icon

Darček k 30-ke pre švagrinú

sevcikovaa
3. jan 2021

Možno to znie hlúpo no vôbec sme si nesadli...hned zo začiatku som bola pre ňu dedinska hus...vraj ona je lepšia lebo je skoro z mesta....nase návštevi sú len nútené... niekoľko krát skúšala brata poštvať no márne....bude mať 30 a keby jej nieco nedam tak ma ukamenuje😃😃...( Hned sme neposlali drobcovi na meniny a vyčítala to) ....mne dala na 30 džbán a poldecaky pritom vie ze vôbec nepijem alkohol😥😥( este aj zabudla strhnúť nálepku,ze to dostal jej muz k 30) detom kupuje veci z vypredajov a strhne nalepky ....co jej dat aby som mala pokoj...dakujem za typ

Strana
z2
romanovic
3. jan 2021

Aj moja svagrina je plna fantazie - aj ked sme vychadzali spolu dobre, dostavala zom darceky typu Crocs v. 35 - v zivote by som si nieco ako Crocs neobula a nohu mam 39, tricko XXS s cenovkou 0,50 SKK a s poznamkou, ze vacsie nenasla, dokonca na 40-tku som dostala ukradnuty sulok zo sackami z Lidla (aj to povedala - akoze aka je ona vtipno- kreativna) a male zlte kancelarske lepiace papieriky. My sme sice dobre vychadzali, len ona je taka ehm svojrazna, ale hodi sa to do "best of".

cacianka
3. jan 2021

Naco silíš vaše vztahy. Nezapadla si ty k nej ona k tebe tak preco sa takto trapit.
Ja som sa tiez snažila, ale potom som si treskala po hlave načo ! Vzdy som vyznela blba, lebo LENONA, dala som pokoj a hlavne MÁM pokoj.

nada847
3. jan 2021

sampanske, bonbonieru a ende, viacej by som jej nedavala naco aj??

cacianka
3. jan 2021

@nada847 naco vyhadzovat € ? Max tetrapak a kockovy cukor😉

sevcikovaa
autor
20. jan 2021

Takže darček bol poslaný reakcia chcela niečo povedať no miláčik sa ma zastal a už sa neozvala 😃

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
tykat
20. jan 2021

@sevcikovaa ...a co si jej nakoniec vybrala? 🙂

pribinak
20. jan 2021

@sevcikovaa a čo si jej teda poslala?

zuzki1
20. jan 2021

No mna by tiež zaujimalo co si jej dala 😉

sevcikovaa
autor
21. jan 2021

@pribinak takže manžel navrhol az na jej darček dam inu masku a dopisem jej meno a k tomu bonboniéru a namiesto vína krém po 30 na vrasky

ivanka33
21. jan 2021

Buď za dámu a tetrapakové víno nekupuj 😁, ja keď nemusím toho človeka ktorého treba aktuálne obdarovať, kúpim víno, kávu, dezert... je to také neosobné. Ak chceš vecný darček tak napr. knihu, teraz sú výpredaje kníh aj za euro😁, samozrejme ak vieš že nečíta romantické, kúp Steelovu... ale vyberaj dobre, lebo veď ju dostaneš na najbližší tvoj sviatok späť 🙉

Strana
z2