icon

Deti švagrinej vo veľkom dome narušujú súkromie

5. okt 2025

Ahojte, možno si poviete, že som „trafena“, aj ja sa tak už cítim. Ide o to, že bývame s manželovou sestrou a 3 deťmi v jednom veľkom dome. Izby máme každý zvlášť, jej deti sú strašne nevychované, sú proste všade, sú hlučny, drzí. A dnes to bol extrém išla som sa osprchovať a normálne ma išli pozorovať. To je, si myslím, už cez čiaru, aj keď sú ešte malé, ale mne sa rozum pozastavuje.
Ja už fakt nevládzem byť v tomto dome, je to blázinec. Som veľmi tolerantná, ale taktiež potrebujem kľud s manželom. Šetríme, ale to však nestačí na byt. A ešte viete čo normálne už viac krát som započula, keď som bola v kuchyni, ako sa mi vysmievajú a ohovárajú. Takéto malé deti… je toho oveľa viac, ale aspoň takto to dostať von nemám to komu povedať manžel hovorí že to prehaňam.
A ak napíšete, čo na to ich matka – tá ma vsetko v riti, lebo o deti sa nezaujíma.

Strana
z3
amonet
5. okt 2025

existuje taka mala vec, strčiš to do dveri a zamknes… kľuč sa tomu hovori.

slavomira236
5. okt 2025

@anonym_autor vybav si to rovno s detmi ked to pocujes. A chpdye do ppdnajmu. Takemu to nazivaniu nerozumiem a predpokladam ze este aj rodicia tam ziju

anonym_609c36
5. okt 2025

Nepochopím , a to naozaj nikdy, prečo sa niekto dobrovolne dá na spoločné bývanie s niekým z rodiny.
Vy máte deti? Pracujete ?

anonym_0b954d
5. okt 2025

Zbal si kufre a chod preč. Mi Nehovor že dvaja pracujúci nedostanete hypotéku
By som fakt musela byt trafená aby som sa tlačila takto v fome

anonym_242ab2
5. okt 2025
@anonym_609c36

Nepochopím , a to naozaj nikdy, prečo sa niekto dobrovolne dá na spoločné bývanie s niekým z rodiny.
Vy máte deti? Pracujete ?

@anonym_609c36 kvôli financiám. My tak toez teraz bývame, ale dočasne

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_609c36
5. okt 2025
@anonym_242ab2

@anonym_609c36 kvôli financiám. My tak toez teraz bývame, ale dočasne

@anonym_242ab2 Nikdy.
Ešte by som pochopila nejakú vlastnú jednotku ( vlastná kuchyňa, kúpeľňa, wc). Ale takto ani keby čo bolo.

anonym_242ab2
5. okt 2025
@anonym_609c36

@anonym_242ab2 Nikdy.
Ešte by som pochopila nejakú vlastnú jednotku ( vlastná kuchyňa, kúpeľňa, wc). Ale takto ani keby čo bolo.

@anonym_609c36 a kto sa pýta na tvoj názor? Ja ti len odpovedám na tvoju otázku

anonym_609c36
5. okt 2025
@anonym_242ab2

@anonym_609c36 a kto sa pýta na tvoj názor? Ja ti len odpovedám na tvoju otázku

@anonym_242ab2 a ja som sa pýtala teba ?

dskjhfdlkdjhl
5. okt 2025

@anonym_autor Netreba byvat u niekoho. Keby ten dm bol vas, tak by si mala klud. Ak nemate na vlastne byvanie, tak chodte do podnajmu. Zdravie a klud za to stoja.

anonym_1f3d59
5. okt 2025

Zrejme nemáš deti . Či? Ako ohovárajú dospelú maličké deti?

autor
5. okt 2025
@anonym_1f3d59

Zrejme nemáš deti . Či? Ako ohovárajú dospelú maličké deti?

@anonym_1f3d59 mám jedno ale toto by si nikdy nedovolilo

Vraj sa už idem nažrat lebo som prisla do kuchyne

anonym_51bfac
5. okt 2025

vezmite si hypoteku
poziadajte o obecny byt
chodte do podnajmu

takto byvat si vyzaduje velku trpezlivost, ak sa neda inak tak sa zamykaj povedz im a tak ale teda hlavne si nerobte deti do detskej izby
aky mate plan ? kolko vam chyba do toho aby ste sa osamostatnili?

anonym_d5a459
5. okt 2025

Koho je to dom? Naozaj tam musite byvat? V kupelni sa zamykaj a pracujte rychlo na tom, aby ste sa mohli odstahovat, dovtedy musite strpiet podmienky toho kto vas bol ochotny ubytovat. Mozno tiez nie ste idealni, ktovie.

anonym_51bfac
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si na RD ci pracujes?

anonym_a4b5b8
5. okt 2025

To preco byvate so svagrinou a jej 3 detmi? 3 deti by som si nikdy neurobila. A uz rozhodne netrpela non stop "cudzie" deti. Odstahuj sa. To naco ti taky chlap s ktorym zijes ako na hromadke s jeho sestrinou rodinou.

anonym_51bfac
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a kolko tam uz byvate u svokrovcov?

bielasovicka
5. okt 2025
@anonym_a4b5b8

To preco byvate so svagrinou a jej 3 detmi? 3 deti by som si nikdy neurobila. A uz rozhodne netrpela non stop "cudzie" deti. Odstahuj sa. To naco ti taky chlap s ktorym zijes ako na hromadke s jeho sestrinou rodinou.

