Deň matiek a ja som nič nedostala
Spomenul si na vás dnes manžel? Na mna zase nie. Nie že darček ale ani ešte pekne slovo. :(
To su zas komenty 🤮
Otec ma ist detom prikladom. Kto ma deti ucit ze matka ma sviatok? Suseda? Dedo? Spoliehat sa na ucitelky??? Grrrr
V idealnom pripade pri 5r detoch --> ist s detmi kupit kvety, navarit nedelny obed aj s kolacikom a nakreslit obrazok. Vymysliet vylet, spolocny cas. S pusinkami mamke pogratulovat.
Kedze ani ja nezijem v idealnom svete, tak mi deti aspon s ucitelkami v tej skolke obrazky urobili. Muz je cely den prec, ale teda verim ze vecer tote kvety donesie a SPOLU mi ich daju
@lenka567899 za mna je nespravne toto od chlapa cakat.. na den matiek. NIE SI JEHO MAMA. Ano mozno nejaky premotivovany otecko ktory pochopil ze ak toto neurobi na den matiek tak ma zarobene na pruser, tak mozno taky nieco take urobi, ale za mna normalne zmyslajuci chlap ktoremu to zena nenaznaci, tak to neurobi. Ja to od svojho cakat ani nebudem. Nechajte dychat tych vasich chlapov v klude.
@lenka567899 moj si vzdy spomenie v tom zmysle, ze detom povie, ze mamina ma dnes sviatok. Robievame to vlastne pri kazdom sviatku hocikoho z rodiny, vcera mal najstarsi syn 5 rokov, tak sme aj mladsej 3,5 rocnej povedali, ze ma jej brat narodky, nech mu povinsuje. Mame 3 deti, najmladsie ma 3 tyzdne, ja som dnes k sviatku dostala spanok, muz sa cele rano hral s detmi a ja s mojou malinkou rozvalena na gauci. Ale nezabudol muz poznamenat, ze to nemam k sviatku, ale preto, lebo som unavena a nevyspata 😂
Ahoj, 😅 na mna si teda manzel nespomenul a ani ja popravde, ze dnes je sviatok, az kym mi nevyskocila tvoja diskusia, tak dakujem..idem napisat mojej mamke...
Ale ak sa to rata, vcera mi muz kupil 6 flias bobuloveho vyberu..co pijem len a len ja...aj bez sviatku...😍
@lenka567899 deň MATIEK 😉
Taka no mal by sa aspoň poďakovať zato, že si mu dala zdravé deti a, že sa o ne každodenné staráš a co všetko pre ne robíš.. Jasně že aj on ale nato je deň otcov
@lenka567899 spolu s malou mi nakreslili obrazok, staci.
Ex mi pisal 🤷🏼♀️ mala (4,5) nic nerobili v skolke tento rok…neriesim😁
@pribinak presne tak, nic nedostali, tak tu teraz aspoň "zamachruju" a útesu sa tým, že vsak ony nie sú ich matky 👌 Podobne ako na Valentína (to je podla niektorych zas debilny americky sviatok🙈)
Keď nič iné, otec dáva detom príklad do zivota. Inak ja som dostala "mailove" blahoželanie aj od svokra (za krásne vnucky) + plus môj mm kúpil automaticky kyticu aj pre moju mamu. No co uz, asi sme už moooooc premotivovana rodina 🤣👌👍
@lenka567899 ako tie čo píšete ze on mal popriať svojej a ona svojej matke ??? To akože čo ?? Ona nie je matka jeho detí? Nenosila ich pod srdcom aspoň to pekne slovo jej mohol povedať to by ho hádam nezabilo a je mi ľúto že to nerobia ah iný ako vidím
Normalne je mi smutno z vasich komentov a to si hovorite mamy?
Ze vas hanba nefackuje 😒
@adrianka2606 kazdy ma predsa pravo (ne)prezivat tento sviatok po svojom a ziadny nazor a z toho vyplyvajuci koment nie je na hanbu
Tak ja budem asi nevdacna svina ale mne manzel kupil dve cokolady. Pytam sa ho naco to kupoval, ved ja som jeho matka neni. Mne to pride cudne aby muz daval svojej zene nieco ku dnu matiek. Cokolady som zorala, mohla som bez toho byt.
Moj muz to pripomenul detom, ktore mi vystrihli srdiecka z papiera a muz kupil pralinky a ruzu v kvetinaci, ze mi dakuje za som mama jeho detom. A pozval nas a aj moju mamu na obed, kde jej podakoval za to ze je moja mama a ze aj kvoli nej ma taku skvelu rodinu. Moj manzel je uplny - RomanTycka 🙂
@vler Lenze na toto som ja nereagovala...
@lenka567899 nedostala som nic, ale dala som detom darceky 😍
@lenka567899 Pozri, nie si jeho mama. Ale keď niečo očakávaš, treba sa ozvať. Aspoň "Dnes je deň matiek!" a čakať na reakciu. Viem, že to nie je to isté, ako keby to bolo spontánne, ale lepšie, než byť celý deň sklamaná. A neverím, že deti nič nevyrábali v škôlke pre mamičky.
Môj muž kúpil dve ruže. Jednu dal svojej mame a druhú našim deťom, ktoré ju dali mne. Najstarší syn neviem ako dlho hral sudoku, za každé správne vyluštené sudoku mu odkrylo časť obrázka, keď mal ten obrázok odkrytý celý, poslal mi ho whatsapom k dňu matiek, že to robil pre mňa ❤️. Od dcér som dostala kooopu srdiečok, výkresov, otlačených ručičiek a blbiniek, ktoré robili v škole/škôlke aj spolu doma. A klasika, v škôlke vystúpenie pre mamičky.
Je sice pravda ze ked boli deti malicke tak mi za ne kupil kvet alebo nieco. Ze mi to dali detičky.
Teraz sa najviac potesim ich basnicke ci nejaky obrazok.
Tiez mam doma 5-ročnu a prave sme sa vratili z vystupenia ku dnu matiek.
Kazdopadne-muzovi pripominam nech sa ozve aj svojej mame 🙂 ako aj ja tej svojej.
@lenka567899 ináč ja aj svokre gratulujem každý rok a ona mne, pritom nie je moja matka a ani ja jej matka 😉 no čo uz aspoň vidím podľa komentárov že môj muž nie je jediný ktory sa takto správa.. trosku som bola smutná ale teraz som si zašportovala osprchovala som sa a zajtra si idem kúpiť kvety sama pre seba, kúpim si knižku a sadnem si do kaviarne lebo viem ake ťažké boli tieto posledné 5 roky…
@lenka567899 ja som hneď ráno dostala od manžela kyticu a od deti po ruzicke. Dostávam to tak vždy ako som sa stala matkou. A som rada že to tak manžel učí naše deti.
Manzel mal ked tak popriat svojej mame, je to den matiek, nie mdz 😉
Ja som dostala rovnaku bonboniéru ako jeho mama (mame malú dcerku, takze vyrobený darček až budúci rok 🙂) a aj to len vďaka tomu, že som mu pripomínala jeho mamu a spomenula som aj seba 🤣. Skôr sa teším na budúci rok, keď už to bude od môjho dieťatka 😍
@lenka567899 ved nie si jeho matka. Ty mu mas praveze pripomenut, ci uz zavolal tej svojej mame a povedal pekne slovo.

autorka, nič si z toho nerob, ani ja som nič nedostala... len ja si nič z toho nerobím.... 🙂