Dobre som mu to napísala do správy?
Ahojte babenky, ženičky ...
Takto som svojmu priateľovi napísala do správy: Zlatko kedy by bolo možné stretnúť sa a porozprávať sa medzi štyrmi očami láska? Nejde o nič vážne, len najlepšie by bolo prebrať to normálne z očí do očí. Je to dôležité tak ako pre mňa tak aj pre teba. Potom mi daj vedieť láska.
Čakám s ním bábätko a rada by som mu to osobne oznámila, lebo cez správu mi je to také blbé. Obaja sme dospelí ľudia. Ďakujem za prípadne rady k tomuto, ak by bolo niečo treba pomeniť. Pekný večer baby, ženičky.
@mikadooo k tomu prerába dom do ktorého si ma podľa jeho slov plánuje nasťahovať. Preto mu chcem aj ja pomôcť s čím budem vedieť. Viem že tak svadba skoro nebude. Jeho rodičia bez testov DNA to neviem či dovolia. Aj keď viem že je on Otec, lebo som bola len s ním a z nikým iným. Viem že na všetko budem celé tehu sama ale s tým som ja zmierená ...
Nie, vôbec nie je vážne, že si tehotná.
@heleninamama riešime iné veci a nie tento príspevok ...
@heleninamama ty si aka dobra 😂😂😂
🙏 boze moj... to bude stastna rodinka... ved nevies s buducim otcom ani normalne komunikovat, dohadovat si stretnutie ako keby to bol cudzi clovek...
Prosím ťa 🙏 napíš o svojom živote knihu. Nemám čo čítať.
@micinka158cisusa96 no daj hlavne vediet ako rto dopadlo ... ci zdrhol hned alebo stihol aspon daco zo seba vykoktat
@micinka158cisusa96 tak ak mu chceš pomôcť, tak mu rovno napíš, čo sa deje a nenaťahuj ho takýmito správami.
@veronikaszabova Exotov si pamätám. A toto bola moja druhá najčítanejšia autorka na koni. 😂 Topka bola tá hviezda s plnoštíhlou (mužskou) postavou, robila opatrovateľku, mala niekoľko mačiek v jednoizbáku a kvázivzťah s nejakým automechanikom, ktorý sa nechcel ženiť. A ona vyberala svadobné šaty a kone na svadbu - jeden z jej nickov bol @princeznasevera. To boli časy!
@heleninamama hej, princezna bola super 🙂 dobre Evitovky davala 😂
Byt chlapom a prečítam si takúto správu tak mi urve dekel a o stretnuti by som nechcela ani pocut. Nevieš pisat normálne keď si dospelá žena? Toto je ako výkrik zúfalej pubertacky
@micinka158cisusa96 podľa mňa si to prečítal (dá sa to aj tak, že správu neoznačí ako prečítanú, takže odosielateľ nevie 😎 ) a už je na ceste do Bolívie, kde si zmení identitu a už o ňom nikdy nebudeš počuť 😂
@micinka158cisusa96 dobre si to napísala 🙂 chlap uz ma zmenene cislo, meno a asi aj adresu 😂😀
Tiež by ma j*blo z takej správy 🤦🤦🤦
@micinka158cisusa96 ospravedlňuješ ho sama pred sebou,že je pracovne vyťažený a bla bla.. keby chcel zavolá, napíše.. minútu si nájde každý, naozaj každý človek, ktorý si ju nájsť chce. A k tej správe. Si sladšia ako turecký med a zúfalá ešte viac
@micinka158cisusa96 mne to príde, ako by si mala 14 rokov, prepáč .. som zmätená z teba 🤷🏼♀️ celkovo z toho čo riešiš...
Nejde o nic vazne a potom mi daj vediet laska?? To Naozaj? Ak ta ignoruje, stacila sprava v style: potrebujem sa s tebou co najskor stretnut, je to dolezite. Kazdopadne radsej sa pripravuj aj na moznost byt slobodnou matkou.
@heleninamama
a nepisala tu nahodou ta princezna severa aj nedavno?? Taky nik sa nezabuda 😁
Nejde o nič vážne ... Veď mu odpáli dekel...chudáčik..môj frajer je pracovné vyťažený a niekedy nemá čas sa ani najesť, no neprejde deň, aby mi nenapísal len obyčajné "ako sa ti dnes darí?" Akože prepáč, ale nemáš žiadnu hrdosť? Normálne mu napíš.."Ahoj XY, potrebujem sa s tebou stretnúť. Môžeme ísť zajtra na kávu? Je to dosť dôležité!" Prosím ťa, žena! Si budúca matka (nekomentujem), začni sa tak aj správať...
