Cudzia sponka
dobrý den mozno som blazon ale povecte vy …. máme ročnú dcérku …a dnes poobede som našla detskú sponku ktorá ale nepatrila našej malej dokonca ani mne … vynila by ste za to priateľa lebo ja si myslím že stým má niečo on.. váš názor?
@loyda ona by ju totiz nemala kde nechať
@gabym nie moja mama by jej takú hrdzavu sponku do vlasov nedala
Keby mal milenku, tak zbehne k nej domov, nevlaci ju aj s dieťaťom ku vám domov. Ak áno, tak si si hlupeho vybrala.
@viestta ona byva s mamou a ešte s jednym dieťatom a mama sa stara o to jej prve dieťa
Tak keď si taka istá, že ti fika s chlapom zbal mu kufre a odnes ich k nej. Však vieš kde byva
A priateľa si sa pýtala?Lebo keď je hrdzavá,tak mohol ju nájsť na chodníku,chodbe...
To by muselo byt akí krepi obaja keby obcovali pred malými deťmi.
Ale keďže chlapovi aj tak neveríš tal je jedno co by povedal. Lebo ry máš v hlave zakódované ze ta podvádza a klame
Tak potom sa naskytá už len jedna vec. Načo si s takým človekom, a nevrav ze kvôli dieťaťu to je len alibizmus
Ja som na chladničke nedávno našla magnetku s pannou Máriou a tiež nikomu od nás nepatrí. Neviem asi ma môj podvádza s mníškou alebo čo...
Baby a nepamätáte si ten film s Kate Winslet?
Čo sa zoznámili na detskom ihrisku a zaúradovala chémia? Deti dali spolu spat poobede a oni do spálne. Nie je noc nemožné.
Milá autorka, dúfam, že to nebude tvoj prípad.
@beatrixx1525 s členkou cirkevného spevokolu🙂
Ak ho podozrievas tak nenapadne ked bude na mobile mu daj sponku do ruky s kludnym hlasommakoby mimochodom nech ju vrati, ze si ju ta a ta zabudla… a uvidis
Fuuuha čiže si myslíte ,že Vás muž mal sex s nejakou lolitkou , alebo maloletym ? Lebo dospelá žena nosila pugacky ,alebo 🦄 jednorozcove sponky to je ina veľká vec .Mňa osobné ako dospelacku by max.odpudilo a bol by mi to Max asexualne,mne sa deti , lolitky ani lolitaci nepáčia. Také fajne krajkove nohavičky noo , vlasy , rúž, parfum to už by som váhala, ale pugacky.
Šak sa u Vás hrali deti kamarátky ,alebo rodina. No keď manžel pozerá Hello Kitty , ovečka Shawn, Peppa Pig treba zbystriť , to hej. Mohlo by byť za tým niečo viac.
Nemohla ju niekde dcéra nájsť a zobrať? Moja je napríklad taká straka, že keď nájde, hneď berie ...
@jesenzima nie nemohla dcéra ešte keď mu to poviem sa smeje a prisaha ze to tak neni
Našla si deckú hrdzavú sponku, ktorá tam mohla byť už sakra dlho a len teraz sa našla. Mohla ju malá priniesť od tvojej mami, mohla tam vypadnúť návšteve, ktorú ste mali pred rokom a niekde sa zakotulala, mohli ste ju doniest na topánke, ty z práce atď.. myslíš, že mužova milenka alebo jej dcéra nosia hrdzavú sponku? Našla si blbú starú sponku a nie nohavičky. Myslela som, že ženskú, ktorú vraj podvádzal chlap kým ona vešala prádlo nič neprekoná, ale ty asi hej. Keď tak dobre poznáš tú jeho ,,milenku" , tak choď k nej s tou sponkou a daj jej ju. Možno ti poďakuje. Iste všade hľadá hrdzavú sponku.
Vieš ani sa mu nečudujem, že sa smeje. Však toto je čistá komédia co staráš. Na rozdiel od neho, nám to môže byť jedno, ale jeho už začínam aj ľutovať. Nemá to s tebou jednoduché, ale ešte ho humor neprešiel. Kto vie dokedy to tak bude.
@viestta mimo tému, ale moja spolužiačka nám v 3 ročníku na zŠ rozprávala ako ju mama často zatvárala do skrine keď mala pánsku návštevu... Takže nájdu sa aj také žienky...🙄
@lalenka33 no navštevy nemávam a kazdy tyzden vsetko odtahujem a ta sponka bola hodena za skrinkov co mame pod umyvadlom
@viestta nehnevaj sa aká komédia ak neni pre mňa ten pravý treba ho odhaliť ešte kym sa to da nie to snim ťahať ešte neviem kolko rokov a na vyše nechcem byť zahanbená ….kolko žien pred všetkým zakrývali oči a na koniec oni ostali tie podrazené ani nevedeli ako …treba byť opatrný
Keď nie je pre teba ten pravý, tak sa s ním rozid. Ako civizovany človek. Povedz, že s ním už nechceš byt. Nestrapnuj sa takýmito divadielkami a maj trochu sebaúcty a hrdosti.
A nevzala mala zo školky sponky dievčatku ? Radšej sa presvedc o takýchto veciach, potom sa pýtaj manžela...
Potom je to jasne,zensky instinkt neklame.

Vysvetlení by sa našlo veľa. Možno to je od milenky, ale dieťa so sebou nemala, iba tú sponku vo vrecku/taške. A vypadla jej alebo ju tam nechala zámerne.