icon

Divný vzťah s partnerom. Kde je chyba?

ahojte,tak som tu nová,už dlhšie čítam toto fórum, že tu celkom fajn radíte.Tak som si sem skočila aj ja po radu, čo s mojím chlapom.Bývame spolu pár mesiacov, akosi sa zmenil a neni to už ten čo býval. Jasnačka, zmena prešla aj mnou, ALE. Sme spolu 8 rokov,od strednej, plánovali sme si všetko, veď aj spolu bývame, pokiaľ nie som služobne dlho v zahraničí, alebo on.atď. Naraz sa z pozorného zlatého a milého chlapa citlivého, stal kritický, sebavedomý bezcitný a surový chlap. Akoby nemal voči mne cit, súcit, alebo jak to nazvať.Trvá to takto už dlhšie. Strašne brutál sa vieme pohádať, vynadať si do tých jebnutých aj horšie, ziapať po sebe, a o deň o tom "nevieme" a vytvárame najzamilovanejší pár pod slnkom a oslovujeme sa zlatíčko, jasnačka, že by som chcela radšej normal vzťah,no neviem, dávam tomu ešte šancu. No partner akoby voči mne ochladol posledný čas. Keď plačem nepritúli ma, správa sa bezcitne, aj slová má bezcitné. O sexe nehovoriac, iniciatívna som ja,boli sme teraz spolu v zahraničí na 16 dní a ani sa ma nedotkol. Žiadne romantické frázičky, žiadne láskanie, žiadne objatia, donedávna to ešte robil. Až na moje naliehanie bol raz sex,ale mne to prosto chýýýba. Tak neviem,čo je za tým.V čom to je ? On tvrdí, že nič, že nemá inú, len nemá chuť. O čo sa jednáá ?
Dík za rady

Strana
z11
michal3691
20. sep 2016

chlap musi mat svoj klud , ak ho zena uhana tak sa to otoci 🙂 kym spolu nebyvaju chlap ma na seba klud stacilo mu sa par krat s frajerkou vidiet a je to . Ale ked spolu zacnu byvat zacne mu vadit ze nema kus kludu sam pre seba 🙂 Dokonale to vystihuje film teoria tigra 🙂

tinuskamartinuska
autor
22. sep 2016

@michal3691 ja ho neuháňam vôbec práveže, a on chcel,aby som sa nasťahovala k nemu. Ja som nežobronila o to,ako je možné, že chlapovi stačí iba občasne vidieť ženu? ved to je divné. Ved ked ma ludi,tak čo toto robi ?

@obsadenemeno no ved toto práve, urcite sliedi po nejakej, ale nic neriesi zatial to viem naisto. Keby mal daku uz to viem, on by to netajil,

hrehusa
26. sep 2016

@tinuskamartinuska vidis to niekedy sa taketo srandicky neoplati hovorit ani riesit, pretoze clovek naozaj nevie co bude o rok o dva o pat.. ani zajtra :/

melynda
27. sep 2016

@tinuskamartinuska tak ono by bolo najideálnejšie keby vo vzťahu to fungovalo tak, že obaja si hovoria všetko, čo si myslia. Že to nepotláčajú v sebe, len bohužiaľ v máloktorom vzťahu to tak funguje.

kajcinka
28. sep 2016

@tinuskamartinuska co to mate za vztah,ze sa uprimne neporozpravate co je vo veci? Ja by som toto nevydrzala ani jediny den v takej neistote,dnes vecer byt tebou by som si zbalila veci pockala nanho a oznamila mu,ze koncime lebo takto to dalej nepojde a pockala by som na jeho reakciu.....ze mas dobre platenu robotu je fajn to ti umoznuje si aspon na zaciatok platit aspon nejaky jedno izbak ana zaciatok,takze odvahu a zbal sa 😉

Strana
z11