Dali by ste sestre peniaze?
baby mam otazku co by ste robili na nasom mieste. S muzom sme kupili byt a teraz ho predavame a moja sestra ziada aby sme jej dali nemalu sumu cca 25 tiaic aby si mohli vyplatit uver. Hovorila som to muzovi ale ja osobne s tym nie som stotoznena pretoze my ked budeme kupovat druhy byt tak nebudeme mat nan penieza. Co si o tom myslite? Jej muz dost fajci maju 2 deti a on si obcas aj doat vypije
Urcite nie aj ked je to rodina a este ked ides kupovat iny byt a treba ti tie peniaze nebud blazon vsak ona keby bola normalne tak nepyta vsak to uz kde videla pytat na vyplatenie svojho uveru a ty aby si brala navyse treba ist logicky na to prvorade mysli na seba co je pre teba vyhodnejsie
Naco vobec hovorite niekomu co a za kolko idete predavat? V tichosti predat, v tichosti kupit ci odlozit... financie s nikym neriesit. Sestre by som nic nedala.

@ahoj0 nemam slov. Ja zijem bez manikury, cig a alkoholu roky. Nic z toho mi nechyba. Manikuru si vie hadam spravit kazdy aj sam. Naco to musi byt vzdy jak zo salonu.