Deti švagrinej vo veľkom dome narušujú súkromie
Ahojte, možno si poviete, že som „trafena“, aj ja sa tak už cítim. Ide o to, že bývame s manželovou sestrou a 3 deťmi v jednom veľkom dome. Izby máme každý zvlášť, jej deti sú strašne nevychované, sú proste všade, sú hlučny, drzí. A dnes to bol extrém išla som sa osprchovať a normálne ma išli pozorovať. To je, si myslím, už cez čiaru, aj keď sú ešte malé, ale mne sa rozum pozastavuje.
Ja už fakt nevládzem byť v tomto dome, je to blázinec. Som veľmi tolerantná, ale taktiež potrebujem kľud s manželom. Šetríme, ale to však nestačí na byt. A ešte viete čo normálne už viac krát som započula, keď som bola v kuchyni, ako sa mi vysmievajú a ohovárajú. Takéto malé deti… je toho oveľa viac, ale aspoň takto to dostať von nemám to komu povedať manžel hovorí že to prehaňam.
A ak napíšete, čo na to ich matka – tá ma vsetko v riti, lebo o deti sa nezaujíma.
@anonym_autor vybav si to rovno s detmi ked to pocujes. A chpdye do ppdnajmu. Takemu to nazivaniu nerozumiem a predpokladam ze este aj rodicia tam ziju
Nepochopím , a to naozaj nikdy, prečo sa niekto dobrovolne dá na spoločné bývanie s niekým z rodiny.
Vy máte deti? Pracujete ?
Zbal si kufre a chod preč. Mi Nehovor že dvaja pracujúci nedostanete hypotéku
By som fakt musela byt trafená aby som sa tlačila takto v fome
Nepochopím , a to naozaj nikdy, prečo sa niekto dobrovolne dá na spoločné bývanie s niekým z rodiny.
Vy máte deti? Pracujete ?
@anonym_609c36 kvôli financiám. My tak toez teraz bývame, ale dočasne
@anonym_609c36 kvôli financiám. My tak toez teraz bývame, ale dočasne
@anonym_242ab2 Nikdy.
Ešte by som pochopila nejakú vlastnú jednotku ( vlastná kuchyňa, kúpeľňa, wc). Ale takto ani keby čo bolo.
@anonym_242ab2 Nikdy.
Ešte by som pochopila nejakú vlastnú jednotku ( vlastná kuchyňa, kúpeľňa, wc). Ale takto ani keby čo bolo.
@anonym_609c36 a kto sa pýta na tvoj názor? Ja ti len odpovedám na tvoju otázku
@anonym_609c36 a kto sa pýta na tvoj názor? Ja ti len odpovedám na tvoju otázku
@anonym_242ab2 a ja som sa pýtala teba ?
@anonym_autor Netreba byvat u niekoho. Keby ten dm bol vas, tak by si mala klud. Ak nemate na vlastne byvanie, tak chodte do podnajmu. Zdravie a klud za to stoja.
Zrejme nemáš deti . Či? Ako ohovárajú dospelú maličké deti?
Zrejme nemáš deti . Či? Ako ohovárajú dospelú maličké deti?
@anonym_1f3d59 mám jedno ale toto by si nikdy nedovolilo
Vraj sa už idem nažrat lebo som prisla do kuchyne
vezmite si hypoteku
poziadajte o obecny byt
chodte do podnajmu
takto byvat si vyzaduje velku trpezlivost, ak sa neda inak tak sa zamykaj povedz im a tak ale teda hlavne si nerobte deti do detskej izby
aky mate plan ? kolko vam chyba do toho aby ste sa osamostatnili?
Koho je to dom? Naozaj tam musite byvat? V kupelni sa zamykaj a pracujte rychlo na tom, aby ste sa mohli odstahovat, dovtedy musite strpiet podmienky toho kto vas bol ochotny ubytovat. Mozno tiez nie ste idealni, ktovie.
@anonym_autor ty si na RD ci pracujes?
To preco byvate so svagrinou a jej 3 detmi? 3 deti by som si nikdy neurobila. A uz rozhodne netrpela non stop "cudzie" deti. Odstahuj sa. To naco ti taky chlap s ktorym zijes ako na hromadke s jeho sestrinou rodinou.
@anonym_autor a kolko tam uz byvate u svokrovcov?
To preco byvate so svagrinou a jej 3 detmi? 3 deti by som si nikdy neurobila. A uz rozhodne netrpela non stop "cudzie" deti. Odstahuj sa. To naco ti taky chlap s ktorym zijes ako na hromadke s jeho sestrinou rodinou.
