Dali by ste deti strážiť nezodpovednej babke?
Dali by ste deti strazit babke, ktora zabudla zhasnut sviecku a zacala jej horiet zaclona? Ktora nechala unikat plyn? Svokra ma 64r, ale taketo kixy robi. Jej dcera jej deti dava-aj na noc. Ja by som umrela od strachu. 🙈
@anonym_autor núti ťa? Ak áno, vysvetlí prečo nie. Švagriná nech si dáva aj na mesiac
A niekto ta nuti? Radsej svokru zober k lekarovi- moze ist o zacinajucu demenciu ci alzhaimera. A nie tu "spinit" svokru. Aj o svojej mamke by si takto pisala- ci to len pre to- lebo svokra?
@anonym_autor nie nikdy. Rozmyslaj
A niekto ta nuti? Radsej svokru zober k lekarovi- moze ist o zacinajucu demenciu ci alzhaimera. A nie tu "spinit" svokru. Aj o svojej mamke by si takto pisala- ci to len pre to- lebo svokra?
@zuzinka888 svokru mam rada.nespinim jej meno.
Pyta deti a nechape, ze nechceme dat
@anonym_autor pyta deti? Tak ty pytaj svokra, pokoj, babku. Vase deti - vase rozhodnutie.
Rozumne vysvetli babke dovody pre ktore jej deti dat nechces ( tie ktore tu pises ako priklady) a viac to neries.
Nedala. Nedávam deti ani zodpovednej babke. Ona si svoje deti už vychovala, moje si chcem vychovať sama 😀
@anonym_autor a preco jej nepovies aj dovody?
ak pýta deti tak jej povedz prečo jej ich nedáš,veď to je závažná skutočnosť to čo píšeš a odporučiť ju k lekárovi nech jej pomôžu
Pravdepodobne je tam zacinajuci alzheimer. Ak ste to este nezacali riesit, je najvyssi cas.
A k otazke: nie, nedala. Ale ak to robi svagrina, je to jej vec, jej zodpovednost, jej deti.
Po prvé ísť s babkou k lekárovi. Aby nabudúce to neskončilo nešťastím.
Za druhé, ja napr mojej nedávam. Dôverujem jej, ale viem, že by na nich nestačila, nevládala, ak by vystrájali nezvládla by a božechráň nejaké nešťastie, nevedeli by nikto reagovať, ani svokra, ani svokor (už máme skúsenosti). Takže kľudne tak môžu ísť, ale ja alebo manžel s nimi. Sami nie.
@anonym_377ca7 ty si tiez riadne trafena
Však jej vysvetli prečo, nabudúce zaspí a zhorí aj s deťmi?
@anonym_autor A ty si chodiaca dokonalosť že? Nikdy si nemala napríklad haváriu, nič si nezanedbala, na nič si nezabudla že?
@anonym_autor a čo núti tá do toho niekto?
Švagriná je predpokladam svojprávna nech si robí čo chce
@anonym_autor A ty si chodiaca dokonalosť že? Nikdy si nemala napríklad haváriu, nič si nezanedbala, na nič si nezabudla že?
@marsmykkok nie.nikdy.predvidam.🙂som opatrna.
Nedala. Nedávam deti ani zodpovednej babke. Ona si svoje deti už vychovala, moje si chcem vychovať sama 😀
@anonym_377ca7 ved im ich nedavaj na vychovu, ale pre radost vnucat aj babky
Je to vec jej dcéry. Nechápem, prečo to riešiš.
Dúfam, že i neodoberu dcéru. Už sami podarilo odpáliť koberec, veru aj plyn som už zabudla vypnúť a raz som piekla s jedlom aj naberačku.
Skôr by mala byť položená otázka ako pomôcť svokre s jej zdravotným stavom
@anonym_autor a čo do toho pleties švagrinú?

@anonym_autor tak nedávaj