Dlhoročná nechuť na sex
ahojte, neviem ani ako začat pisat o mojom probleme......... s manželom sme spolu chodili niekolko rokov a všetko medzi nami fungovalo ci sme mali podobne nazori a ja v intímnom živote bolo všetko tak ako ma byt a potom sme sa rozhodli pre babo a ako som zostala tehotna vykyvy nalad som mavala ako mi byvalo zle a tak som nemavala chut na milovanie tak sme to brali že som tehotna že ok po porode sa to da do poriadku ale dlho po tom co už dcerka bola na svete chut som mavala malo kedy-už v tom obdoby boli hadky kvôli tomu že manželovy to chybalo, potom sa to časom zlepsilo a bolo celkom fajn medzi nami a potom po planovanom druhom otehotneni-chlapceka tak bolo to zase take iste-nechut na milovanie ale potom sme prisli o malého v 23tt, mali sme sa rozhodnut či si nichame važne postihnute babetko, prognozy do buducnosti nevedeli doktori ake by mal malicky ked aj srdiečko vazne chore mal tak sme sa rozhodli radsej ukoncit tehotenstvo-bolo to najhorie obdobie v mojom živote a aj manželove.......po tom co som prišla z nemocnice domov manžel bol ku mne mili ohladuplny, nenaliehal na milovanie až kym som sa ja nerozhodla že mam chut sa milovat a potom všetko bolo fajn medzi nami a potom mi doktor povedal že keby sme chceli babo skusit tak najvhodnejsi čas by bol teraz lebo maternica je v poriadku a že po potratoch večšinou je najlepsie otohotniet že je vysoka šanca že babo bude zdrave tak som zotala tehotna a cele tehotenstvo som bola opatrna bala som sa aby bolo všetko ok tak sme milovanie neriešili ale už ku koncu tehotenstva manžel byval podraždeny lebo mu to chybalo....... synček sa narodil zdravi tak sme sa velmi tesili.....po šestonedeli som bola ok už ale ta chut sa mi nevratila na milovanie a kvôli tomu medzi mnou a manželom vznikaju nezhodi dost velke hadame sa kvôli tomu stale intenzivnejsie a strasne napetie byva medzi nam.....ja mam chut tak 2-3 krat do mesiaca a on by to chcel aspon 2-3 do tyzdna...........hadky sa vyostruju dost až tak že sa pohádame cez sms-ky ked je v robote lebo stale to riesi preco nemam chut ..........skusala som aj ked som nemala chut niečo riesit lebo vydela som že už muž je naladovy a dopadlo katastrofalne že som mu pri tom musela povedat že ma to nebere niekolko krat ...........bola som u gynekológa a tam mam všetkov poriadku a bola som u sexuologičky a ta nam niečo poradila ale nezabera to na mna....... ked nemam chut tak mne vadi ked ma snahu manžel niečo riesit, stegli ma to, neprijemne mi je to, dotyky mi vadia proste všetko mi vadi..............manžel byva pozorny nemožem povedat aj sa stara o deti ale ta nechut na milovanie vyustuje do strasnych hadok.......dnes mi napiasal prepač že som ti pokazil zivot.......... vo vytahu načo si somnou chcela deti.........prepač že vôbec žijem a podobne.......ja som už zufala posledne tri dni stale len plačem lebo neviem čo mam robit ked nemam chut čo sa mam robit len aby on bol spokojni ked je mi to neprijemne.........ja som z nervami uplne vriti ............. ŽIENKY mali ste niektora takyto problem alebo co by ste poradili..........
