Deň matiek a ja som nič nedostala
Spomenul si na vás dnes manžel? Na mna zase nie. Nie že darček ale ani ešte pekne slovo. :(
Neviem prečo by na teba mal myslieť manžel..on má predsa svoju matku ?
@colsami mame skoro 5 rocne dvojičky a podľa mna je to normálne že manžel aspoň zagratuluje matke svojich deti. U nás doma to bolo bežne tak
@lenka567899 moc to prežívaš... on má popriať svojej mame a ty svojej.
A deti nič zo škôlky nedoniesli?
@tiezjedna na MK každá druha žena všetko moc prežíva… 🙄 iný koment vas nenapadne
@lenka567899 tvoj manžel nie je tvoje dieťa...
Tvoj manžel ti dáva darčeky na Deň žien, meniny, narodeniny, meniny, výročie sobáša, prípadne aj výročie, zoznámenia, ale na Deň matiek ťa majú obdarovať detičky.
@mamkalentedkova váži si ju ako matku svojich deti, ide vzorom pre ich deti a vychováva ich aj tým, nie je zgrlavy kúpiť jednu kyticku
Autorka nepotrebuje dar za milión eur, ale ruku na srdce, každú z nás poteší mala kyticka
@autorka je to smutne, mne muž kúpil kvety a syn obľúbenú coko. Som rada a ja zas pôjdem so synom kúpiť nejakú drobnosť na deň otcov
@lenka567899 prepáč, ale príde mi to detinské... To je celé. Ja by som fakt nečakala, že manžel sa mi bude vyznávať ku dňu matiek. Ja som dostala darčeky od detí, adekvátne ich veku, manžel ich za to pochválil, ale to je tak všetko. Včera objal svoju mamu, bola akurát u nás, ja som ráno zase zavolala tej mojej. Hotovo.
Nechapem mne nic nedaval ani nevravel muz, je to sviatok pre deti, celkovo je to trapne ako valentin a podobne, spravat sa cely rok k sebe je uprimne, nie jeden den vsetci si pridavaju darceky trapas, ja som dostala nakreslene od deti srdiecko a som stastna nic viac nepotrebujem ani nikde to vesat
Autorka, ja som tiež trocha sklamaná, je prvý rok, čo oslavujem deň matiek, a čakala som, že manžel aspoň mi zagratuluje, poďakuje sa za starostlivosť v mene malého syna. Dobre by mi padlo. A úprimne, čakala som to, že ho to napadne. Ale blahoželal iba svojej mame. Tak asi budem musieť počkať, kým dieťa začne chodiť do škôlky, a niekto iný ho k tomu navedie 😔
Tak aby si vedela, že nie si sama s takými pocitmi.
Ani ja 😁 teoreticky mohol ísť s malými deťmi kúpiť čokoládu, ale smutná z toho určite nie som. Včera mi doniesol zákusky len tak a dnes mi spravil sám od seba skvelú kávu, takže aj bez blahoželania ku dňu Matiek mám spokojné dni 🙂 ale nezabudol mi pripomenúť, aby som mu pripomenula, aby tej svojej zavolal 😄
Nie a absolutne mi to nevadi. Vzhľadom ku dnu matiek si pre mna syn prichystal vystupenie a robeny darcek v skolke, druhe dieta mi svoj darcek da zajtra - vyrabal v skolke. Su zlatucki a velmi sa snazia. Manzelovi predsa nie som mama 🙂
Asi si pleties den matiek s Valentinom. Ty gratulujes ku dnu otcov?
@lenka567899 môj muž kúpil- dal deťom, tie zagratulovali- bolo to milé ☺️ a áno môj muž nie je môj otec a tiež kúpim niečo na deň otcov a deti mu zagratuluju- o deti sa stará príkladne- takze si zaslúži 😉 keď budú deti staršie, dúfam, že si spomenú ☺️
@lenka567899 mojej mame som zavolala, muz mi nepovedal ani slovo. celkovo nie som fanusik tychto sviatkov. deti v skole vyrobili, budu mat program, to mi staci.
@lenka567899 ja dodam, ze zeny na mk pozeraju vela telenoviel a romantickych filmov 😀
@lenka567899 majú si spomenúť tvoje deti, manžel nech si spomenie na MDŽ, narodeniny a meniny.
no ak pre teba nemá ani pekné slovo tak vy máte väčší problém než nejaký deň matiek 😉
@lenka567899 nič si tu z komentov typu ze on ma vlastnú matku nerob... pokial mate deti, si matka jeho deti predsa! A ano, je to smutné... mna hneď ráno čakala kytica v kuchyni spolu s coko fidorkou.😊
Tiež mu "za nas všetky 3" dávam darček ku dňu otcov.
@lenka567899 mňa by to mrzelo...každemu chlapovi sa občas stane,že na nejaký sviatok zabudne....výnimkou nieje ani ten môj...dnes ešte nieje doma,tak čakám🤣,či nezabudol uvidím....niesom jeho matka...len matka jeho deti,ale áno očakávam...a čo🤷
Mám takého tusaka že zabudne....tak prinesie kvietok zajtra ..nič sa nedeje...
Jasné že stačí len bozk na líce....ale poteší keď si spomenie...
Zasa nelipnem na tom nejak....ale očakávanie mám, aj na ten blbý Valentín, aj na MDŽ,....keď niekto píše že nedostáva že načo,prečo....že prejavovať lásku každý deň,tak to áno....ale nech nepisu,žeby ich to nepotešilo,neprekvapilo....píšu to len preto lebo nedostanú nič,alebo nemajú taký zvyk....ale kto pohrdne čokoládou,bonboniérou....len tak lebo tá má rád....žiadna...
väčšinou deti niečo spravia,kúpi niečo deťom a tie mi to potom s ním dajú....zahreje má pri ❤️.ale viac krát som si buď ja alebo on nespomenuli pri tom pracovnom kolobehu....buď odbehol.z.domu,aj keď som povedala kašli na to,nemusíš(nemyslela som to vážne,len tak zdvorilostne povedala 🤣🤣🤦).alebo priniesol na ďalší deň...ako nič sa zasa nedeje....
@pribinak to napísala výstižne 😉
Preboha...nemám depku,vyrobím si depku?Možno ti večer dá skvelý sex a povie ti pri tom všetko dobré mami.To bude už stačiť?
Strašne problémy hľadáte niektoré tam,kde vôbec nie su
Môj muž kúpil aj mne aj mojej mame dokonca.
Ak si pred tým roky nedostavala tak by som to asi neriešila ak si len tento rok nedostala tak by ma to zamrzelo ale nerobila by som asi nejaké scény ak si na každý další sviatok spomenie 😄 ja som tento rok zabudla na výročie napríklad
@pribinak verím tomu,že autorka na deň otcov mužovi varí jeho obľúbené jedlo ,alebo mu tiež kupuje darček .
Nemám manžela, partner mi doniesol včera kvety... Len tak... A darček ku dňu matiek som dostala od dcéry, vyrábali v škole plus mi pripravila doma jedno prekvapenie.. Minulý rok pripravovala viem ze jej pomáhal s darčekom exmanzel. Rovnako tak ale robíme aj pre jej otca na deň otcov niečo handmade.
Aj keď ti manžel nedal nič mohol spraviť niečo s deťmi aby ti to dali.
@mamkalentedkova to sa musíš opytat autorky

@lenka567899 si mama Tvojho muza?
Ci mate malinke deti a nic s nimi nezorganizoval...?