icon

Dejú sa mi divné veci

22. sep 2021

Potrebujem poradit, najlepsie niekto kto ma skusenost, som vystrasena deju sa mi divne veci. Nieco/ niekto ako keby sa zameral na detske veci alebo moju dceru.Neviem uz co si o tom mysliet vcerajsok ma dorazil, zobudila som sa v noci na buchnutie, dcerina babika sediaca na zemi opreta chrbtom o nabytok spadla na zem, Proste nemohla sa zosmyknut sedela v takej polohe ze je to minimalne pravdepodobne, medvedik taky ten co vydava melodiu na spanie sa v minulosti zapol sam od seba a zacal hrat vecer v tme nocnik sa nadvihol nad podlahu ako ked ho za jeden roh niekto nadvihol a dosadol na zem, rok som teraz bola v podnajme dvakrat sa tam zazalo same svetlo raz ked zacala dcera plakat nadranom a ja som bola vedla v izbe sa rozsvietilo. Izbu mam vysvetenu ale mam nejake knihy o magii nemam ich dlho cca taku dobu co sa deju tie veci nestihla som ich citat este a dake karty na vestenie pojdem to vyhodit ale proste su to malickosti ale furt furt daco. Myslite ze to moze suvisiet s tymi predmetmi alebo skor s jej osobou ked je to ako keby zamerane na nu, zaroven ale mam pocit aj ja ako keby som prekliata nedari sa mi vo viacerych smeroch v zivote plus zla psychika. Co mi pomoze ? Viem ze niektore si budete mysliet ze som sibnuta aj ja uz mam niekedy pocit ze asi som ale fakt mi je to cudne clovek si povie pri jednom ok nahoda ale tolko veci za sebou..

Strana
z2
lujza123
23. sep 2021

S knihami a kartami to absolútne nemá nič spoločné. Je to hlavne o psychike, človek je ten co tomu dáva silu. Vynikajúco to popísala @moonlight1210 s tým plne súhlasím....

Pomáha nahlas to poslať preč. Pripadne vysvetit, zapáliť salviu... Sú to všetko pomôcky pre ľudskú psychiku, keď je silnejšia je odolnejší voči takýmto prejavom je ich menej...
Ale reálne navždy sa zbaviť ducha ci niečoho horšieho z domu nieje také jednoduché a málokto to dokaze

Ps: bývala som pár rokov v anglicku v dome kde strašilo (dokonca to tam boli aj natáčať v rámci nejakého dokumentu), tak isto som robila na hrade takže o týchto veciach by som mohla písať romány..

sardinka32
23. sep 2021

Ja Ti poradim ako veriacej. Okamzite vyhod vsetko, co suvisi s magiou. Kup si domov krizik a zaves nad vchodove dvere. Kolegyna ma v rodine exorcistu a poviem Ti, ze vselico mi porozpravala. Nerobila si niekedy daky rituál dietaťu ale sebe? Kadenie zapáleným uhlíkom, vestenie, bylinkové rituály alebo nieco také...vtedy sa otváraju cesty zlým duchom. V dalsom rade ty chod na spoved a vyspovedaj sa z toho, ak si to robila. Ak budes citit, ze sa nieco hybe, deje...pouzi formulku..."V mene Jezisa Krista Ti prikazujem odid a uz sa nevracaj. Amen." Ak ani toto nezaberie a vysvatene to doma más, vybrala by som sa za knazom.

rubinka
23. sep 2021

@sardinka32 - konečne sa našiel niekto kto vie o čom je reč. No ako vidíš sú tu poradene kdejake bosoracke metódy a potom sa ľudia divia čo sa v ich živote deje.

kakawah
23. sep 2021

@moonlight1210 som si teraz uvedomila, koľko pravdy si napísala. Mam známu, strasne negatívne všetko berie, nič sa nedá, všetko zle sa jej deje, všetkého sa bojí, denne plače, len tak, pre všetko, všetky nešťastia sveta berie na seba. No je toho veľa. Nič pozitívne. Ona mi už toľko prihod povedala... To je na knihu. Ona tvrdí, že mama nebožka za ňou chodí. Jej mama už nezije 25r..A že vraj celé roky za ňou chodí. Ona sama je strasne dusevne slaby človek, má veľa zdr. problémov, a čo je najhoršie, taha so sebou celú rodinu. Snažila som sa jej pomôcť, rôzne, ale odmieta, podľa nej sa nič nedá, ja sama som dosť silná, to viem, už by má * EBLO, keby to bol opak. Keď sa stretneme, sa tolko napocuvam😫.

rubinka
23. sep 2021

@kakawah - a stačilo jej poradiť aby dala za mamu slúžiť omše to sa robí keď nejaká duša chodi a týmto spôsobom prosí o pomoc volá sa to Gregorianske omše.

kakawah
23. sep 2021

@rubinka aj to som jej radila, aj my dávame za maminku, len toto jej tiež pride nonsense, lebo nezije na Sk. Ona si to vysvetľuje po svojom, že mamka je jej anjel strážny.

lujza123
23. sep 2021

@sardinka32.... Ako sa môžu pri kadeni zapalenym uhlikom otvárať cesty zlým duchom keď sa to robí aj v kostole? Kadidla a kadidelnice prišli do Európy s kresťanstvom.

rubinka
23. sep 2021

@kakawah - tak je to na škodu veci lebo takto chodia duše ktoré su ešte v očistci a potrebujú modlitby a tie omše. No keď si nedá kamarátka povedať tak nič s tým nenarobíš.

ummimaryam
23. sep 2021

Ahoj. Zober vsetky knihy o magii a vsetko co mas, karty a vsetko, a spal to. Iba vyhodit nestaci. Spal to, a povedz: v mene Boha, odid odtialto. Modli sa k Bohu qby vycistil priestory tvojho bytu od vsetkych entit. Hladaj utocisko v Bohu od Satana. Snaz sa dat psychicky do kopy, rataj dobre veci v zivote ktore mas. Ver hlboko v srdci ze si chranena a neustale pros Boha o ochranu teba a tvojej dcerky. Najma pocas sumraku. Tieto veci sa zivia strachom. Nech ti Boh pomaha...

ummimaryam
23. sep 2021

Este chcem dodat ze som moslimka, a my Ked mame problem s demonmi a duchmi, Tak v dome recitujeme alebo aspon hlasno prehravame tuto kapitolu z Koranu. Mozes to skusit. ☺️ Iba to hlasno hraj v dome.

https://www.youtube.com/watch?v=ieHCmmiYKIQ
Strana
z2