@anonym_a4b5b8 ona zrejme nemá kde ísť. To tu vždy takto býva v týchto témach 😕
by som sa musela zrazit s konom aby som sa k niekomu takto nasackovala.. :D to je tak ked deti maju deti.. vlastne byvanie nikde, ale rozmnozovat sa v cudzom dome to ano.
@anonym_autor
Odsťahujte sa s manželom
by som sa musela zrazit s konom aby som sa k niekomu takto nasackovala.. :D to je tak ked deti maju deti.. vlastne byvanie nikde, ale rozmnozovat sa v cudzom dome to ano.
@cyberk mám len jedno a neplanujem sa už rozmnožovat sme tu len dočasne kym sa nepostavime na nohy netreba hned urazať
@anonym_autor ty s mužom a jedno dieťa, švagriná s mužom a 3 deťmi, aj starí rodicia?
Prepáč, ale žijete ako cigáni. Ste romovia? Lebo u normálnych pracujúcich ľudí toto nie je normálne.
Mám kamošku s 800e platom a platí si garsónku v KE. Mi nehovor ze sa s mužom nedokážete osamostatniť. Koľko chcete šetriť na byt? Ďalších 10 rokov?
Bud trp, drz hubu a krok ako sa hovorí, alebo so svojím životom niečo urob.
Toto nie je plnohodnotný život ani pre jedného člena takejto domácnosti.
A chcieť kľud s manželom kde sú 4 deti, asi 6 dospelí, spoloc a kúpeľňa a kuchyňa??? Srandujes
@cyberk mám len jedno a neplanujem sa už rozmnožovat sme tu len dočasne kym sa nepostavime na nohy netreba hned urazať
@anonym_autor radšej by som sa tlačila v garsonke aj s 1 dieťaťom ako toto
jeho strana rodiny ti ponukla byvanie.. hold ma to svoju cenu ..ak sa ti nepaci a nemate na podnajom aj ked garzonky poziadat tvoju stranu rodiny o pomoc... alebo nech im dohovori manzel ... nic ine sa ti poradit neda kedze cudzie deti vychovavat nemozes a vlastne nemate
@anonym_autor čo na to povedať? Nič iné,ako vyzdrzat,kým sa odsťahujete. Čo akože s tým chces urobiť? Prečo nejdete do podnájmu? Aj keby v 1,5 byte ste boli,to vám trom zatiaľ úplne stačí a máte súkromie
@anonym_autor a kolko je to docasne 3-4 roky ci viac?
jeho strana rodiny ti ponukla byvanie.. hold ma to svoju cenu ..ak sa ti nepaci a nemate na podnajom aj ked garzonky poziadat tvoju stranu rodiny o pomoc... alebo nech im dohovori manzel ... nic ine sa ti poradit neda kedze cudzie deti vychovavat nemozes a vlastne nemate
@anonym_ced51f a na vlastne byvanie nemate tam malo byt dopisane 😀
Aj odpovieš či obaja pracujete ?
radšej v garzónke by som trčala ako takto bývať.
ak sú tam ešte takéto vzťahy tak koniec sveta. ja som bývala s rodinou u mojich rodičov pár rokov tak ale to boli iné vzťahy. žiadne ohovárania, podrazy moji rodičia nedali na môjho manž. ani dopustiť. s deťmi nám pomáhali neskutočne.
to musíš prežívať hotové peklo.
Nuž. Deti sa robia, keď nato mám, bohužiaľ. Je to v dnešnej dobe luxus. Švagriná asi nemá kde ísť. Tak je u rodičov. Hold. S troma deťmi sa tak rýchlo neodstahuje ani čo by. A vy bohužiaľ buď odídete alebo vydrzis.
@anonym_autor Ďalšia neschopná, čo namiesto toho, aby sa spamätala a išli si zabezpečiť vlastné bývanie, tu bude kydať na rodinu, vďaka ktorej má kde bývať. A je jedno či je to švagriná, či je svokra alebo pes na dvore. Sa ti nepáči, tak sa odsťahuj a nerieš niekoho výchovné metódy alebo akékoľvek správanie. Či čo chceš ju teraz ohovárať alebo nedajbože vychovávať jej deti? Rieš si bývanie, to je tvoj problém

existuje taka mala vec, strčiš to do dveri a zamknes… kľuč sa tomu hovori.