@miluna777
@miluna777
Lenze problem je ten ze ak sa chcem porozpravat zena nemazaujem ona nevie co ju vzrusi nema zaujem to nijak riesit, volakedy to bolo zle ale nie takto ked chcela ostat tehotna mali sme sexu viac nez dost ako ostala tehotna dovi 😢 a ked som mal snahu byt mili zlaty maznat sa len tak neriesit nic a byt ako chce nepomohla ani rucne ani nijak ajej odpoved ja nemam chut co sa mam riesit? Ja som typze skusim hoci co aby to fungovalo ale ked to niekto vobec neriesi tak tam je to uz uplne tazke 😢 ziadna komunikacia ziadna snaha nieco skusit riesit len odpoved co sa mam robit ked nemam chut iba caka na jeden den v mesiaci kedy ma aku taku chut a to sme mavali paradne milovania niekedy hodinu co sme si to poriadne uzivali jasne niekedy aj rychlovky proste vsetko co k tomu patri nic nasilu ale ze sa daco dokaze takto pokazit by som neveril ale to si musi clovek skusit na vlastnej kozi toto by som ani najhorsiemu nepriatelovi neprial 😞😞😞
@pepo29 Len som sa snažila ten problém načrtnúť aj z druhej strany. Keď sa stále rieši iba "to", tak sa dôjde ku tomu, čo som písala. Že žena dostane vyrážku, len počuje slovo sex alebo sa jej dotkneš. Ja keď nechcem sex, tak nechcem sex. Teda tiež nechcem ani "pomáhať ručne", nechcem žiaden penis v rozkroku, v obličeji ani v ruke, nikde. Kebyže za mnou došiel muž s tým že ok, nemáš chuť, tak sa pome len pomaznať, a potom bol urazený že som mu to nespravila ani ručne, fffuuu, asi by som sa cítila naozaj ako taká šľapka, čo nespravila rajóny tak ako mala. A neskôr už by som sa ani maznať nechcela, lebo veď on to po mne aj tak bude chcieť. Vy máte úplne iný problém ako sex, a tá nechuť je len dôsledok toho. Aký je inak váš vzťah?
Alebo inak: Páčilo by sa ti milovanie s ňou, kebyže to teda rieši, ty vidíš, že tú chuť nemá, nebaví ju to, ale tak sa nad tebou zľutuje a teda dajako spraví, aby bolo? Máš problém s tým sexom ako takým, alebo s tým, že je žena chladná?
Lebo chápem, že odmietanie sexu je pre veľa ľudí odmietanie lásky, a zle znášajú predstavu, že ich už partner neľúbi. Ono to tak treba nie je. Preto ma skôr zaujíma: Ľúbi ťa tvoja žena? Je tým problémom naozaj len sex? Lebo nehnevaj sa, kebyže je inak všetko v poriadku, tak isto o tom s tebou bude rozprávať, budú ju zaujímať tvoje pocity, bude sa ti snažiť vysvetliť, v čom je problém a čo by od teba potrebovala.
Podla mna treba vyhladat sexuologa , a nie ako tu vravia ostatní ze muzi to potrebuju a zeny moc nie . Takto od Teba bud ujde , alebo si najde nejaku kamaratku s vyhodami .
@miluna777
Iny problem daky zavazny neni pomaham s cim sa da snazim sa aby aj ona a aj drti mali co potrebuju aby boli stastny, ale pre nu je tabu sa len o tom rozpravat, ja som skusal kade co cital som hoci co ale ked clovek ma sam s tym bojovat to nema moc sancu daco vyriesit, uz sme aj spravili ze povedala co jej vadi dala si pravidla co ona chce neriesil som nic len som sa sustredil co chce chcela aby som bol mili zlaty aby som ju obcas niecim prekvapil robil som to tyzden alebo tyzden a pol a prestala to robit len a dvovod som mala pocit ze chces viac ma daky blok a nevie s tym sama nic robit a nechce ani ziadnu pomoc ja necakam ze zodna na den bude z nej taka dracica ako volakedy ake ked nerobi nic sa to nezmeni nikdy naopak bude to horsie ja milovanie neberem ze chcem deti a teraz mam potrebu si to stale rozdavat ale je to naopak sprijemnenie vecera uzit si s milovanou osobou pre mna je to aj relax ale mat to raz za mesiac tak to je troska onicom ale ako sa hovori kto chce daco zmenit riesi to a kto nie hlada dvovod ako to nejde ja si myslim ze cas ukaze 😢
@pepo29 Veď to, aj ja si myslím, že čas ukáže. Je to možné, že má jednoducho blok, možno ste niečo medzi sebou mali v minulosti, možno sa ona sama premáhala, lebo ťa ľúbi, a už sa jej to teraz hnusí.
Ako píšeš, sám s tým veľa nespravíš. Musí mať aj ona záujem. Kebyže to ty prestaneš úplne riešiť a tváriš sa, že sex neexistuje, príšla by za tebou sama? Aspoň ten jeden raz mesačne? Vtedy by sa asi dalo s tým dačo robiť. Alebo by kašľala na to a vyhovovalo by jej to, lebo aj ten jeden raz je z jej strany vynútený a už totálne nemá záujem?
