Dávala som synovcovi sáčkovú polievku: Je to problém?
ahojte cez vikend som mala na jednu noc u nas neplanovane 6 rocneho synovca, ja mam 7 rocnu dcerku, v nedelu som nestihala varit lebo som dorabala nejake veci na pondelok do prace a deti chcel na obed polievku a palacinky, kedze synovec jedinu polievku co zje je vyvar s rezancami, tak som spravila ale zo sačku, + palacinky s domacim dzemom tomu, svagrina si prisla v nedelu podvecer po syna, o hodinu bola naspat ale z takym revom na mna ze z akeho dovodu som do jej syna napchala sačkovu polievku, ci neviem ake je to skodlive ze to uz som mu mohla dat rovno jed na potkany, ze co ked mu z toho bude zle ze co ona bude s nim robit, pytam sa ci sa mu nieco stale alebo ci ho boli brusko z toho takze zatial ešte nie ale kto vie co bude neskor, ze ci toto ja bezne pcham do svojej dcery--pritom to bola sackova ktoru sme mali u nas asi po roku, ja fakt taketo polievky nerobievam skoro vobec..ale fakt nenormalne na mna vyletela akoby som mu neviem co dala..mna to potom aj mrzelo lebo hned na mna vybafla ze ci som si nemohla uz najst tu hodinu a spravit klasicky vyvar lenze naozaj som toho mala vela do prace spravit.a muz nebol doma takze sama s dvoma detmi..navyse neplanovane lebo to nam len v sobotu vecer oznamili ze potrebuju drobca u nas nechat cez noc..ako to fakt som urobila nieco take strasne? samozrejme co som zistovala tak doteraz malemu nic nebolo z toho
@babulkomale začiatok puberty.. prvý syn bol vždy veľmi chuducky, ako dosiahol 11r tak začal priberať.. tak isto dcéra pribrala v 10tich rokoch.. nie výrazne, len tak že vidno ako sa im menia tela, dospievajú - chlapec muznie, dcéra začína mať ženské tvary a tuk sa im ukladá ľahšie ako predtým.. tak isto sa im menia priority a do pohybu ich treba viac hnať ako to bolo keď boli mladší..
@jana_eyre_2 ok, ďakujem.
Všeikým prispievateľkám odporúčam do pozornosti tento odkaz: https://www.sme.sk/c/4181303/glutaman-sodny.html

Autorka ako je to teraz so svagrinou? Nebavitw sa ?