Dali by ste si preplatiť čistenie gauča?
Mali sme návštevu , dve noci tu spala. Chodí pravidelne, takže vie aké sú pravidlá. Nesmie fajčiť kým tu je a jedlo a nápoje ( tobôž nie horúce) sa nenosia do obývačky na gauč ( hlavne kvôli deťom, ale aj kvôli tomu čo sa stalo teraz). Samozrejme na to kašle , musím stále upozorňovať. Dnes som sa chytila upratovať a našla som na gauči veľký fľak ( zakrytý vankúšmi). Pod gaučom plastový pohár so zbytkami po káve a v ňom ešte aj cigaretový vajgel. Zrejme sa tu vyliala káva a ešte aj fajčilo lebo smrdí celý gauč. V januári som dávala ten gauč tepovať a teraz musím znova. Nestojí to 5€ a my s mužom nemáme práve na rozhadzovanie. Dali by ste to tepovanie návšteve zaplatiť? Musela to urobiť len ona lebo u nás nikto kávu nepije a už dupľom nefajčí .
Hocikto to bol, povedala by som to tej osobe. A preplatiť aj čistenie gauča. A viac by tam neprespala. Bodka.
Nedala by som preplatiť čistenie gauča a ani by som nezakázala návštevy. Len by som dotyčnej osobe povedala svoje
To co je za navsteva, kto su ti to ?
Ved tak ludia sebe blizki (a teda takych co pustis do bytu, duplom spat) ...predsa normalka, ze by priznali, ze jaj prepac rozliali sme daco, ako to napravime.
A nie ze zakamuflovat vankusom ako male deti 😅
A odpad dat pod gauc 🫢
Je úplne jedno, kto sa takto svinsky zachoval. Viac by u nás neprespal. Preplatiť tepovanie by som nedala, ale povedala by som mu svoje a stopla návštevy. To nebola nehoda, to bol vyslovene totálny mamvpi..us.. a neúcta voči vám.
Už po prvom raze by u nás nespal taký človek.. poslala by som mu aj fotky, že prečo..
navsteva ktora nevie respektovat jednoduche pravidla ti urcite preplati tepovanie gauca 😅 myslim ze tuto moznost mozes hned vylucit a odniest si z toho maximalne tak ponaucenie do budúcna
Fajčiť v byte kde su deti. Fujj, to čo za netolerantny humusak musel/a byť .
Hej viem mám jeden doma...však kúp na akciu ...nie najdrahší kus.
Preplatit by som asi nedala,ale viac by u mna nespala taka navsteva.
nedala by som to preplatit ale dalsia navsteva len pocas dna a za mojej pritomnosti
viac sa neda napisat kedze nechces prezradit o aky pribuzensky vztah ide
Ja osobne by som to preplatit nedala ale danej osobe by som poslala fotky toho co tam nechala s popisom ze si idem zaplatit tepovanie gauca a do buducna nech si hlada ubytovanie inde ked nerespektuje to o co sme ju poprosili a ze ak prispeje na tepovanie sa neurazim...
Bola by som nasrata. Podla toho kto to bol tak uz by u mna nespal. Ale zas zakazat navsteve pit kavu v obyvacke na gauci by som nezakazala. Vy kde pijete kavu? My v lete veysinou na zahrade ale v zime ak niekto pride tak pije kavu v obyvacke .