icon

Dieťa nemôže chodiť na verejné kúpaliská. Išli by ste sa kúpať aj bez neho?

18. máj 2025

Ahojte
Moja dcérka (5) nemôže chodiť na verejné kúpaliská. Má problémy . Chodí aj na víkendy ku otcovi už . Blíži sa leto , a ja neviem či ísť na kúpalisko so známymi keď nebude doma , alebo nie … som skôr za nie, necítila by som sa najlepšie že som išla , a cítila by som sa blbo , lebo viem , že ona by veľmi chcela ísť , ale nemôže . A kebyže sa ma opýta, čo som robila a kde som bola , keď príde domov , tak o tom ani nehovorím … nechcem jej klamať .
Také pocity mám zmiešané , lebo už mi známa hovorila , že by sme mohli ísť v lete .
Čo by ste robili ?

Strana
z2
michaela329
18. máj 2025

Išla normálne na kúpalisko so známymi, nie si len mama, veď máš aj iný život a s dcérou môžeš predsa podniknúť niečo iné.

solange7
18. máj 2025

Ak sa chces zbytocne bicovat tak nechod.

ibrunova
18. máj 2025

Nevyšiluj a choď.

zuzanka.zuzu
18. máj 2025

nešla by som. k moru môže? radšej by som zaplatila autobusový výlet do Talianska/Chorvátska na víkend za 300e či koľko to stojí než ísť "sama" na kupko... ale to som ja 🤷

michaela329
18. máj 2025
@zuzanka.zuzu

nešla by som. k moru môže? radšej by som zaplatila autobusový výlet do Talianska/Chorvátska na víkend za 300e či koľko to stojí než ísť "sama" na kupko... ale to som ja 🤷

@zuzanka.zuzu a to sa vylučuje? Ja by som šla aj na kúpalisko a užila si príjemný deň s priateľmi a išla aj k moru s dcérou a užila si príjemný deň s ňou - ale to som ja...🤣

ika02
18. máj 2025

Neblbni, to už nepôjdeš ani do baru, večer do kina....? Veď určite s ňou máš milión iných spoločných aktivít. Choď, veď asi pochopí, keď ona ísť nemôže.

jesenzima
18. máj 2025

Áno, išla by som a aj by som je povedala, že som tam bola. Vysvetlila jej situáciu ... Fungujeme tak aj s mojimi deťmi. Keď niečo nemôžu, majú vysvetlené prečo.. a okrem toho, aj sklamanie patrí k životu ..

zuzanka.zuzu
18. máj 2025
@michaela329

@zuzanka.zuzu a to sa vylučuje? Ja by som šla aj na kúpalisko a užila si príjemný deň s priateľmi a išla aj k moru s dcérou a užila si príjemný deň s ňou - ale to som ja...🤣

@michaela329 píšem snáď že sa to vylučuje?? ja by som nešla, ty choď kde len chceš

galganka
18. máj 2025

Chodili sme bez nej a k moru, to nebolo problém.

zuzanka.zuzu
18. máj 2025
@jesenzima

Áno, išla by som a aj by som je povedala, že som tam bola. Vysvetlila jej situáciu ... Fungujeme tak aj s mojimi deťmi. Keď niečo nemôžu, majú vysvetlené prečo.. a okrem toho, aj sklamanie patrí k životu ..

@jesenzima sklamanie z vlastnej matky? a ešte k tomu v 5 rokoch? fíha .... vďakabohu za moju maminku

michaela329
18. máj 2025
@zuzanka.zuzu

@michaela329 píšem snáď že sa to vylučuje?? ja by som nešla, ty choď kde len chceš

@zuzanka.zuzu však aj chodím, našťastie netrpím syndrómom martýra.

jesenzima
18. máj 2025
@zuzanka.zuzu

@jesenzima sklamanie z vlastnej matky? a ešte k tomu v 5 rokoch? fíha .... vďakabohu za moju maminku

@zuzanka.zuzu aké sklamanie z matky 😀 a dokedy mám akože čakať, kým poviem svojmu dieťaťu nie? 5 ročne dieťa už pochopí, že sa nemôže kúpať, lebo niečo...

zmrzlinka2021
18. máj 2025

Jasne že by som šla.

ivik4
18. máj 2025

????? Samozrejme ze by som isla. Vela z nas ma obmedzenia ale nevidim dovod preco by sa zvysok mal obmedzovat kvoli nam tiez.

cyberk
18. máj 2025

Dieta si praveze musi uvedomit, ze to, ze ono ma problem neznamena, ze sa ini budu kvoli nemu obmedzovat…

nikpa
18. máj 2025

Takže ak nemáš doma dieťa tak akože sedíš celé dni doma na zadku? Ja by som sa cítila blbo takto. Samozrejme, že by som išla. Ved nerobíš nič zlé, neschovala si ju predsa doma do skrine 🤷

jaroe
18. máj 2025

toto je vtip?