A daj vedieť či a čo odpísal.Mozno nás chlapec prekvapi
Z coho si usudila, ze jeho rodicia Vam nedovolia svadbu, ked nebudu mat DNA testy, ked si mu este ani nepovedala, ze si tehotna? 😂😂😂😂wtf
Ty až si dospelá, tak ja som budúca kráľovná. Ponuky od monackých princov beriem do správy 🤣. Exfrajer ti slubil vratenie peňazí, keď sa s nim vyspíš, tak netvrď, že decko je súčasného ,,frajera". Inak vieš, že vytváranie viacerých účtov je proti pravidlám? Aj by som ťa nahlásila, ale tak sprostú slečnu, ako si ty som dávno nečitala, tak kašlem nato.
@micinka158cisusa96 Ja to tvrdím furt, deti sa majú rodiť urodzene , do manželstva, tieto divočiny divoké a diabloviny si vymyslel človek.Sakra ak sú deti máme sa volať rovnako celá rodina a nie papa iné jmeno a mama iné jmeno a dieťa je zblbnute kam patrí uboziatko. Ak si manžel manželka máš výhody ,ak si druh družka, partner partnerka také výhody nemáš.
Som za predmanželský sex ,že aby to nebola nejaká mačka vo vreci, ale keď je žena raz tehotná ,tak sobáš a ste všetci Cakankovci, Brezovci, Topolovci ,Bukovci. Spoločnosť hore nohami , majorita sa stáva odtrhnutá z reťaze, žiadne tradície, úcta, konzervatizmus, potom nám tu vyrastá degerenovana mládež, kt fičí na Love Island a podobnych uchylactvach a čudujem sa , veď detváky navštevujú psychiatrov , no Proč. Šak chceme zdravú spoločnosť , toto stojí na papierových nohách a čudujeme sa, potom a nečudujme ,že deti sa tu naháňajú so sekerami,veď to je obraz spoločnosti .
@lulaby1982 rovnake priezvisko nie je nutne ani po sobasi. A to dieta aj tak vie, kam patri.
Davanie priezvisk (pridomkov typu “Jano, syn Jozefa”, alebo “Jano mlynar”, alebo “Jano z Očovej”, atd) zacalo kdesi pri konci stredoveku (privela ludi uz aj v malych komunitach, potreba ich rozlisit z pravneho hladiska a urcit ich identitu kvoli dedeniu. Patriarchalne nastavenie spolocnosti sposobilo, ze to bolo po otcovi. Dovtedy v malej komunite celkom dobre vysli s jednym menom bez priezviska a samozrejme si vsetci lahsie pamatali komu, co patri a kto ma na to narok ako dedicstvo.)
Zmena priezviska zeny zacala este neskor. Kvoli potomkom a tiez stale kvoli tomu dedeniu.
Dnes je tato potreba uz irelevantna. Identifikacny, rozlisovaci zmysel priezviska nahradilo napr. rodne cislo.
A dieta vie, kto su jeho rodicia (ak spolu ziju, alebo aspon komunikuju) a nemyslim, ze ma pocit, ze vdaka ich rozlisnym priezviskam nevie, kam patri (do ktorej rodiny).
Celkovo tento fenomen (kedysi velmi potrebny) uz pomaly konci, kedze jeho funkcia bola nahradena. Ta prelinacia doba (aj priezvisko, aj r.c. ako identifikator) uz prechadza.
A rozoznavat konkretnu skupinu ludi na zaklade rovnakeho priezviska (resp. vnimat ich ako rodinu len vdaka rovnakemu priezvisku - a aj tu boli mile omyly, ked sa niekto len rovnako volal, ale nebol vobec spribuzneny) je len zvyk. Aj ked uznavam, ze vyznamne ulahcoval identifikaciu toho, ci onoho cloveka, kam si ho zaradit.
Postupna zmena, ze maju vsetci v rodine rozne priezviska, bude tiez len zalezitost zvyku.
Nerobila by som z toho paniku, ani kovbojku.
Ostatne, ked zeny bojovali za svoje prava, tiez sa hovorilo, ze spolocnost sa otriasa, rozklada, ako to bude vyzerat, nic dobre to neprinesie - a pozri na to. Menila by si? Nie. Si spokojna a beries to ako nespochybnitelny standard, ze sme si rovnocenni.
Len to obdobie, ked vyraznejsia zmena v dovtedy samozrejmych zvykich spolocnosti prebieha, je vzdy take “nervozne”.
No čo, dievča zlaté, ako ti reagoval na tú sms?
@heleninamama čoooo???? 🤣🤣🤣 rúto si vyhľadám, to môže byť sranda 🤣

@mikadooo Nie ale je dosť pracovne vyťažený. Aj ja pracujem ale idem na iné miesto, lebo mám tam nejaké nezhody z kolegyňou. Tak preto sa ho musím opýtať kedy bude mať čas aby som za ním mohla prísť alebo on za mnou a niekde v tichosti by sme sa stretli.