Detská oslava so skákacím hradom. Ako neuraziť susedov?
22. feb 2023
Ahojte dámy a páni.
Chcela by som radu ohľadne takej banalnej veci, nie je to životný problém ale tak človek rozmýšľa nad všeličím a už tu boli hádam aj horšie otázky 😂
No ale k veci .chcela by som v lete spraviť u nás v záhrade oslavu pre deti aj so skákacim hradom. No chcem spraviť len rodinnú oslavu a neviem ako to vysvetliť susedom keďže nám do dvora zatiaľ žiaľ vidia, ich deti budú stáť pri plote a pozerať a bojím že nám to pokazí oslavu . Zatiaľ sme nedoriesili nejaké súkromie, viem je to blbé. Aby ste nemysleli že som nejaká neprajna ale prídu malé detičky z rodiny a susedove deti sú hrozne divoké a viem že by tie naše hneď vysackovali..Ako to vymyslieť a nikoho neurazit?

Bola by som neoblomna. Je to vasa oslava,vase pravidla. Chcete oslavit s rodinou,tak preco by ste mali zavolat susedove deti. Po skonceni oslavy nech si pridu zaskakat,ale pocas oslavy nie. Dajte si na plot siet su roznych farieb seda,hneda,zelena a nebudu vidiet. Najlepsie dat ju uz teraz na jar,nech si nemyslia,ze to robite kvoli oslave.