Ono to je ťažké, takáto milostná kapitola. Lebo zväčša, čím viac tlačíš, aby sa to riešilo, tým viac sa ten druhý uťahuje a nechce už vôbec nič :( Ty sa cítiš neľúbený, lebo ťa odmieta, ona sa možno tiež cíti neľúbená, lebo ju podľa nej vidíš iba ako súbor otvorov k sexu.
@222edit hovori sa ze ziadna zena nie je frigidna ak je muz dobry milenec...ale je uplne normalne ze kazdy clovek ma chut v inom case a v roznych casovych intervaloch.vyzera to tak ze tvoj muz je ohladuplny a ma ta
@pepo29 keby bola nejaká univerzálna rada ako na tvoju ženu, tak ti ju hneď napíšem. Ale bohužiaľ taká nieje, sama som žena, osobne aj ja mávam obdobia, že nemám chuť, som unavená alebo mám niečo dôležité v práci, plus deti dajú zabrať, hádka s manželom tiež zrovna na chuti nepridáva. Ale to sú skôr také krátkodobé výkyvy, rovnaké máva aj manžel, takže sa v podstate navzájom chápeme. U teba je to o to horšie, že manželka nemá chuť prakticky nikdy, či sa snažíš alebo nie.
A asi všetci dobre vieme, ako to časom dopadne. Aj ten najtolerantnejší človek to časom zdá a bude hľadať inde, ja už neviem čo máš robiť. Jedine jej povedať, že ty takto trpíš, je pre teba nepredstaviteľné mať už do konca života takýto sexuálny život a pokiaľ jej záleží na vzťahu, tak s tým bude niečo robiť.
A ma ta rad ale je to len muz a nemoze cakat tiez furt do nekonecna je normalne po tom vsetkom co si prezila ze sa ti zmenila chut ale ak chces aby to medzi vami stale fungovalo a neprisla si o neho musis to prebrat jedine s nim a nie tu s nami na konikovi vase problemy za vas nikto nevyriesi jedine ak by ste chceli zajst za sexuologom sadnite si spolu sami dvaja a preberte to ako dvaja dospeli ludia ktori sa maju radi a maju krasnu rodinu o kt.treba bojovat lebo len kvoli tomuto by bola skoda ju rozbit.je to problem kt.sa da riesit.bud ty obcas povolis a pomilujes sa s nim aj bez chuti alebo jednoducho v sebe musis znovu zapalit to svetlo a tu iskru co bola medzi vami aj na zaciatku my sme to mali podobne s muzom ale jeho chapavost tolerantnost jemny pristup a obetavost vo mne zas zapalila tu iskru a vasen.a ak to nedokaze tvoj muz skus to sama alebo mu vysvetli ze potrebujes netlacit na pilu a potrebujes viac romantiky robte si kazdy tyzden cas len sami pre seba ty sa nahod chodte na veceru alebo si doma otvorte na balkone flasu vysvetli mu ze to potrebujes aby sa to v tebe znova nastartovalo a uvidis ze rad to potom bude robit a aj ty 😊
Určite reči ako premáhaj sa atď. nepočúvaj. Je vidieť keď si sex neužívaš a tiež nie si stroj aby si to robila lebo musíš, bože ženy spamätajte sa. V prvom rade rieš príčinu, kľudne vyhľadaj odborníkov, veď vo vzťahu sa nemá trpieť. Sex je o ničom keď je silený, to aj debil vidí.
Ale taký silený sex je aj tak na nič 🙂 a on to vie tiež. Plus koľko chlapov má doma sex a aj tak hľadajú inde, VŽDY záleží od chlapa a toho si najlepšie pozná autorka. Ja som len poznamenala, že ani jeden vo vzťahu to nemá robiť na silu, len aby bolo.
@unicornlady konečne rozumný názor 🙂 lebo niektoré rady, premáhaj sa...sú na nič, veď jej chlap tiež nie je zviera, že nevidí, že jej to je nepríjemné.