zuzubb007
18. máj 2025

Nebudeš mať dieťa doma, a radšej ostaneš sedieť doma? Nepríde ti to trošku choré? Však sa idem kúpať normálne s kamoškou, zavolá ťa len raz, dvakrát a už nebudete kamošky, tak si to Váž

deti95060810
18. máj 2025

však keď bude u otca tak by som išla...
moja mama tiež bola tento typ - bez detí nikde nechcela.. Otec raz - dva objednal výlet len pre nich dvoch , k deťom zabezpečil starkú a už išli spolu. mal iný pohľad na ich manželstvo.

lucia13022023
18. máj 2025

Jasne, že by som išla 😁😁 keby ju necháš doma zavretu a ty ideš na kupko, vtedy by som sa cítila zle, ale keď bude u otca a bude mať program, tak sa snáď nebudeš patriť doma ten čas len kvôli tomu, čo si o tom dieťa pomyslí keď o tom ani nebude vedieť 😁

marsmykkok
18. máj 2025

Keby je nebodaj ochrnutá tak nebudeš chodiť ani ty a budeš na vozíčku? Hlavne nerob z nej chuderu-deti majú aj horšie zdravotné obmedzenia ako to že nemôžu na kúpalisko. Kľudne choď.

aniele
18. máj 2025

Jedna bez druhej ani na krok? Takže keď bude chcieť v postpuberte na diskotéku a ty už na to budeš "stará", nepôjde ani ona? To ti len ponúkam opačný pohľad.

terezkaarthuramax
18. máj 2025

Podla mna sa dieta musi naucit akceptovat ze ono sice nieco nemoze ale ini hej.. ja na samej sebe vidim ze je to akceptovať velmi tazke ale...
Nevidim dovod preco by si nemohla ist ked dcerka nie je doma.. urcite budes robit aj ine činnosti a toto proste vynechas ked uz..ti na tom zalezi... napríklad jej povies upratovala som teda ak si aj naoazaj upratovala txk.to myslim.. To ze jej zatajis nieco aby si sa jej nedotkla nie je klamstvo.mne to kamarátky robia..vedia ze by sa ma to dotklo tak mi to nepovedia... A ine mi zase povedia aj to. Co sa ma dotkne.. pozornejde o urazky.. napriklad mi jedna prezradila ze moji velmi dobri priatelia sa rozviedli tak ma to aj zabolelo..ale späť k tvojej otazke..
dieťa sa ma naucit ze tak to je, ze niekto moze to co ono nie. A akceptovat to. Taky je proste svet.

marsmykkok
18. máj 2025
@terezkaarthuramax

Podla mna sa dieta musi naucit akceptovat ze ono sice nieco nemoze ale ini hej.. ja na samej sebe vidim ze je to akceptovať velmi tazke ale...
Nevidim dovod preco by si nemohla ist ked dcerka nie je doma.. urcite budes robit aj ine činnosti a toto proste vynechas ked uz..ti na tom zalezi... napríklad jej povies upratovala som teda ak si aj naoazaj upratovala txk.to myslim.. To ze jej zatajis nieco aby si sa jej nedotkla nie je klamstvo.mne to kamarátky robia..vedia ze by sa ma to dotklo tak mi to nepovedia... A ine mi zase povedia aj to. Co sa ma dotkne.. pozornejde o urazky.. napriklad mi jedna prezradila ze moji velmi dobri priatelia sa rozviedli tak ma to aj zabolelo..ale späť k tvojej otazke..
dieťa sa ma naucit ze tak to je, ze niekto moze to co ono nie. A akceptovat to. Taky je proste svet.

@terezkaarthuramax presne hlavne ju neľutovať ako to autorka robí ale ukazovať jej prikladom že nie je sama čo má nejaké obmedzenie. Napríklad ak pôjdú na zmrzlinu a pozná niekoho kto má alergiu na laktózu povedať jej že napríklad Anka na zmrzlinu ísť nemôže hoci je zmrzlina dobrá lebo ju po nej bolí bruško.

smajliica
18. máj 2025

Keby ty nemôžeš ísť na kúpalisko, chcela by si aby nešla ani ona? Neviem prečo by to malo byť obrátene inak.

sissy27
18. máj 2025

Isla by som. Ak nemoze na verejne kupaliska, tak isto moze robit xy inych aktivit, ktore moze a mozes ich absolvovat s nou.

zobaka
18. máj 2025

dcere zakazal lekar? ak sa da chodte k moru, voda cista

mamamoni
18. máj 2025

Fuuu keby len na kupko 😁 Keď sú moje deti s otcom tak idem kam chcem kedy chcem ako chcem.....Keď sú doma, tak svoj čas prispôsobujem im. A nikdy som nemala žiadne výčitky....

kavasmliekom
18. máj 2025

Iné by bolo, keby si povedala, nech ide k otcovi, lebo ty chceš ísť na kupko a ona nemôže...ale v čase, keď je ona u otca, má program, tak ty choď. Neviem, kvôli čomu nemôže ísť ona, či celkovo do vody, alebo...to je jedno...treba jej vysvetlit, prečo nemôže aj keby chcela a aj to, že keď je u otca, tak ty pôjdeš bez nej.

miadi
19. máj 2025
@cyberk

Dieta si praveze musi uvedomit, ze to, ze ono ma problem neznamena, ze sa ini budu kvoli nemu obmedzovat…

@cyberk suhlasim ale v prvom rade si to musi uvedomit mamička .

Strana
z2