@anonym_a4b5b8 ona zrejme nemá kde ísť. To tu vždy takto býva v týchto témach 😕

cyberk
5. okt 2025

by som sa musela zrazit s konom aby som sa k niekomu takto nasackovala.. :D to je tak ked deti maju deti.. vlastne byvanie nikde, ale rozmnozovat sa v cudzom dome to ano.

zmrzlinka2021
5. okt 2025

@anonym_autor

Odsťahujte sa s manželom

autor
5. okt 2025
@cyberk

by som sa musela zrazit s konom aby som sa k niekomu takto nasackovala.. :D to je tak ked deti maju deti.. vlastne byvanie nikde, ale rozmnozovat sa v cudzom dome to ano.

@cyberk mám len jedno a neplanujem sa už rozmnožovat sme tu len dočasne kym sa nepostavime na nohy netreba hned urazať

simona20201309
5. okt 2025

@anonym_autor ty s mužom a jedno dieťa, švagriná s mužom a 3 deťmi, aj starí rodicia?
Prepáč, ale žijete ako cigáni. Ste romovia? Lebo u normálnych pracujúcich ľudí toto nie je normálne.
Mám kamošku s 800e platom a platí si garsónku v KE. Mi nehovor ze sa s mužom nedokážete osamostatniť. Koľko chcete šetriť na byt? Ďalších 10 rokov?
Bud trp, drz hubu a krok ako sa hovorí, alebo so svojím životom niečo urob.
Toto nie je plnohodnotný život ani pre jedného člena takejto domácnosti.
A chcieť kľud s manželom kde sú 4 deti, asi 6 dospelí, spoloc a kúpeľňa a kuchyňa??? Srandujes

simona20201309
5. okt 2025
@anonym_autor

@cyberk mám len jedno a neplanujem sa už rozmnožovat sme tu len dočasne kym sa nepostavime na nohy netreba hned urazať

@anonym_autor radšej by som sa tlačila v garsonke aj s 1 dieťaťom ako toto

anonym_ced51f
5. okt 2025

jeho strana rodiny ti ponukla byvanie.. hold ma to svoju cenu ..ak sa ti nepaci a nemate na podnajom aj ked garzonky poziadat tvoju stranu rodiny o pomoc... alebo nech im dohovori manzel ... nic ine sa ti poradit neda kedze cudzie deti vychovavat nemozes a vlastne nemate

jaskolka
5. okt 2025

@anonym_autor čo na to povedať? Nič iné,ako vyzdrzat,kým sa odsťahujete. Čo akože s tým chces urobiť? Prečo nejdete do podnájmu? Aj keby v 1,5 byte ste boli,to vám trom zatiaľ úplne stačí a máte súkromie

anonym_51bfac
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a kolko je to docasne 3-4 roky ci viac?

anonym_ced51f
5. okt 2025
@anonym_ced51f

jeho strana rodiny ti ponukla byvanie.. hold ma to svoju cenu ..ak sa ti nepaci a nemate na podnajom aj ked garzonky poziadat tvoju stranu rodiny o pomoc... alebo nech im dohovori manzel ... nic ine sa ti poradit neda kedze cudzie deti vychovavat nemozes a vlastne nemate

@anonym_ced51f a na vlastne byvanie nemate tam malo byt dopisane 😀

anonym_609c36
5. okt 2025

Aj odpovieš či obaja pracujete ?

deti95060810
5. okt 2025

radšej v garzónke by som trčala ako takto bývať.
ak sú tam ešte takéto vzťahy tak koniec sveta. ja som bývala s rodinou u mojich rodičov pár rokov tak ale to boli iné vzťahy. žiadne ohovárania, podrazy moji rodičia nedali na môjho manž. ani dopustiť. s deťmi nám pomáhali neskutočne.
to musíš prežívať hotové peklo.

annamalaga
5. okt 2025

Nuž. Deti sa robia, keď nato mám, bohužiaľ. Je to v dnešnej dobe luxus. Švagriná asi nemá kde ísť. Tak je u rodičov. Hold. S troma deťmi sa tak rýchlo neodstahuje ani čo by. A vy bohužiaľ buď odídete alebo vydrzis.

sasa1310
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ďalšia neschopná, čo namiesto toho, aby sa spamätala a išli si zabezpečiť vlastné bývanie, tu bude kydať na rodinu, vďaka ktorej má kde bývať. A je jedno či je to švagriná, či je svokra alebo pes na dvore. Sa ti nepáči, tak sa odsťahuj a nerieš niekoho výchovné metódy alebo akékoľvek správanie. Či čo chceš ju teraz ohovárať alebo nedajbože vychovávať jej deti? Rieš si bývanie, to je tvoj problém

Strana
z3