Darček k 30-ke pre švagrinú
Možno to znie hlúpo no vôbec sme si nesadli...hned zo začiatku som bola pre ňu dedinska hus...vraj ona je lepšia lebo je skoro z mesta....nase návštevi sú len nútené... niekoľko krát skúšala brata poštvať no márne....bude mať 30 a keby jej nieco nedam tak ma ukamenuje😃😃...( Hned sme neposlali drobcovi na meniny a vyčítala to) ....mne dala na 30 džbán a poldecaky pritom vie ze vôbec nepijem alkohol😥😥( este aj zabudla strhnúť nálepku,ze to dostal jej muz k 30) detom kupuje veci z vypredajov a strhne nalepky ....co jej dat aby som mala pokoj...dakujem za typ
Naco silíš vaše vztahy. Nezapadla si ty k nej ona k tebe tak preco sa takto trapit.
Ja som sa tiez snažila, ale potom som si treskala po hlave načo ! Vzdy som vyznela blba, lebo LENONA, dala som pokoj a hlavne MÁM pokoj.
sampanske, bonbonieru a ende, viacej by som jej nedavala naco aj??
Takže darček bol poslaný reakcia chcela niečo povedať no miláčik sa ma zastal a už sa neozvala 😃
@sevcikovaa ...a co si jej nakoniec vybrala? 🙂
@sevcikovaa a čo si jej teda poslala?
No mna by tiež zaujimalo co si jej dala 😉
@pribinak takže manžel navrhol az na jej darček dam inu masku a dopisem jej meno a k tomu bonboniéru a namiesto vína krém po 30 na vrasky
Buď za dámu a tetrapakové víno nekupuj 😁, ja keď nemusím toho človeka ktorého treba aktuálne obdarovať, kúpim víno, kávu, dezert... je to také neosobné. Ak chceš vecný darček tak napr. knihu, teraz sú výpredaje kníh aj za euro😁, samozrejme ak vieš že nečíta romantické, kúp Steelovu... ale vyberaj dobre, lebo veď ju dostaneš na najbližší tvoj sviatok späť 🙉

Aj moja svagrina je plna fantazie - aj ked sme vychadzali spolu dobre, dostavala zom darceky typu Crocs v. 35 - v zivote by som si nieco ako Crocs neobula a nohu mam 39, tricko XXS s cenovkou 0,50 SKK a s poznamkou, ze vacsie nenasla, dokonca na 40-tku som dostala ukradnuty sulok zo sackami z Lidla (aj to povedala - akoze aka je ona vtipno- kreativna) a male zlte kancelarske lepiace papieriky. My sme sice dobre vychadzali, len ona je taka ehm svojrazna, ale hodi sa to do "best of".