icon

Cviky na hrubé lýtka. Skúsenosti a tipy?

ankapal
Dnes o 11:52

Ahojte,
nemate niektora skusenost s cvikmi na hrube lytka ? Nemam zdravotmy problem, len su ku zvysku tela dost silne. Mam 51 kg. Nemam rada siroke nohavice, rada nosim obtiahnute. Cez leto ked zoberiem suknu alebo kratasy je to vidiet.

vierkaa0
Dnes o 11:57

no s tym sa treba jednoducho len naucit existovat. prijat ich take, ake su. cvicenim urcite tensie nebudu 🙂

nikha2809
Dnes o 11:59

Co mi povedala moja trénerka, jedine co vieme dosiahnuť je maximálne pol cm dole z každej strany.Tiez sa s tym celý zivot učím zit

nivea123
Dnes o 12:06

Ak začneš vyslovene cvičiť lýtka, tak budú ešte väčšie. Čo by koľkí chlapi za také dali 😃.

patrike
Dnes o 12:18

Cvicenim ich len zvacsis. Neda sa s tym nic robit.

ankapal
autor
Dnes o 12:26
@nivea123

Ak začneš vyslovene cvičiť lýtka, tak budú ešte väčšie. Čo by koľkí chlapi za také dali 😃.

@nivea123 lenze ja ich mam mlandrave 🙈 priemer 33 cm, niekedy cizmy problem zapnut

anonym_7e67a8
Dnes o 12:28

pri vahe 51 kg aj ked nepoznam tvoju vysku ide skor o fyzionómiu ako taku, stavbu tela.. nie o tuk a s tym veru neurobis nic, len sa zmierit

majus2323
Dnes o 12:28
@ankapal

@nivea123 lenze ja ich mam mlandrave 🙈 priemer 33 cm, niekedy cizmy problem zapnut

@ankapal mne by každý muž čo cvičí závidel ....

ankapal
autor
Dnes o 12:29
@anonym_7e67a8

pri vahe 51 kg aj ked nepoznam tvoju vysku ide skor o fyzionómiu ako taku, stavbu tela.. nie o tuk a s tym veru neurobis nic, len sa zmierit

@anonym_7e67a8 vyska 169 cm, fakt brucho chude, boky skoro ziadne , a nohy cele zle.

natalka13
Dnes o 12:30
@ankapal

@ankapal 33cm, neverim ze nezapnes cizmy.
tolko je cca bezny priemer ruky.

ankapal
autor
Dnes o 12:35
@natalka13

@ankapal 33cm, neverim ze nezapnes cizmy.
tolko je cca bezny priemer ruky.

@natalka13 nie vsetky

bubbinaa
Dnes o 12:36

Lýtka sú veľký problém, lebo akonáhle ich začneš cvičiť, väčšinou práve naberajú na objeme...

anonym_8469be
Dnes o 12:41

Lytka su u niektorych ludi prirodzene velke, lebo horsia paka v clenku a aj na mensej vahe musia vynakladat viac sily. Potom staci tanec,... kde su lytka namahane a uz su hrube. Otazka je, ci su to svaly, alebo tuk. Z tuku sa da zhodit. Bezne cvicit by nemal byt problem, lebo je to huzevnaty sval, nesie celu vahu tela a treba naozaj ho vela a tvrdo cvicit, aby tam clovek pridal par cm.
Vyskusaj cviky doma. Stacia vypony doma na jednej nohe na schodoch, na hrubsej knihe,...

ankapal
autor
Dnes o 12:48
@anonym_8469be

Lytka su u niektorych ludi prirodzene velke, lebo horsia paka v clenku a aj na mensej vahe musia vynakladat viac sily. Potom staci tanec,... kde su lytka namahane a uz su hrube. Otazka je, ci su to svaly, alebo tuk. Z tuku sa da zhodit. Bezne cvicit by nemal byt problem, lebo je to huzevnaty sval, nesie celu vahu tela a treba naozaj ho vela a tvrdo cvicit, aby tam clovek pridal par cm.
Vyskusaj cviky doma. Stacia vypony doma na jednej nohe na schodoch, na hrubsej knihe,...

@anonym_8469be dakujem velmi pekne za radu 🙂🙏

slavomira236
Dnes o 13:08

@ankapal ja mam ceky zivot hrube lytka mame to v rodine s tym nic nespravis

slavomira236
Dnes o 13:08
@ankapal

@ankapal ja mezapnem ziadne vysoke cizmy

slavomira236
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
Dnes o 13:12
@ankapal

@anonym_8469be dakujem velmi pekne za radu 🙂🙏

@ankapal tak presne 40 cm takze tvoje su nic..mam skoro 50 r. 158 cm a 52 kg...ale mala som take aj pri 47 kg. Takze nemas hrube lytka ja mam hrube ale moje su pevne....

anonym_cde275
Dnes o 13:40

Vyser sa na to a užívaj si život.. Bud rada ze ťa tie lýtka nosia 🫶

thereisabear
Dnes o 14:38

Akože obvod lýtka máš 33cm? Ak áno, tak to pomôže jedine psychológ.

saraxyz
Dnes o 14:49

@ankapal si si istá, že máš priemer lýtka 33cm? Priemer?

aperolcek
Dnes o 15:02

@ankapal Pripájam sa, lebo mám lýtka ako futbalista a ktovie, možno tu ženy napíšu nejaký magic trick. 😄 Súcitím s tebou.

ankapal
autor
Dnes o 17:08
@aperolcek

@ankapal Pripájam sa, lebo mám lýtka ako futbalista a ktovie, možno tu ženy napíšu nejaký magic trick. 😄 Súcitím s tebou.

@aperolcek ale asi ich mas vysportovane ci ?