icon

Dcéra je na mňa naviazaná

27. dec 2022

Ahojte,
týždeň pred Vianocami k nám prišla rodina na sviatky. Aj nám to vyhovovalo, keďže v ten týždeň som šla "na poradňu", odvtedy je na mne prisahám "zavesená". Nič nemôžem bez nej robiť, samozrejme hraje sa, a vydrží aj sama ale večer je to jedna katastrofa pritom so zaspávaním nebol problém trz musím pri nej ležať kým nezaspí tvrdo, inak plače. Do škôlky chodí len do obeda keďže som doma, nakoľko som PN kvôi rizikovému tehotenstvu. Čo sa týka spánku, už som na ňu aj kričala že je už veľká a chcem sa aj ja vyspať, ale ona že sa bojí. Skúšali sme aj svetlo aby sa nebála ale aj tak .... už sme zúfalí ...

Strana
z2
althejka
28. dec 2022

Lebo vie ze sa nieco chysta. A to fest otrasie jej svetom . Oni to vycitia aj keby to clovek robil najlepsie ako vie. A aj to ze sa obcas menia na male "pijavice" a vyzaduju iba mamu, no tak to je normalne, ved mama je jednotka volba 🙂 , ci vo dne ci v noci.

autor
28. dec 2022

@gelifil ešte raz prečo CHÚĎA DIEŤA? keby som ju mala v prdeli tak sa tu nepýtam. A dieťa určite nechcem odpratať, vzťahova výchova? Stačila mi kamoška ktorá sa riadi IG, celý naozaj celý život podriaďuje dieťaťu ktoré nemá režim a skáče jej po hlave. Nedajbože aby dieťa v niečom opravila len aby neutrpelo jeho sebavedomie. Určite mám inú výchovu ako mali naši rodičia. Malej sa pýtam čo ju trápi atď a ano aj kvôli tomuto som sa jej pýtala ale nevedela. Takže tebe smutno nemusí byť, je to moje dieťa a vzťah máme podľa mňa super.

autor
28. dec 2022

@althejka že pijavica 😀 vieš že možno máš aj pravdu len potom tu čítam komentáre že je matke smutno za dieťa pritom s nami nežije a nevie ako to u nás je.

gelifil
28. dec 2022

to je fakt super vztah, ked dieta UŽ tyzden si dovoli nespat podla tvojich predstav, tak na nu vrieskas🙄🙄🙄

autor
29. dec 2022

@gelifil opravila som sa, zvýšila som hlas. Ty s nami nebývas takže nevieš ako to u nás funguje. Takže ľutovať moje dieťa nemusíš

gelifil
29. dec 2022

Staci mi, ako sa tu prezentujes

autor
30. dec 2022

@gelifil naozaj ti gratulujem, si asi mama roka ktorá nezvýši hlas, ja taká dokonalá nie som ...

gelifil
30. dec 2022

neodstrkujem svoje dieta kvoli svojmu pohodliu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
autor
31. dec 2022

@mirco50 ja k psychologicke určite nepôjdem a prečo aj? Oľutovala som to neraz že som kričala na ňu ale stalo sa. Dnes aby každý šiel ku psychológovi s každou hlúposťou.
@gelifil ja ju odstrkujem? Vedz že to že niekto pridá na MK diskusiu neznamená hneď že je taký reálne v zmysle kde je písané že na ňu vrieskam nonstop, nežijes s nami.

gelifil
31. dec 2022

Načo dokola opakuješ, že s vami nebývam?Prečo by som mala?

autor
31. dec 2022

@gelifil pretože sa vyjadrujes, že ľutujes moje dieťa kvôli tomu že ju odstrkujem. Akoby som ju odstrkovala nonstop, tak preto. Malá má lásky habadej 😉

Strana
z2