Dá sa spávať v noci v aute?
Ahojte myslíte že by bolo mozne zvládať cez noc byť v aute prečkať ju, voziť sa a cez deň potom spať? S rodičmi sa strašne hádame už veľmi dlho a ja nemám kde bývať a oni sa smejú lebo vedia že má máju v pascí že nemám kde ísť. Mám invalidný dôchodok na psychické problémy ktoré začali v dectve od silných bitiek od rodičov, nedokzem zarobit ani na podnájom. Mám kanceláriu kde podnikám som celé dni tam ale v noci tam nemozem byť 😕.
@tobias123321 mas kancelariu, auto, podnikas...a na najom nemas? A ked sa budes v noci vozit a cez den spat, kedy budes podnikat?
@tobias123321 podnikas, mas invalidny dochodok, prenajmi si nieco lacne, hoci jednu izbu. Je skodlive zotrvavat v toxickom prostredi.
@enka81 tak skocil by som raz za čas na noc do ubytovne osprchovať sa vyprať veci
@tobias123321 ahoj izbu u niekoho v dome za 150€ zoženieš a ak podnikáš a máš auto tak mi to pripadá trochu zvláštne . Však keby si celý deň jazdil minieš omnoho viacej ako za podnájom .
@nelca84 mám také voľné podnikanie nezaberá mi veľa času. Na podnájom mi proste nevinde aj keby som jak chcel a teraz počas korony je strašné malo roboty ☹️
Zdielanu izbu zozenies za 150e a nie, v aute sa neda byvat. Bud zmrznes alebo si z toho privodis velmi neprijemne zdravotne problemy. Zmen kancelariu za taku, aby si tam mohol prespat alebo ubytovňa alebo zdielana izba
@0silvia0 bezsance podnájmy sú drahé a teraz počas korony mám veľmi málo práce ☹️. Zdravotne nedokážem pracovať niekde nedá sa mám úzkostnu panicku poruchu, sociálnu fóbiu už 10 rokov sa to nepodarilo vyliečiť. A v normálnej práci nevydržím viac ako deň
@tobias123321 Tu napr.
@diusqa761 mám invalidny 270€ veľa toho nevymislim za to za prenájom kancelárie dávam 110€. Teraz je málo práce počas celej korony a mám strašne vydavky na všetko okolo podnikania neviem čo mám robiť
@diusqa761 ono vždy tak je že 100-150 eur plus energie, fondy opráv a skončíme na 300€ za jednu izbu
@tobias123321 a potrebuješ k práci kanceláriu keď sám hovoríš že je to také aké to je? Nemohol by si to z domu robiť ?
@tobias123321 tam na tej stránke boli do 200€ už aj s energiami , to tam ste vždy v byte /dome 2/3/4 čiže energie sa tiež delia. Cirka 200€ energie keď sa medzi 4 rozdelia je to menej ako pre jedného. Inak ma už iba potom napadá požiadať o garzónku v mestských nájomných bytoch , tam sú smiešne sumy len tam je desiatky čakateľov. Hlavne vo veľkých mestách. K rodine alebo priateľom by si nemohol ísť ?
Tiez ma napadlo, ci je potrebna kancelaria ked je malo prace. Radsej dat tie peniaze na ubytko a robit odtial. Inak my mame obytnu dodavku, kde sa da byvat aj pocas zimy, kedze ma nezavisle kurenie. Ale to je investicia par tisic za taku dodavku.
@tobias123321 alebo do normálnej práce ísť . Niekde do predajne vykladať tovar alebo niečo čo by si zvládol. Veľa možností nemáš .
@diusqa761 nemohol doma mi je zle tam sa nedá pracovať potrebujem priestor kľud ťa kancelária je peckova 🤗konečne som kludnejsi po toľkých rokoch doma je tu perfektne ale je to v komplexe ktorý sa večer zamiká a koniec a ráno sa otvára o 6:00
@tobias123321 vymen kancelariu za prenajom, inak to nepojde.
@tobias123321 nemyslim si, ze najom skonci na300€. Ja prenajimam dlhodobo (mam tam stalu partiu) a jedna izba vrstane energii je 190€. V BA. Podla mba urcite najdes nieco v podobnej cene. Na aute v noci predsa prejazdis omnoho viac. Nemyslis?
@diusqa761 tie mestské sú zaujímavé to som zisťoval ale je to ako píšeš dlhé čakacie doby a moje mesto ani také neponúka a v iných musíš mať trvalý pobyt ak chceš žiadať. Priateľov nemám extra a do rodiny nechcem ísť starý rodičia byvaju u deťoch svojich.
@tobias123321 tak si nájdi k tomu aspoň niekde brigádu na pár hodín tyzdenne. Budeš mať € naviac niekde na izbu a stále ti ostane kancelária. Však sám hovoríš že teraz máš veľmi málo práce.
@tobias123321 nájdi si spoločne bývanie ako píšu hore. Väčšinou tak bývajú študenti alebo robotníci. Budeš mať vlastnú izbu, môžeš pracovať odtiaľ a zrušis kanceláriu. Kamoška tak býva s ďalšími dvoma ľuďmi a chváli si to 😊
@cimage na podnikanie potrebujem priestor techniku nemôžem to robiť s hocikadial a nechcem to celé rúcať keď som to podnikanie dlho budoval
@simsalabim spal by som na parkovisku. Som z východného Slovenska tu možno tie izby budú lacnejšie ešte len neviem kde to hľadať
@tobias123321 zacala by som hladat na bazosi napr.
Ok, ocividne sa nic neda.. a v tej kancelarii nemozes zostat cez noc? Ved sa zamkni a pospi si na nejakej rozkladacej posteli
@diusqa761 nedokážem pracovať, stačí kus časový niečo pravidelne a som hotový nie som lenivý nechcem sa vyhýbať práci ale naozaj to nejde mám generalizovanu úzkostnu poruchu traumi z nemocníc z týrania ja potrebujem klud. Moja práca ma strašne baví som slobodný len počas korony to nejde. A niekedy zarobím.viac niekedy menej je to nestabilné
@diusqa761 to je asi jediné riešenie aj keď som to skúšal a nezvadol som to. Ja nechápem tomu dajú mi plný invalidný dôchodok sami priznajú že som odpísaný človek ale na druhej strane mám ísť pracovať lebo dôchodok je malý na bývanie - choré
@tobias123321 a čo je dovodom hadok s rodicmi?
@tobias123321 napíš v čom podnikať aký máš cca príjem a v ktorej časti Slovenska žiješ? Nie je možné zrušiť kanceláriu a íst do prenájmu garsónky kde by si aj podnikal ?
@trema nedá mám tu gauč rozkladací všetko parádne zariadené je mi tu veľmi príjemné 🤗. Ale je to veľká budova kde je aj štátna správa a je tu taký rezim že v noci sa tu nedá byť . Podľa mňa by bol každý potom taký múdri keby nemal kde bývať a žil by v kancli za 100€ a Full servis 😀

@tobias123321 A ako budeš riešiť hygienu? V noci aute prespať môžeš, ale ide zima, takže asi nie. Ale ak máš dostatok financií na palivo a kanceláriu, tak prečo nie na nájom? Ved píšeš, že podnikáš. Sú aj ubytovne, využívajú ich robotníci, tak skús pozrieť tam, či by si to finančne nezvládol.