ze autorka je blazon, ak chce davat TO a ze vlastne je vsetko ok, su kamosky tej zenskej, co bezdovodne zbila dievcatko. inak si tuto diskusiu neviem vysvetlit

toskanka
29. dec 2022

Normálne by ma zaujímalo, aký by bol výsledok vyšetrovania.
@autorka Ideš teda podať TO?

oldcountryroses
29. dec 2022

@bluka2 no ja medzi fackou a capnutim rozdiel vidim. Capnutie určite nie je take silné, ako cielena facka po lici. 3rocna pravdepodobne ani nevie ako taka facka vyzerá, cize taketo vyjadrenia ze mi dala facku atd su scestné. Capnutie po tvari tiez nie je ok, ale medzi detmi bezne a stane sa ktorémukoľvek dietatu.

sickynickyobsadene
29. dec 2022

Pani autorka ešte dotaz.Ked ty súdis ju že automaticky mláti doma deti,tak automaticky ty mlátis svoje decko tiež keď má to tvoje vo zvyku capat druhé deti . Budiš

lasoli
29. dec 2022

@lyci zbila? zasa nerob z toho dramu,zasa ani nevieme co vlastne ta mal bitkarka,tomu decku urobila ked ta mater jeho tak zareagovala ako zareagovala,tiez autorka dojedala hranolky a nevenovala situacii az taku pozornost.

lucky_k
29. dec 2022

@oldcountryroses urcite mas pravdu, dospela sa ma ovlafat a nedat dietatu facku, s tym plne suhladim..ale ja poukazujem na prehnane a az hlupe spravanie autorky, vypisuje kde sa da a chce podat trestne oznamenie, nepride ti to cez? A ko iec koncov boli tam s manzelom dvaja a nezvladli dat pozor na jefno dieta...

bluka2
29. dec 2022

@oldcountryroses možno hej, ale pochybujem, že matku 3 deti by nejaké minimálne capnutie tak vytočilo. Súdim podľa môjho, ten má v 3r. celkom silu. Podľa mňa sa zľakla o svoje dieťa, lebo to "capnutie" nevyzeralo dobre. Chcelo by to vidieť

jana_eyre_2
29. dec 2022

@lucky_k s manželom tam bola žena čo dala facku, nie autorka..

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
lucky_k
29. dec 2022

@jana_eyre_2 áno, ďakujem, máš pravdu

tamitamitami
29. dec 2022

Normálne nemám potrebu sa viac krát vyjadrovať. Ale ženy čítate čo píšete?
Stala sa úplne bežná situácia medzi deťmi jedno caplo druhé, nie nieje to OK nerobí sa to treba zasiahnuť. Tak ako nenechám dieťa robiť druhému zle (chlapček bral guličky) tiež zasiahnem.
Situácia sa dá riešiť ale úplne normálne. Deti úplne nechápu dôsledky svojho konania.
Ale aby jedna dospelá žena prišla k 3 ročnému dieťaťu a dala mu 3 facku? Nie nieje to normálne, každý sa má vedieť kontrolovať a držať si nervy na uzde.
A že autorka podá trestné oznámenie a rieši to aj inde? Ani sa jej nedivím, veď chúďa to malé dieťa. Keby autorka napíše dala mu jednu na zadok alebo capla ho po prstoch, budiš myslím si stále že sa tak situácia nerieši ale vedela by som sa na to pozrieť tým pohľadom je hysterická a nevie sa ovládať.
Každý by si mal uvedomovať svoje konanie a jeho možné následky, autorka sa rozhodla vyvodiť takéto. Asi teda oprávnene a nevymýšľala by si keďže bude k dispozícii kamerový záznam.
Ak sa zľaknem zoberiem si dieťa na ruky a idem za matkou druhého dieťaťa a riešim to primerane tomu čo sa stalo. Nie prídem a VYFACKÁM dieťa.
Keby sa všetci takto správame chcela by som vidieť ako by to vyzeralo.
Tak tiež by som chcela vidieť ako by ste sa tvárili vy keby vášmu dieťaťu niekto 3 vrazí.

oldcountryroses
29. dec 2022

@lucky_k autorka sa musi niekde vyventilovat tak pise tu. Hlúpe mi to nepride. A TO... ja by som nepodala, ale to som ja. Ja by som vylepila tej materi na mieste a bolo by. Tak ci tak, aj keby tym TO vela nevyriesila, aspon agresorke stiahne rit a vedela by ze takto sa nemoze spravat k akémukoľvek dietatu.