@pepo29 tak toto uz nie je vobec v poriadku ak ona na to aj na teba uplne kasle a je jej to jedno najdi si milenku alebo sa s nou proste rozid budes sexualne frustrovany a totalne obaja nestastni...my sme to mali opacne zrazu z nicoho nic sme prestali sexovat ale z muzovej strany...ja som mala vzdy velky apetit vsak sme si to vzdy aj super uzivali hlavne pred svadbou ale po svadbe to bolo stale menej a menej az z toho bol sex raz za dva mesiace a to na moje prosikanie co si nevie ziadna zena predstavit ake je to ponizujuce trapne a bolestne a este ked ma stale odmietal!myslela som ze ma milenku druhu rodinu ze ho uz nepritahujem ze sa mu hnusim...ale stale sa vyhovaral na unavu z roboty az ked som prisla so ziadostou o rozvod z neho vybehlo ze ma probemy s erekciou!!!!v 37!ako silna kava to bola ale prezili sme to predebatovali to a teraz je to omnoho lepsie velmi sa snazi teraz takze vzdy za tym nieco je vzdy len musis zistit co bolo to velmi dlhe a bolestne obdobie lebo som bola presvedcena ze ma uz nelubi a ze sa mu hnusim ale vzdy to treba vyriesit medzi sebou alebo so sexuologom on totiz riesi taketo veci dokonca aj zensku frigiditu kt.po porode moze nastat a aj zmenou hormonov v tele ale na to su tiez lieky ale ak ta tvoja nechce nic pocut ani riesit to je koniec lebo sex milovanie a intimita patria ku vztahu dvoch dospelych ludi a ak to vymizne uplne zmizne aj laska to nikto nepoprie a nikto kto to nezazil na vlastnej kozi ako my dvaja to nemoze pochopit ako to boli ked ta milovany partner stale odmieta hlavne ak ten sex pred tym bol uzasny.
@vanesanova
Uplne stebou suhlasim ja nechcem ziadne milovanie nasilu a presne viem kedy je to nasilu a kedy si to vazne uziva ja chcem si to uzit a nejde len o mna mne sa moc paci ked si to aj ona uziva niesom zvieratko co ma svoje pudy a ine ho nezaujma ja som si myslel ze je problem vo mne ked sa to zacalo kazit zacal som studovat fakt vela ale volakedy som sa jej dotkol spravil par pohybov rukou a uz bola hotova a teraz mozem spravit majstrovsky vykon a nic z toho nastudoval som si rozne veci ked mala chut dosiahol som veci co som videl iba vo filmoch ked som to zazil tak ja som bol z toho hotovy ale zjavne ked to niekomu nechyba neriesi to ani sa nerozprava o tom tak sa veci riesit nedaju pred piatimi rokmi to zacalo a je to v stadiu pre mna totalneho zufalstva milenku som nemal ale som len clovek co ma 31 rokov a ako si napisala aj milovanie a intimita do vztahu patri urcite a vazne som si povedal ze nebudem riesit nic lebo uz ma nebavi saani doprosovat a ani to riesit len mam obavy ze moja zena riesit nezacne nic 😢 snad sa milim ale nenasvedcuje nic opaku 😢
@pepo29 vravim ze niekde musi byt zadrhel nemoze mat milenca ona?musis zvazit vsetky moznosti...moze to byt aj fakt ze ta uz proste nemiluje a my zeny to mame tak inac ako vy chlapi...vacsina zien sa nevie milovat s niekym koho nemiluju.alebo to moze byt aj tym ze je proste unavena vies starat sa o deti o domacnost chodit do prace a este sa aj sprchovat a holit pred tym...nie kazdej sa chce a potom nastava blok...ale to uz je pripad pre sexuologa skus netlacit na pilu a urob jej prekvapenie chodte niekam na vikend len vy dvaja a vypadnite na chvilu od starosti a zmente vzduch.musis zistit ci je to v tebe alebo v nej skus sa jej na to na rovinu spytat
Dakujem vsetkym za rady a tipy ale jedno som pochopil ked niekto nema zaujem aby to fungovalo tak to proste fungovat nebude, a ja som tiez iba clovek a ked niekto ma ku mne taky pristup aky ma tiez sa nebudem donekonecna snazit a podlizovat co ma byt bude a sam to nezmenim 😞
@pepo29 škoda že Tvoja polovička má k tomu taký postoj ach je to sebecké od nej ja na Tvojom mieste by som aj sama skúsila zájsť za sexuológom nech by som mala taký odborný nestranný názor ale ak ona nechce tak Ty sa aj na hlavu môžeš postavit
@janulka1802
Najhorsie na tom je to ze u sexuologicky sme boli a jasne ked clovek nespravi co doktorka povie chut sama od seba nepride neriesim ja som uz z toho zniceny dost a nemienim sa takto trapit uz to proste prestanem riesit a hotovo a to som zvedavy ako to cele dopadne myslim si ze vyse 5 rokov je dost aj na kona 😞
@pepo29 manželka Ťa vôbec ľúbi? Lebo neviem pochopiť jej ľahostajnosť a v takej dôležitej veci. Vôbec mi to rozum neberie. 5 rokov však to je riadna doba. Iný by už veselo vrzal niekde inde po 5 mesiacoch.
