Depresia zo zubov
Som zufala. Mam hormonalne poruchy, od malicka problemy so zubami. Staram sa o ne ako viem, poctive preventivky a vsetko. Teraz po tehu to ale nabralo obratky . Ustupuju mi dasna, a zuby sa zacinaju posuvat, cakam kedy o ne pridem a to ma ubija. . . Zubar ma objednal na leto a urobi mi mostiky . . .
Baby hambim sa aj usmiat mam strasne depky. Kazdemu pozeram na zuby a ticho zavidim . . .
@alexandra909 presne ako pise to je @jaruskatt to je o dasnach nie zuboch, mas problem s paradentozou. Poctivo dentalna hygiena (zubar ti to vysvetli) plus odstranit zubny kamen, ktory to zhorsuje. Napriklad v Bratislave je specializovane pracovisko na tejto problem na Heydukovej
A odporúčam si najst dobru hygieničku! Musi mat VŠ - bakalar dentalnej hygieny! Len oni mozu riesit a liecit zapal. Vacsina "hygienicieķ" ma lek kurz! 😉
Nechať si ošetriť osmičky?

@zuzu1122 alebo existuju aj lieky na ukludnenie pred osetrenim... ta anestezia stoji ppdla dlzky trvania asi od 200 do 300, aj viac. Vyhoda je, ze ti pri tom moze vytrhnut ci osetrit viac zubov naraz