Dá sa vyriešiť náš problém bez toho, aby sme trpeli?
Asi už veľa z vás písalo o podobnom probléme. Som vydatá dva roky. Predtým sme tri roky spolu chodili. Ideálny chlap. Vzali sme sa z lásky, prišlo hneď dieťa. Tri týžde po pôrode mi začal vyčítať, že som zlá matka a také. Mala som asi popôrodnú depresiu a on ešte po mne kričal. Asi sme boli v strese obaja. Po 8. mesiacoch mi povedal, že som tučná, že so mnou nemôže ani spať, lebo sa mu nepáčim. Schudla som 17 kg a vyzerám ako modelka...ale čo z toho. Naviazal sa na malú a mňa ma na háku. Stále sa vyhovára, že je v strese, chytá amoky a vyhráža sa mi, zastrašuje ma. Keď som ticho a nemám názor, máme ideálne manželstvo. Prikazuje mi všetko, lebo som jeho žena a budem ho počúvať. Minule som nechcela pustiť malú do ZOO tak na mňa vybehol, napadol ma a vyhrážal sa mi, že ma zabije. A dodal, že ten kto zarába na domácnosť, ten rozkazuje. Keď chcem niečo robiť a prispieť, zakáže mi to. Chce ma ovládať. Povedala som, že od neho odchádzam, že pre jeho ...neviem aké...stresy mňa biť nebude. Takže nastal problém, že mňa poslal preč a nechce mi dať dieťa. Vôbec neviem čo robiť...Nechcem teraz chodiť po súdoch. Dá sa to nejak vyriešiť bez toho, aby každý trpel??

Veru nie je idealny ale ako to tu uz bolo pisane kazdy si je strojcom svojho stastia a vzdy sa ds zscst novy zivot len trebs proste chciet a tske ze sa neds je blbost ds.ale ked niekto sa len stszuje a nic nerobi preto aby to tak nebolo tak tam len komu ksm pomozme mu tam.