Divná susedka
Mám susedku , nedávno sa nasťahovali,ma malé deti v podobnom veku ako ja. No.. zozaciatku sa mi zdala sympaticka ,vidavali sme sa pred panelákom alebo na ihrisku.. stále sa usmievala a neskôr začala komunikáciu, chcela ma spoznať. Stali sme sa kamoškami...
No.intuitivne mi stále čosi nehralo, mala som divný pocit z nej.
Často smd sa dohodli ze ideme von a ked uz sme čakali, neprišla.. nepísala , až večer sa ospravedlnila ze nwmohla lebo niečo....
Takto sa to stávalo často. Alebo sa stálo že zrušila naposlednu chvíľu stretko a lebo musela ísť do iného mesta, nečakane.. a za 10minutsom ju videla s inou babou vonku aj s deťmi na prechádzke... vtedy mi to došlo,zw klame .
Rozprávala mi vždy neskutočne príbehy, všetko negatívne,o rodine,aki su všetci zlí.. muz ju bije,muz je hajzel a rozvedie sa snim.. svokra, svokor,svagor švagriná, všetkých opísala v zlom,ako psychopatov co jek ubližujú.. bolo mi to divné,az sa mi nechcelo veriť ze to je možné co prežíva. Odstupom času som si začala uvedomovať ze mi asi klame aj v tom, že proste si vymýšľa tie príbehy . Ukončila som kontakt, nechápala co mi je... Onasa ozve raz za mesiac stým ze musíme sa uz vidieť,zw so. Jej super kamoška. Potom sa uz neozýva,pritom vonki ju vidím.
Y myslíte ze môže mať nejakú poruchu osobnosti?
ak sa už nestretávate, tak ju pusť z hlavy
Neriesila by som, uz by som sa nestretavala a tym by to pre mna haslo. Proste kazdy sme nejaky. Su ludia, ktorych nemusim a tym padom ich ani neriesim.
Preco si (autorka) pomazala vsetky odpovede ?!
Chcem prispiet:
- tiez som poznala take zeny a najlepsie je zrusit kontakt a nevsimat si to, lepsie tak, nez ma vo svojom zivote toxickeho cloveka
- napriklad, jedna "kamoska" vzdy slubila ze prijde,nikdy neprisla a ani sa neobtazovala mi napisat,zavolat hoci aj vymyslene ospravedlnenie ze neprijde alebo preco neprisla
- vzdy jej chlapy ublizovali aj detom ale ked som prejavila zaujem a chcela vediet viac (kamosky si predsa povedia) bud ignorovala moje otazky, alebo klamala
- uz si snou nepisem, nepotrebujem falosnych ludi vo svojom zivote

@0silvia0 ano, rozumiem, len som nevedela, co si tym myslela. dakujem