Hej na zaciatku to nebolo az ako to je teraz ale uz vtedy to slo dole vodou a ked som zenu prosil aby to riesila tak neriesila nic a dopadlo to az takto ze ak je daco raz do mesiaca je zazrak, cele sa to pokazilo tehotenstvom dcerky ale ako som pisal aj ja toho mozem mat uz plne zuby a kaslat nato
Deti maju 2 a 6 rokov cize tym to asi moc nebude a niesom ten typ ze dojdem domov otvorim si pivo vylozim nohy a mam nahaku, mam sice dve roboty ale pomaham aj s domacnostou a aj s detmi lebo ma to bavi aj ked som unaveny z robot takze ako hovorim ked ma niekto zaujem aby sa daco zmenilo a fungovalo tak sa snazi a ked nie tak nikto iny to nedokaze zanho si myslim aspon ja
@pepo29 poznam jednu, co s muzom nespala vyse 10 rokov. Chlap, dobracisko od kosti, nestazoval sa, vedeli sme to od nej. A jedneho dna ten chlap mal dost a nasiel si niekoho na sex. Jeho zena sa isla zasamovrazdovat, vystrajala akoby neviem co urobil. Podotykam, ze ten chlap zarabal, staral sa o deti, pomahal v domacnosti zatial co zena sedela na zadku vacsinu casu.
A zrazu sa dalo. Zrazu ho chce. Zrazu maju sex tri krat do tyzdna...... hm.
@obsadenemeno A dobre urobil no vidis ,ze sa da... mal to urobit uz ovela skor.Niektore sliepky su uz tak zlenivete a zdegenerovane az hruza..Jak u nas na vychodze hutorime od dobroty aj psi besneju..
@pepo29 Podla toho co citam tvoje prispevky si normalne fajn chlapik.Len si prosim ta nenamyslaj ze chyba je v tebe,su zeny nymfy co by sukali non stop s hocikym a potom su take mrazene morky ktore nepreberie ani keby pred nich zostupil sam Michelangelov David.Vo vasom vztahu nastala mega nerovnovaha a taku dlhu dobu odporierat cloveku zakladnu biologicku potrebu je na povazenie.Ona hra na istotu veru ze by nebolo odveci vybudit v nej ziarlivost nech sa preboha rozhybe,Uz nie je tehotna nema ani po porode ani tazku chorobu ,nech so sebou uz nieco robi.Ja som citala zopar diel od ceskeho psychológa a sexuológa dr.Plzaka a on surovo predpisuje manzelsky sex na dohodu dajme tomu kazdy piatok a hotovo ci sa chce ci nechce proste plati dohoda , ono casto krat ked aj nie je chut ked sa to rozbehe tak chut pride..to samozrejme neplati pre pary ktore su spolu este kratko,alebo aj dlho ale maju spontanny sex.zivot plati to presne pre Vas dvoch teda hlavne pre nu ,lebo ty si sexualne uplne v poriadku a nie len sexualne ale aj ludsky.Neviem si predstavit co by vystrajala keby si jej TY nenaplnal jej primarne potreby ako nosit domov peniaze na zabezpeku rodiny alebo nejavil zaujem o deti alebo ze by ona mala chut na sex a ty 5 rokov nie porozmyslaj o tom ked to otocis ci by ona toto vsetko ustala.Pride mi to obludne ze ked ona nema na to chut tak jej je to sum a uk ako sa citi partner a neuspokoji manzela aspon manualne alebo oralne.Ona by v prvom rade mala vyhladat sexuológa,lebo s nou nie je nieco v poriadku nie s tebou.Pokial nema nejake gyn,alebo hormonalne problemy tak mne vychadza jej nezaujem jedine to ze je si tebou az velmi ista ..
aj u nás je to nevyrovnané,ale čo už raz su lepšie obdobia,inokedy horšie...
ja som mal chut vcera 5 x

@simmsi 😄to som skusala raz ano aj som na to zabudla oki