Darček od svokry pre dieťa - adopcia zvieratka v ZOO
Ahojte
Téma na pobavenie alebo na zaplakanie nechám na Vás...Určite nie som jediná, ktorá ma extrémne "snaživú" svokru..Moj muž ju síce krotí koľko sa dá, ale s čím prišla dnes, tak to už tento rok ťažko prekoná.
Ona si prosím Vás pekne vymyslela, že nášmu synovi, (bude mať 3 roky) chce k narodeninám ponúknuť adopciu zvieratka v ZOO, ale teda že ona to vybaví pozisťuje ,ale hradiť adopčný poplatok budeme my,ideálne by bolo keby sme mali striebornú adopciu ( od 100 do 300 Eur ročne)na ktorú nám prispeje 50 Eur 😀
Bola totižto v Bojniciach s kamarátkou na pobyte a tam prišla na túto myšlienku, čo by náš syn mohol potrebovať v 3 rokoch 😀
Ono myšlienka pekná, podporiť ZOO atd atd...ale nie pre dieťa v 3 rokoch.. Keby mal náš syn viac a uvedomuje si situáciu okej, zvláštny darček ale okej
Vyjadrili sme s mužom náš názor, že na toto je ešte skoro, že myšlienka fajn ale nie pre tak malé dieťa a vôbec si nemusí robiť starosti s tým, čo by "mala kúpiť" Aj keď nič, nám stačí, že príde a venuje mu svoj čas.
Buď rada, že vám domov nepriniesla nejaké zvieratko😉ale zaujímavý nápad asi chce byť potom hrdá, keď pôjde o rok s kamarátkou do Bojnic a bude tam vaše meno😆
No nemám slov... A hlavne ked vymysli takú kktinu, ktorú v podstate platíte vy a ona prispeje almužnu vzhľadom na sumu 🙈
O tom ze nápad pre 3 rocne dieta je uolne debilny ani nehorí!
Ja by som to otočila dala jej proti návrhu. Nech si adoptuje ona a plati tých 250 a od nás dostanete 50e! Na vyšetrenie hlávky sa nechystá? Aby mne niekto určoval, kam moje peniaze dávať!
Keby to bol aspoň nejaký zajo, ktorého by mohol hladkať, idealne vedla u susedov, nepoviem. Ale toto ??
Skús jej nahvrhnúť nech Vám ako darček radšej kúpi lístky do tej zoo. Spravíte si výlet aj podporíte zoo.
no 3 ročný nepochopí čo je adopcia🙂, z jeho pohľadu je buď mám zvieratko o ktoré sa starám a hrám sa s ním alebo ho nemám....nie že niekde je cedulka s mojim menom kupujem zvieratku papať🙂
3 rocny si nemyslim, ze chape pojem adopcia .. takze za mna darcek uplne zbytocny.. a ked uz ho vymyslela, tak nech ho aj zaplati :D
😂😂
To ja ako pozvat cloveka na veceru ale zaplatit mu v zavere len vodu. Do riti by som ju poslala aj s poplatkom. Boze to je sprostô 😂
ja by som svokre naoplátku na najbližšie jubileum tiež darovala takýto super darček, že nech si k šestdesiatke adoptuje zvieratko, že jej radi prispejete 50 euro.
Nech si adoptuje keď chce, vy ste svoj názor povedali.
toto povazujem za fantasticky napad... ale len ak do tej zoo chodite casto, ze by si teda 3rocny (ktory predpokladam ani nevie precitat svoje meno) vedel precitat meno a ze by to sama zaplatila... inak by som ju poslala kade lahsie...
Darcek by to bol ok keby to hradila ona. Nie Vy...
Si vymysli a Vy budete platit. To uz kde sme 😃
Opica drza
A maly to zvieratko uvidi raz za uhorsky rok
@katkaseiner byvame od tej ZOO 280 km 😀 😀
No asi tolko k tomu, ze urcite nie, za prve je malý čiže by si prd pamätal, za druhé odmietnuť to platit bude asi najlepšie a za tretie, čo to vlastne znamena adopcia zvieratká v zoo? To som ani nepočula
Nedementie uz trosku?
Súhlasím, keby bol starší, tak nepoviem, ale takto mi to príde také odveci 😀 Každopádne, nápad fajn, no asi pre staršie dieťa. Asi by som to ale neriešila, môžete byť radi, že sa svokra vôbec o vnúčika zaujíma, čo by za to dali iné mamičky. 😉
Pre starsie v pohode darcek, pre male dieta velmi nevhodny. Citam, ze byvate 300 km od ZOO, tak to je uplne jasne. Svokre povedz, ze na to neprispejete a hotovo. Dovodov je viac nez dost 🙂
Ved toto je neskodne riesenie, hlavne to nemate doma 😀
Toto je inak top téma za posledné týždne ti poviem 😃
Mňa by to potešilo viac ako ďalší bager doma... Ale samozrejme, ak by to aj sama zaplatila.
Podľa mňa je to krásne, ja by som bola rada za taký originálny darček, kľudne aj v troch rokoch.
Ale je odveci aby ste to hradili vy, veď keď to chce dať ako darček, nech platí ona 😃😃
A druhé odveci je to, čo čítam, a síce, že bývate 200 km ďaleko 😅
mne pridu totalne odveci darceky, kde ma niekto iny este prispiet :D
Navrhnite svokre, ze ked sa jej to tak paci, tak sa na taky darcek poskladate, ale k jej narodeninam 😄
Tak toto ma uistilo, že superbabku ma aj niekto iný ako my.. Ale pre pobavenie pridám.. keď mal mat malý 1rok, nasla som si x neprijatých hovorov a potom aj správy, že je na FB jedinečná šanca kúpiť magickú magnetickú modulovú tranformačnú stavebnicu..nevedela som či sa smiať, alebo hľadať rýchlo nejaký ústav..ale pravdaže lepší dar bol pre ročného vodný vankúš na pozorovanie..aby teda v tom jednom roku mohol trénovať držanie hlavičky na brušku..opäť som dúfala v blazninec..žiaľ, stále iba perlí a speňuje mi krv.. Ale naposledy som vyhlásila, že ešte jeden super darček, tak začnem nosiť potkany a inú háveď ako dar pre ňu..
@pauli222 😂😂 som rada ze nezijem v tomto svete sama ...Keď sa malý narodil priniesla do pôrodnice krabičku na mliečne zubky a dve sunar kapsičky...Myslela som že ma donuti odísť a vziať si z oddelenia už ročné dieťa 😀 😀 a nemusim zrovna hovoriť že hladala školku v ktorej je už príprava na prve svate prijimanie a to este ani do školky nemal ist...Hold babičky su babičky...
Sa smejem....... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Krabičku na zúbky...... Dpc..... By som sa opýtala či došla zubkova víla a či treba vyraziť zuby

Keď to chce, tak nech mu to zaplatí celé. Vy taký darček nechcete, je podľa vás pre vášho syna nevhodný. Vyjadrili ste sa, nič viac k tomu netreba dodať. Ale pobavila si ma.